- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.301
Ne güzel hayırlı olsun :) bende iki senelik evli 5 aylık oğlum var 23 yaşındayım :)evliyim canım 20 günlük24yaşındayım çalışıyorumm kısacık boylu minnak bir kızım sen anlat birde bakalıımm ben yeni döndüğümden karıştırıyorm yeni gelenleri
günaydın düzeldiniz zannımca
yaaasağlık olsun beybi yarım kiloyuda cumya kadar verirsin
Nasıl yapıyorsun ceviz suyuaynen canim zaten icime dogmustu daha ilk söylediklerinde erkek olacagini hissetmistim hatta bilincsiz bi sekilde bahsederken bile erkek olarak bahsediodum... amin canim insallah
vallah ceviz kürü ve sulu yemek benim formülüm suan bide ekmek tüketimimi nerdeyse sifira indirdim haftada bazi günler hic ekmek yok bazi günlerse sandvicimi yiyorum tek:)
Mesela dünki menüm (az yiyorum ama)
Sabah
Ceviz suyu
Cappucino (az yagli sütden)
ve bir muz
Ögle Proteinli yogurdum (acayip tok tutuo ekmek yemis gibi tika basa hissediosun sonrasinda)
yaninda biraz cig badem birazda ceviz yedim
Aksam sulu tavuk gögusu yemegi kalmisti dünden ondan bi Tabak yedim yaninda yogurt ve kirmizi lahana salatasi
gercektende hic aclik hissetmedim
çokmu şimdi bu amanı çok iyiyki dehşet ahattaHmmmtimim
Sabah iki kuru kayısı 5 6 fıstık kahve sonra spor 35 dk
Spor sonrasi yarim yumurta buraz peynir atıştırdım kahvaltimi oglen yapiyorum bu ara öğün saatlerimi degistirdim belki ise yarar diye
Sonra oglen 1 dilim t.b ekmegi bİr yumurta azar azar kahvaltiliklardan sekersiz cay
Ara: kendi yaptığım sekersiz yagsiz yulaf kurabiyelerimden 3 küçük yuvarlak kahve
Aksam: 2 kasik soganli et kavurva az kasarli üstü, 1 dilim diyet besamelli sebze, biraz karnabahar yogurt
Sonra bi yeme krizi geldisaat 9 gibi 3 erik bir minik mandalina yarim ceviz ve 1 kare bitter yidim bu gadar ben az yiyemem ki bayilir galirim
Yok giz seni atmadik ama hala adaylardasingidiyi kendi istediğle bazilari bu iki oldu birakiyilar takimi
seni çılgınnnJust pife so pide
Yok cnm yaçokmu şimdi bu amanı çok iyiyki dehşet ahatta
yanlız kalacaksınızzzzzz az yumuşayın yawss. sert ablasınız hepiniz göbeğim çatladı listeye girene kadar attırırmıyım kendimi
seni çılgınnn
anladım beni anladım
rakip eliyorsun dimi
:)Yok cnm ya
Pıde yıyon ya ondan takılıyrm :)
Pşt kıvırcık sen bana foto atmıon
Ben ınsan degılmıyım
aaa yakınmışızzzz :) tavsanlıda arkadasım var gelmiştim bi keregünaydn hoş geldiniz aramızaaaa
günaydın canımmm komşu memleket kütahyada öyleee :) beklerimmmm taze gelincik
canım sabah güzel uyandı oğlummm keyfi yerindeydi sanırım terlemesiyle attı hastalığı acayip bir terlemeydi kuthan kuthan olalı böyle birşey yaşamadım minağımda. teşekkür ederim sorduğun için
aaa nereyeee
ben ben ben benide ekleyin
istemekkk
amin inş. hayırlı vakitte olsun inş.
hasta çocuklaır veliler göndermemesi gerekiyor hem çocuğa zor hemde diğer çocuklara bulaşıyor tam iyi olmadan göndermemek gerekiyor senin kuzuda yeni hastalıktna çıktı sınıftada varsa başka hasta biri tekrar kapmış olaiblir. çok gçemiş olsun
oğluşum bu sabah daha iyi çok şükür canım sorduğun için teşekkür ederim.
Allah hayırlıs ağlık sıhatlı evlatlar versin canım düşüğün için üzüldümkiloyuda dert etme senin halledeceğine inanıyorum..
gitmedik dr a canımhastaneler ful kalabalıkmış kütahyada özel hastanede 1 tane var orasıda devletten beter randevu zor kalabalık. evde hallettik inş.
ahahahahaSorumluluk ve pide sahıbı, pardon prensıb dıcektım
onu yapamıyom benVideonun icinden risim cek
git o zaman ki iyileşsin ki spor yap ki zayıflahe anladım şimdidoktora gitmem lazım ya
düzeldi çok şükür canım
hiç 54 olamadığım için bilemicem
oooh maşallahhh bir minik anne dahaaaNe güzel hayırlı olsun :) bende iki senelik evli 5 aylık oğlum var 23 yaşındayım :)
Nasıl yapıyorsun ceviz suyu
onu yapamıyom ben
git o zaman ki iyileşsin ki spor yap ki zayıfla
oooh maşallahhh bir minik anne dahaaaSekerPancarii
bende beklerim şekerimm :)
aaa yakınmışızzzz :) tavsanlıda arkadasım var gelmiştim bi kere
bincidiboğazımı tutsam sporsuzda zayıflarımdaaaaaaaaa neyseee
pide daha cazip geldibende beklerim şekerimm :)
yolun düşersee mutlak uğra kahve içerizzyok yok pide yeriz
bincidisonra cok elbise denersin geri iade edersin
pide daha cazip geldi
demesene öyleayıp çoğ ayıp
lilipit te gelsin
hi aksam olmayayidi iyi gitmissin ama yatmadan önce bi Seker almissinnnnn.... kiz o kurabiylerin tadi nasil bende denemek istemistim Tarif bulmustum birtürlü deneyemedimHmmmtimim
Sabah iki kuru kayısı 5 6 fıstık kahve sonra spor 35 dk
Spor sonrasi yarim yumurta buraz peynir atıştırdım kahvaltimi oglen yapiyorum bu ara öğün saatlerimi degistirdim belki ise yarar diye
Sonra oglen 1 dilim t.b ekmegi bİr yumurta azar azar kahvaltiliklardan sekersiz cay
Ara: kendi yaptığım sekersiz yagsiz yulaf kurabiyelerimden 3 küçük yuvarlak kahve
Aksam: 2 kasik soganli et kavurva az kasarli üstü, 1 dilim diyet besamelli sebze, biraz karnabahar yogurt
Sonra bi yeme krizi geldisaat 9 gibi 3 erik bir minik mandalina yarim ceviz ve 1 kare bitter yidim bu gadar ben az yiyemem ki bayilir galirim
istersen bi danis , bisey vardir diye degil ama en azindan önlem almis olursunyok canım gittimde söylemedim hiç
ben aksamdan bir bardak suya bir ceviz atiyorum, Sabah kalkinca ac karnina önce suyunu iciyorum sonrada cevizini yiyiorum... bugün unutmamam gerekio evde ceviz kalmadi bi alimNe güzel hayırlı olsun :) bende iki senelik evli 5 aylık oğlum var 23 yaşındayım :)
Nasıl yapıyorsun ceviz suyu
geçmezse giderim artıkistersen bi danis , bisey vardir diye degil ama en azindan önlem almis olursun
nerde gördün kız
Oda ayıpyirken ayıp değil mi
katlıoyurm tek başıma şişmanlayamam
Tenhada bulustuknerde gördün kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?