Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum sutum var ama az iciyo sık istiyo bazen beni itiyo doktora soyledim zorlama ac olsa icer zaten dedi. Hep vermeyi deniyorum ama istemiyor kucagimda gezdirerek emzirince emiyor bazen denemedigim sey kalmadi
Ay allah kolaylk versin bu bebekler hepsi ayri ayri seyler yapiyolar konussa derdini anlatirdi ah yavrum kimbilir ne derdi var. Insallah duzelir ya

Ay allah kolaylk versin bu bebekler hepsi ayri ayri seyler yapiyolar konussa derdini anlatirdi ah yavrum kimbilir ne derdi var. Insallah duzelir ya
Insallah kuzum insallah ah annem ah nasil anladim onu varya kuzum simdi ne zormus ne kadar sabir gerektiren bir durummus sadece aglayarak ifade edebiliyor kendini ve sen neyi var bulmaya calisiyosun deneye deneye

Yaaa hep aklmdaydi ne blmmmm ozledm hahahahaahahahahah sanki bigun yine baslarm gbi. Diyolar ki nikotin gitmis vucudumdan artik psikoljkmis
Kiz ben hasta olmasam iciyodm hastayken bahane oldu bi anda birakmayinca olmuyo bence
evert bi anda birakmadikca olmuo bu... hadi bakalim insallah sende bidaha icmessin hic

sebep yok noldu bende bilmiyorum
hakkımızda hayırlısı olsun artık yapacakta söyleyecekte bişey yok
anladim canim konusmak istersen herzaman burdayim bil... bazen nisanlilik döneminde böyle gerginlikler olabilio sebep ne bilmiorum ama bazen aileler b ile gerginlige yetebilio

anladim canim konusmak istersen herzaman burdayim bil... bazen nisanlilik döneminde böyle gerginlikler olabilio sebep ne bilmiorum ama bazen aileler b ile gerginlige yetebilio
sağol kuzum anlatacakta bişey yok söylemen yeter. Aslında sebep kimse değil ben cok dolmusum meğersem

Kuzum sutum var ama az iciyo sık istiyo bazen beni itiyo doktora soyledim zorlama ac olsa icer zaten dedi. Hep vermeyi deniyorum ama istemiyor kucagimda gezdirerek emzirince emiyor bazen denemedigim sey kalmadi
Bu aylar meme reddının oldugu aylar cnm
Ama emzırmek lazım ac olsa emer dıye bırsey ykk
Bnm tosbayı alarm kurup almasam parmagını emerek uyuyacak
Uc saatte bır emzırıyrm mutlaka
Emme reddınde de uykuda emzırmeden baska da cok care kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…