Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiyamam canim ya, ozaman sen kendini dinle bigüzel hic tartismayada girme nisanlinla az biraz uzak kalmak iyi gelir kesin
bende şuan öyle yapmak istiyorum bi kaç gün uzak kalalım tabi kalabilirsek

her kavgada ayrılmak kelimesini telaffuz etmemeniz yaranıza olur bebegim çünkü cok zor bi karar bu sinirle alınmamalı
2 yılda ilk kez geçiyo diyebilirim hiç bu duruma gelmemistik tartıssak bile bu kadar kötü olmamıstı

Yani ayrilik kelimesi hos degil tabi ama cozersiniz bence
inşallah bakalım

Ya bisey dicem bu yazdiginin aynisini facede bi sayfada gordum o senmisin acaba dun yazilmis fa la basliyo ismi :) bana senmissin gibi geldi

Yok ben degilim baska sayfalararda bideyler yazdim ama onlar adet gecikmesiyle ilgili bide hic annemden bahsetmedim merak ettim bana link atsana bende bakim

2 yılda ilk kez geçiyo diyebilirim hiç bu duruma gelmemistik tartıssak bile bu kadar kötü olmamıstı

inşallah bakalım
Niye uzuluyorsn biraz ayri kalin sakinlesirsiniz bide herseyin hayirlisi helin ata binmis ya nasip demis

Yok ben degilim baska sayfalararda bideyler yazdim ama onlar adet gecikmesiyle ilgili bide hic annemden bahsetmedim merak ettim bana link atsana bende bakim
Tmm tmm kilolar tutmadi pardon o 80mis hahahahah direk aklima sen gelmistin :) link atamam gectim cunku aramam lazim :)

inşallah bakalım
bizde dügünümüze 6 ay kala ayrilmanin esigine geldik ve ayrildikda ama ayriligimiz cok uzun sürmedi bi hafta anca dayandik ve sonrasinda baristik.... ve bizim gercekten cok büyük sornlarimiz olusmustu... egerki seviyosan, deger veriyosan karsiligindada saygi ve deger göörüyosan inanki herseyin üstesinden gelirsin canim

Niye uzuluyorsn biraz ayri kalin sakinlesirsiniz bide herseyin hayirlisi helin ata binmis ya nasip demis
aynen canım hayırlısı olsun bakalım bende öyle diyorum
gerçekten öyle sevgimden yada sevgisinden şüphem yok ama bakalım üstesinden gelebilcekmiyiz

inşallah bakalım
arada böyle byük tartışmalar oluyo ama şöyle düşün büyük kavgalarda eger kırmadan üzmeden atlatırsan o kavgaları sonrası sanki ilk günlerdeymiş gibi oluyo o ilişkiye yeniden başlıyomuşsun gibi kıpır kıpır oluyo insan

Kızlar hoşgeldim :)
Bişey sorucam saçma olabilir k.bakmayın benim baskül parke zeminde ayrı mermer zeminde ayrı tartıyor hangisi doğru sizce yada pilimi değişecek

Kızlar hoşgeldim :)
Bişey sorucam saçma olabilir k.bakmayın benim baskül parke zeminde ayrı mermer zeminde ayrı tartıyor hangisi doğru sizce yada pilimi değişecek
ben parke zeminde tartiliyorum mermerde dpgru tartmio gibi gelio bana cünki banyomda tartiya her cikisimda tuaf tuaf sonuclarla karsilasiyorum bazen iki üc kilo az gösterio bazende cok... parke zeminde sürekli Sabit o yüzden orasini baz aliyorum...

aynen canım hayırlısı olsun bakalım bende öyle diyorum

gerçekten öyle sevgimden yada sevgisinden şüphem yok ama bakalım üstesinden gelebilcekmiyiz
gelirsiniz canim önemli olan saygiyi bozmamak...gerci biz biara baya bi birbirimize girmistik, hatte bian gercekten saygiyi baya zorladik ama allahdan cok Cabuk toparladik cünki saygi bidefa giderse cok zor... inaniyorum atlatirsiniz size... anladigima göre hala birbirinizle yazisip görüsüyosunuz buda kolay kopamadiginiza isarttir

he zaaabaan körü kalkıp evden cıkınca bek canı istemiyo insanın
balayı fotolarındn ataym akşam kim dedi saa görümce kv ler mi didi kim didi
Hahlisin valla ben yapiyim senin isleri sen isteykene anektarını ver bana esimin babanneleri halalari dedi hatta zorla yedirdiler bana acik daha al diye oraya gidince yemeden kurtulamiyom bende itiraz etmiyom artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…