- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.281
sen bi anlat hele dün ne yidin miselaaaaSaol kuzum
Valla ben yari ac geziyom ama yohhh olmiii bukissregl olunca inecek ama inanıyorum
Aynen kuzum zor zamanlardayiz zaten takim olarak ama napalim duzelicez
Sorumluluk ve pide sahıbı, pardon prensıb dıcektımkimi sildiniz biran şüpheye düşyüm benimi şutladılarki dedimahaha valla bak sorumluluk sahibiyim gece 3 te giridm grubaa yazdımm ona göree
birde yemelerim tam düzeltiresme süper olucak
:) teşekkür ederim.Sevndm cnm gecmıs oldun
Kuthan adı ne kdar guzel ılk kez duydum
pide diyor yaaaSorumluluk ve pide sahıbı, pardon prensıb dıcektım
gördüm de tadı nasılsın acaba senin yolundan ilerleyim belki 1 2 kilo daha veririm ... ben çok susuyorum bu aralar ağzım hep kuru 4 lt kadar içiyorum nerdeysetamam canim kahve yerine bitki caylari ekliyebilirsin yada kahveyi seviyosan kafeinsiz leride var belki seversin...
Tamam canim su konusunda cok zayifim zorlaya zorlaya 1,5 anca iciyorum dün mesela isyerinde tüm gün anca bir litre ictim evdede anca iki bardak yani aslinda yetersiz ama canim hic su icmek istemio resmen eziyet benim icin su icmek... bu iyi halim önceleri su icmeyi unutuyodum tüm gün boyunca bi yudum icmedigim oluodu
Videonun icinden risim cekfotosu yok videosu var işte o elbiseninbide mavi elbise giydim o cıkkk gizildiii yyiiiiaaaaa bayıldmmm diktircm aynısından
hic denemedim ama galiba tadinda pek fark yok diye duymustum... tamam canim kesin verirsin vicud soklanir ilk etapda... aaa nedenki acabagördüm de tadı nasılsın acaba senin yolundan ilerleyim belki 1 2 kilo daha veririm ... ben çok susuyorum bu aralar ağzım hep kuru 4 lt kadar içiyorum nerdeyse
Binci digilhımmgüzelmiş bence
o ne demek
Hee ossunduAynen oyle canimmmmmmmm yasamadik mi yasadik aliskinizsorun yok
bilmiyorum ki 2 aydır böyle oluyorhic denemedim ama galiba tadinda pek fark yok diye duymustum... tamam canim kesin verirsin vicud soklanir ilk etapda... aaa nedenki acaba
doktora gittinmi canim? bazi rahatsizliklarin belirtisi olabilirbilmiyorum ki 2 aydır böyle oluyor
he anladım şimdigeçmedi geçmiyo geçmicek
düzeldi çok şükür canımDuzeldı mı aranız bakiim
hiç 54 olamadığım için bilemicemBinci digil54 gizil mesela
Aynen tam iyilesmeden gönderenler olunca hemen kapiyo çocuklar benim kiz cumadan beri gitmiyo pazartesi anca gönderirim inşallah birinci sinifta da boyle olmaz hadi bundan dersten geri kalma gibi bisey yok o zaman kotu olurgünaydn hoş geldiniz aramızaaaa
günaydın canımmm komşu memleket kütahyada öyleee :) beklerimmmm taze gelincik
canım sabah güzel uyandı oğlummm keyfi yerindeydi sanırım terlemesiyle attı hastalığı acayip bir terlemeydi kuthan kuthan olalı böyle birşey yaşamadım minağımda. teşekkür ederim sorduğun için
aaa nereyeee
ben ben ben benide ekleyin
istemekkk
amin inş. hayırlı vakitte olsun inş.
hasta çocuklaır veliler göndermemesi gerekiyor hem çocuğa zor hemde diğer çocuklara bulaşıyor tam iyi olmadan göndermemek gerekiyor senin kuzuda yeni hastalıktna çıktı sınıftada varsa başka hasta biri tekrar kapmış olaiblir. çok gçemiş olsun
oğluşum bu sabah daha iyi çok şükür canım sorduğun için teşekkür ederim.
Allah hayırlıs ağlık sıhatlı evlatlar versin canım düşüğün için üzüldümkiloyuda dert etme senin halledeceğine inanıyorum..
gitmedik dr a canımhastaneler ful kalabalıkmış kütahyada özel hastanede 1 tane var orasıda devletten beter randevu zor kalabalık. evde hallettik inş.
60 olma yeterhe anladım şimdidoktora gitmem lazım ya
düzeldi çok şükür canım
hiç 54 olamadığım için bilemicem
Hmmmsen bi anlat hele dün ne yidin miselaaaa
Yok giz seni atmadik ama hala adaylardasinkimi sildiniz biran şüpheye düşyüm benimi şutladılarki dedimahaha valla bak sorumluluk sahibiyim gece 3 te giridm grubaa yazdımm ona göree
birde yemelerim tam düzeltiresme süper olucak
60 hım60 olma yeter1 hafta daha yesem ben 60 0lacadim
Just pife so pide
pide diyor yaaa
hatırlattın iyi oldu
yok canım gittimde söylemedim hiçdoktora gittinmi canim? bazi rahatsizliklarin belirtisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?