Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gördüm de tadı nasılsın acaba senin yolundan ilerleyim belki 1 2 kilo daha veririm ... ben çok susuyorum bu aralar ağzım hep kuru 4 lt kadar içiyorum nerdeyse

gördüm de tadı nasılsın acaba senin yolundan ilerleyim belki 1 2 kilo daha veririm ... ben çok susuyorum bu aralar ağzım hep kuru 4 lt kadar içiyorum nerdeyse
hic denemedim ama galiba tadinda pek fark yok diye duymustum... tamam canim kesin verirsin vicud soklanir ilk etapda... aaa nedenki acaba

Aynen tam iyilesmeden gönderenler olunca hemen kapiyo çocuklar benim kiz cumadan beri gitmiyo pazartesi anca gönderirim inşallah birinci sinifta da boyle olmaz hadi bundan dersten geri kalma gibi bisey yok o zaman kotu olur bende basta götürmedim ama bozgazlari kotulesince hemen gittik hava verdiler iyiki gitmisiz kuzum gidin hastaneye bi baksinlar aynen canim saglik olsun da veririz kilolari

sen bi anlat hele dün ne yidin miselaaaa
Hmmm timim
Sabah iki kuru kayısı 5 6 fıstık kahve sonra spor 35 dk
Spor sonrasi yarim yumurta buraz peynir atıştırdım kahvaltimi oglen yapiyorum bu ara öğün saatlerimi degistirdim belki ise yarar diye
Sonra oglen 1 dilim t.b ekmegi bİr yumurta azar azar kahvaltiliklardan sekersiz cay
Ara: kendi yaptığım sekersiz yagsiz yulaf kurabiyelerimden 3 küçük yuvarlak kahve
Aksam: 2 kasik soganli et kavurva az kasarli üstü, 1 dilim diyet besamelli sebze, biraz karnabahar yogurt
Sonra bi yeme krizi geldi saat 9 gibi 3 erik bir minik mandalina yarim ceviz ve 1 kare bitter yidim bu gadar ben az yiyemem kibayilir galirim

kimi sildiniz biran şüpheye düşyüm benimi şutladılarki dedim ahaha valla bak sorumluluk sahibiyim gece 3 te giridm grubaa yazdımm ona göree
birde yemelerim tam düzeltiresme süper olucak
Yok giz seni atmadik ama hala adaylardasin gidiyi kendi istediğle bazilari bu iki oldu birakiyilar takimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…