- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.101
Bence araniz biraz bozuksa sana oyle gelmistir ortada birsey yokken neden ayrilcaksiniz ki niye hemen kotu dusunuyosun
kiyamam canim ya, ozaman sen kendini dinle bigüzel hic tartismayada girme nisanlinla az biraz uzak kalmak iyi gelir kesinsağol kuzum anlatacakta bişey yok söylemen yeter. Aslında sebep kimse değil ben cok dolmusum meğersem
her kavgada ayrılmak kelimesini telaffuz etmemeniz yaranıza olur bebegim çünkü cok zor bi karar bu sinirle alınmamalıayrılmak mı istiyosun dedi evet dedim ama hala konsuuyoruz
Yani ayrilik kelimesi hos degil tabi ama cozersiniz benceayrılmak mı istiyosun dedi evet dedim ama hala konsuuyoruz
bende şuan öyle yapmak istiyorum bi kaç gün uzak kalalım tabi kalabilirsekkiyamam canim ya, ozaman sen kendini dinle bigüzel hic tartismayada girme nisanlinla az biraz uzak kalmak iyi gelir kesin
2 yılda ilk kez geçiyo diyebilirim hiç bu duruma gelmemistik tartıssak bile bu kadar kötü olmamıstıher kavgada ayrılmak kelimesini telaffuz etmemeniz yaranıza olur bebegim çünkü cok zor bi karar bu sinirle alınmamalı
inşallah bakalımYani ayrilik kelimesi hos degil tabi ama cozersiniz bence
Ya bisey dicem bu yazdiginin aynisini facede bi sayfada gordum o senmisin acaba dun yazilmis fa la basliyo ismi :) bana senmissin gibi geldiKaynanam diyor tl elinden dusmuyor bende acikladim kadin yanis anlamasin diye benimle dalga gecti sende75 de yetmise dustm de diyor kizncada guliyor telefonda nasil kilo vericn senin dedini yapinca bena ne kari dokuncak insanlar bazen bir kactane motive edici sozun bile bizm icn cok anlamli oldunu anlamiyorlar
Niye uzuluyorsn biraz ayri kalin sakinlesirsiniz bide herseyin hayirlisi helin ata binmis ya nasip demisbende şuan öyle yapmak istiyorum bi kaç gün uzak kalalım tabi kalabilirsek
2 yılda ilk kez geçiyo diyebilirim hiç bu duruma gelmemistik tartıssak bile bu kadar kötü olmamıstı
inşallah bakalım
Tmm tmm kilolar tutmadi pardon o 80mis hahahahah direk aklima sen gelmistin :) link atamam gectim cunku aramam lazim :)Yok ben degilim baska sayfalararda bideyler yazdim ama onlar adet gecikmesiyle ilgili bide hic annemden bahsetmedim merak ettim bana link atsana bende bakim
bizde dügünümüze 6 ay kala ayrilmanin esigine geldik ve ayrildikda ama ayriligimiz cok uzun sürmedi bi hafta anca dayandik ve sonrasinda baristik.... ve bizim gercekten cok büyük sornlarimiz olusmustu... egerki seviyosan, deger veriyosan karsiligindada saygi ve deger göörüyosan inanki herseyin üstesinden gelirsin canimbende şuan öyle yapmak istiyorum bi kaç gün uzak kalalım tabi kalabilirsek
2 yılda ilk kez geçiyo diyebilirim hiç bu duruma gelmemistik tartıssak bile bu kadar kötü olmamıstı
inşallah bakalım
aynen canım hayırlısı olsun bakalım bende öyle diyorumNiye uzuluyorsn biraz ayri kalin sakinlesirsiniz bide herseyin hayirlisi helin ata binmis ya nasip demis
gerçekten öyle sevgimden yada sevgisinden şüphem yok ama bakalım üstesinden gelebilcekmiyizbizde dügünümüze 6 ay kala ayrilmanin esigine geldik ve ayrildikda ama ayriligimiz cok uzun sürmedi bi hafta anca dayandik ve sonrasinda baristik.... ve bizim gercekten cok büyük sornlarimiz olusmustu... egerki seviyosan, deger veriyosan karsiligindada saygi ve deger göörüyosan inanki herseyin üstesinden gelirsin canim
arada böyle byük tartışmalar oluyo ama şöyle düşün büyük kavgalarda eger kırmadan üzmeden atlatırsan o kavgaları sonrası sanki ilk günlerdeymiş gibi oluyo o ilişkiye yeniden başlıyomuşsun gibi kıpır kıpır oluyo insanbende şuan öyle yapmak istiyorum bi kaç gün uzak kalalım tabi kalabilirsek
inşallah bakalım
hiç olmadığı için bilemiyorumarada böyle byük tartışmalar oluyo ama şöyle düşün büyük kavgalarda eger kırmadan üzmeden atlatırsan o kavgaları sonrası sanki ilk günlerdeymiş gibi oluyo o ilişkiye yeniden başlıyomuşsun gibi kıpır kıpır oluyo insan
ben parke zeminde tartiliyorum mermerde dpgru tartmio gibi gelio bana cünki banyomda tartiya her cikisimda tuaf tuaf sonuclarla karsilasiyorum bazen iki üc kilo az gösterio bazende cok... parke zeminde sürekli Sabit o yüzden orasini baz aliyorum...Kızlar hoşgeldim :)
Bişey sorucam saçma olabilir k.bakmayın benim baskül parke zeminde ayrı mermer zeminde ayrı tartıyor hangisi doğru sizce yada pilimi değişecek
Yeni gelenler listeyi pek anlamiyo canim ama cuma günü yaparak ogreneceksin adaylar listesi olacak sabah oraya kilonu yazacaksinBen anlamadim kusura bakmayin detayli anlatirmisiniz
gelirsiniz canim önemli olan saygiyi bozmamak...gerci biz biara baya bi birbirimize girmistik, hatte bian gercekten saygiyi baya zorladik ama allahdan cok Cabuk toparladik cünki saygi bidefa giderse cok zor... inaniyorum atlatirsiniz size... anladigima göre hala birbirinizle yazisip görüsüyosunuz buda kolay kopamadiginiza isarttiraynen canım hayırlısı olsun bakalım bende öyle diyorum
gerçekten öyle sevgimden yada sevgisinden şüphem yok ama bakalım üstesinden gelebilcekmiyiz
Hahlisin valla ben yapiyim senin isleri sen isteykene anektarını ver banahe zaaabaan körü kalkıp evden cıkınca bek canı istemiyo insanın
balayı fotolarındn ataym akşamkim dedi saa görümce kv ler mi didi kim didi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?