- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.081
Ay allah kolaylk versin bu bebekler hepsi ayri ayri seyler yapiyolar konussa derdini anlatirdi ah yavrum kimbilir ne derdi var. Insallah duzelir yaKuzum sutum var ama az iciyo sık istiyo bazen beni itiyo doktora soyledim zorlama ac olsa icer zaten dedi. Hep vermeyi deniyorum ama istemiyor kucagimda gezdirerek emzirince emiyor bazen denemedigim sey kalmadi
Insallah kuzum insallah ah annem ah nasil anladim onu varya kuzum simdi ne zormus ne kadar sabir gerektiren bir durummus sadece aglayarak ifade edebiliyor kendini ve sen neyi var bulmaya calisiyosun deneye deneyeAy allah kolaylk versin bu bebekler hepsi ayri ayri seyler yapiyolar konussa derdini anlatirdi ah yavrum kimbilir ne derdi var. Insallah duzelir ya
o zaman ne zaman kurallara uyarsa o zman girer listeyeeee
noldu ki eltinle mi alakalı yine öyleyse boşver
nolmuşyok canım değil o konu kapandı
başka konular boşver
nolmuş
nişanlımla pek aramız iyi değil dünden beri ayrılığın eşiğindeyiz nerdeyseponcikbirgelincik bende merak ettim simdi:)
sebepppppppnişanlımla pek aramız iyi değil dünden beri ayrılığın eşiğindeyiz nerdeyse
evert bi anda birakmadikca olmuo bu... hadi bakalim insallah sende bidaha icmessin hicYaaa hep aklmdaydi ne blmmmm ozledm hahahahaahahahahah sanki bigun yine baslarm gbi. Diyolar ki nikotin gitmis vucudumdan artik psikoljkmis
Kiz ben hasta olmasam iciyodm hastayken bahane oldu bi anda birakmayinca olmuyo bence
aaa nooldu kuzum yanişanlımla pek aramız iyi değil dünden beri ayrılığın eşiğindeyiz nerdeyse
sebeppppppp
sebep yok noldu bende bilmiyorumaaa nooldu kuzum ya
anladim canim konusmak istersen herzaman burdayim bil... bazen nisanlilik döneminde böyle gerginlikler olabilio sebep ne bilmiorum ama bazen aileler b ile gerginlige yetebiliosebep yok noldu bende bilmiyorum
hakkımızda hayırlısı olsun artık yapacakta söyleyecekte bişey yok
sağol kuzum anlatacakta bişey yok söylemen yeter. Aslında sebep kimse değil ben cok dolmusum meğersemanladim canim konusmak istersen herzaman burdayim bil... bazen nisanlilik döneminde böyle gerginlikler olabilio sebep ne bilmiorum ama bazen aileler b ile gerginlige yetebilio
herşeyin hayırlısısebep yok noldu bende bilmiyorum
hakkımızda hayırlısı olsun artık yapacakta söyleyecekte bişey yok
Bu aylar meme reddının oldugu aylar cnmKuzum sutum var ama az iciyo sık istiyo bazen beni itiyo doktora soyledim zorlama ac olsa icer zaten dedi. Hep vermeyi deniyorum ama istemiyor kucagimda gezdirerek emzirince emiyor bazen denemedigim sey kalmadi
Karnı agrıyor olabılırDaha kahvalti yapmadım desem inanir misiniz ya doktor iyi dedi ama neden ağlıyor ki bu kadar gazini da cikariyo
Varım lilimmmSpor yapıp zayıflıca cnm
Sen varım de
hayırlısı olsun hayırlısı neyse o olsun inşallahherşeyin hayırlısıhep öyle diceksin hayırlısı olsun diye dua ediceksin üzme endini düzelir inşallah
Bence araniz biraz bozuksa sana oyle gelmistir ortada birsey yokken neden ayrilcaksiniz ki niye hemen kotu dusunuyosunhayırlısı olsun hayırlısı neyse o olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?