Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kuzumm iyiyim cok sükür suan sen nasılsın

malesef tatlım

bende iyim canim

Allah bağışlasın canim benimde erkek yeğenim yolda Allah kismet ederse aralikta bebis sevcez

oyy az kalmis sizin Allah saglikla kucaklarinza almayi nasip etsinnn

Benced iyi gidiyisin benimkide boyle hizli inse keskemkeske benim ossaaa goz degririm bah
sen bana takil incecik ollll... aman deyme kiz vallah da olurum 70

banada atttttt

bende iyim canim

banada atttttt
Saol kuzum
Valla ben yari ac geziyom ama yohhh olmiii bukiss regl olunca inecek ama inanıyorum

klbin hissetmiş demek ki kuzum ...
kahve içmiyorum kafein var diye aklıma yazdım yarın mnüyü oynatayım bakalım araya kuru kayısı kuru incir eklerim rezene de içerim seni tkibe aldım buki .. su ne kadar içiyorsun

hımm güzelmiş bence

o ne demek

bende iyim canim

banada atttttt

Hayırlı sabahlar kızlar
Güne ceviz suyu kuru kayısı Kuru üzüm ile başladım :)
günaydn hoş geldiniz aramızaaaa

yagmurlu bir sabahtan günaydın kızlaaarrr bursada havalar felaket
günaydın canımmm komşu memleket kütahyada öyleee :) beklerimmmm taze gelincik

canım sabah güzel uyandı oğlummm keyfi yerindeydi sanırım terlemesiyle attı hastalığı acayip bir terlemeydi kuthan kuthan olalı böyle birşey yaşamadım minağımda. teşekkür ederim sorduğun için

Kızlar herkese gunaydın.ben bır sure gıremeyecegım hakkınızı helal edın teşekkur ederım herşey için, umarım kılo almadan donerım sağlıklı zayıflamalar..

aaa nereyeee
amin canim darisi tüm istiyenlerin basina insallah... yani senin SchonerDuft SekerPancarii :) baska istiyen varmiydi kiz grupda hepsine bi dua edim
ben ben ben benide ekleyin
istemekkk
@selcanmehmetcan @ParteMoralll rabbiim herkeslere nasip etsiiinnnn ama bana şöyle 1 sene sonra fln nasip etsin
amin inş. hayırlı vakitte olsun inş.

hasta çocuklaır veliler göndermemesi gerekiyor hem çocuğa zor hemde diğer çocuklara bulaşıyor tam iyi olmadan göndermemek gerekiyor senin kuzuda yeni hastalıktna çıktı sınıftada varsa başka hasta biri tekrar kapmış olaiblir. çok gçemiş olsun
oğluşum bu sabah daha iyi çok şükür canım sorduğun için teşekkür ederim.
Allah hayırlıs ağlık sıhatlı evlatlar versin canım düşüğün için üzüldüm kiloyuda dert etme senin halledeceğine inanıyorum..
Doktora gittiniz mi canım ahh cocuklar hasta olmasa keske
gitmedik dr a canım hastaneler ful kalabalıkmış kütahyada özel hastanede 1 tane var orasıda devletten beter randevu zor kalabalık. evde hallettik inş.

Sevndm cnm gecmıs oldun
Kuthan adı ne kdar guzel ılk kez duydum

tamam canim kahve yerine bitki caylari ekliyebilirsin yada kahveyi seviyosan kafeinsiz leride var belki seversin...
Tamam canim su konusunda cok zayifim zorlaya zorlaya 1,5 anca iciyorum dün mesela isyerinde tüm gün anca bir litre ictim evdede anca iki bardak yani aslinda yetersiz ama canim hic su icmek istemio resmen eziyet benim icin su icmek... bu iyi halim önceleri su icmeyi unutuyodum tüm gün boyunca bi yudum icmedigim oluodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…