- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.261
günaydın kuzumm iyiyim cok sükür suan sen nasılsın
malesef tatlım
Allah bağışlasın canimbenimde erkek yeğenim yolda Allah kismet ederse aralikta bebis sevcez
sen bana takil incecik ollll... aman deyme kiz vallah da olurum 70Benced iyi gidiyisinbenimkide boyle hizli inse keskem keske benim ossaaa goz degririm bah
geçmeye kaldı
akşam gocamlan başbaşaydıkbu akşamda öyleyiz yarında öyle olcaz inşallah
sana yeşil kadife elbiseli fotomu atmş mıydımvideolarda göndermek istiyom bana gmailini göndert özeldn
fotosu yok videosu var işte o elbiseninMailim açık degel benim yüklü bilem degil foto at meneyisil fotolar
bunuda sil o zamanSekerPancarii tamam oyle yapariz ama bidaha buraya gelmez baska takima gider artik. Cunku zor durumda kaliyoruz biz benim icin diskalfye sayilir.
ay kız sana göndertmedim ben galiba hiççç gönderiyiimmmmbende iyim canim
oyy az kalmis sizin Allah saglikla kucaklarinza almayi nasip etsinnn
sen bana takil incecik ollll... aman deyme kiz vallah da olurum 70
banada atttttt
Yok o kalsin durumun icerigibunuda sil o zaman
ay kız sana göndertmedim ben galiba hiççç gönderiyiimmmm
he göndermedin tabi göndeeerrrbunuda sil o zaman
ay kız sana göndertmedim ben galiba hiççç gönderiyiimmmm
Bende sildimHahaahhaahahahha sildim mesaji sen alintiladinh
Aynen kuzum zor zamanlardayiz zaten takim olarak ama napalim duzelicezSekerPancarii tamam oyle yapariz ama bidaha buraya gelmez baska takima gider artik. Cunku zor durumda kaliyoruz biz benim icin diskalfye sayilir.
Saol kuzumbende iyim canim
banada atttttt
Ayip ittin
Yok o kalsin durumun icerigisen karismasana kiskanc
hemencikkkkkkhe göndermedin tabi göndeeerrr
klbin hissetmiş demek ki kuzum ...aynen canim zaten icime dogmustu daha ilk söylediklerinde erkek olacagini hissetmistim hatta bilincsiz bi sekilde bahsederken bile erkek olarak bahsediodum... amin canim insallah
vallah ceviz kürü ve sulu yemek benim formülüm suan bide ekmek tüketimimi nerdeyse sifira indirdim haftada bazi günler hic ekmek yok bazi günlerse sandvicimi yiyorum tek:)
Mesela dünki menüm (az yiyorum ama)
Sabah
Ceviz suyu
Cappucino (az yagli sütden)
ve bir muz
Ögle Proteinli yogurdum (acayip tok tutuo ekmek yemis gibi tika basa hissediosun sonrasinda)
yaninda biraz cig badem birazda ceviz yedim
Aksam sulu tavuk gögusu yemegi kalmisti dünden ondan bi Tabak yedim yaninda yogurt ve kirmizi lahana salatasi
gercektende hic aclik hissetmedim
hımm
geçmeye kaldı
akşam gocamlan başbaşaydıkbu akşamda öyleyiz yarında öyle olcaz inşallah
sana yeşil kadife elbiseli fotomu atmş mıydımvideolarda göndermek istiyom bana gmailini göndert özeldn
bende iyim canim
banada atttttt
geçmedi geçmiyo geçmicekhımmgüzelmiş bence
o ne demek
Aynen oyle canimmmmmmmm yasamadik mi yasadik aliskinizAynen kuzum zor zamanlardayiz zaten takim olarak ama napalim duzelicez
Duzeldı mı aranız bakiimhımmgüzelmiş bence
o ne demek
Pşt kıvırcık sen bana foto atmıongeçmedi geçmiyo geçmicek
günaydn hoş geldiniz aramızaaaaHayırlı sabahlar kızlar
Güne ceviz suyu kuru kayısı Kuru üzüm ile başladım :)
günaydın canımmm komşu memleket kütahyada öyleee :) beklerimmmm taze gelincikyagmurlu bir sabahtan günaydın kızlaaarrrbursada havalar felaket
canım sabah güzel uyandı oğlummm keyfi yerindeydi sanırım terlemesiyle attı hastalığı acayip bir terlemeydi kuthan kuthan olalı böyle birşey yaşamadım minağımda. teşekkür ederim sorduğun içinN’aptınız
Kızlar herkese gunaydın.ben bır sure gıremeyecegım hakkınızı helal edın teşekkur ederım herşey için, umarım kılo almadan donerım sağlıklı zayıflamalar..
ben ben ben benide ekleyinamin canim darisi tüm istiyenlerin basina insallah... yani seninSchonerDuft SekerPancarii :) baska istiyen varmiydi kiz grupda hepsine bi dua edim
amin inş. hayırlı vakitte olsun inş.@selcanmehmetcan @ParteMoralll rabbiim herkeslere nasip etsiiinnnnama bana şöyle 1 sene sonra fln nasip etsin
Begendim kiz menunu afiyet olsunnasil oldu oglun canim benim kiz iyi oldu gibiydi bugun öksürük artmış sıkılmış okula ne zaman gidicem diyo ama bu hafta gondermicem pazartesine iyce iyi olsun oyle gitsin ayy inşallah bida hastalanmazlar
Sağol canim Allah bi daha yasatmasın inşallah düşükten sonra aldim kiloyu da zaten boşluğa düştüm sanırım yeme krizleri falan 4 kilo geliverdi saglik olsun iyiyim canim simdi bide regl olsam rahatlicam
gitmedik dr a canımDoktora gittiniz mi canım ahh cocuklar hasta olmasa keske
Sevndm cnm gecmıs oldungünaydn hoş geldiniz aramızaaaa
günaydın canımmm komşu memleket kütahyada öyleee :) beklerimmmm taze gelincik
canım sabah güzel uyandı oğlummm keyfi yerindeydi sanırım terlemesiyle attı hastalığı acayip bir terlemeydi kuthan kuthan olalı böyle birşey yaşamadım minağımda. teşekkür ederim sorduğun için
aaa nereyeee
ben ben ben benide ekleyin
istemekkk
amin inş. hayırlı vakitte olsun inş.
hasta çocuklaır veliler göndermemesi gerekiyor hem çocuğa zor hemde diğer çocuklara bulaşıyor tam iyi olmadan göndermemek gerekiyor senin kuzuda yeni hastalıktna çıktı sınıftada varsa başka hasta biri tekrar kapmış olaiblir. çok gçemiş olsun
oğluşum bu sabah daha iyi çok şükür canım sorduğun için teşekkür ederim.
Allah hayırlıs ağlık sıhatlı evlatlar versin canım düşüğün için üzüldümkiloyuda dert etme senin halledeceğine inanıyorum..
gitmedik dr a canımhastaneler ful kalabalıkmış kütahyada özel hastanede 1 tane var orasıda devletten beter randevu zor kalabalık. evde hallettik inş.
tamam canim kahve yerine bitki caylari ekliyebilirsin yada kahveyi seviyosan kafeinsiz leride var belki seversin...klbin hissetmiş demek ki kuzum ...
kahve içmiyorum kafein var diye aklıma yazdım yarın mnüyü oynatayım bakalım araya kuru kayısı kuru incir eklerim rezene de içerim seni tkibe aldım buki .. su ne kadar içiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?