- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.361
Heeeezorla açtırcaklar agzımı diyosun
ay ben hiç beceremem kendimi övmeyi oysaki incecik belim ne kadarda hakediyo övülmeyiHeeeebaslarsam dagitirim burayi
ay ben hiç beceremem kendimi övmeyi oysaki incecik belim ne kadarda hakediyo övülmeyiD:
ay yok kız övülcek neyim var alt tarafı 55 kiloyumvah vaaaaaah sende mi basladn birde ovsen neler olcak
asi ve şişki olabilirim farketmezBiiz niye asiiihemdee sisko
Benm icin hala en zayifay yok kız övülcek neyim var alt tarafı 55 kiloyum53 yi hayatım boyunca bi daha göremicekmiş gibi hissediyorum
Amaaaaan ye gitsin beeeeeeakşam kvye gidecem çok güzell yemekler var nasıl dayanacam
yok öle bişi en zayıf benim
Rakamlar benim icin onemsiz hahahahaauahah kiskanc kiskanccco artık bir 57@SekerPancarii
öglen az yeseydin canimakşam kvye gidecem çok güzell yemekler var nasıl dayanacam
birde istediğimiz sporu yapacakmıyızzspor listeleri nezaman basliyo?
yokkk yemem yersem yine ipin ucu kaçacakAmaaaaan ye gitsin beeeeee
az yedim ama sevdiğim çeşitler yapmış çok zor topladım buki zaten ... yrın da senin gibi beslenecem bakalım cumaya nasıl olacaköglen az yeseydin canim
kuzum nasılsın geçmiş olsun oğlun nasıl oldu .... isteiğini yapacaksın dakika tutacaksın meselabirde istediğimiz sporu yapacakmıyızz
burda asıl olan rakamlardır unutma en zayıf benim ben beeeeennnnnnnnRakamlar benim icin onemsiz hahahahaauahah kiskanc kiskanccc
he hakket başlasada 15dk dan başlıcam yükselterek spor yapcam günlükspor listeleri nezaman basliyo?
evet canim istedigin sporu yapabilirsin, sadece listeye süresini yazman yeterli olcakbirde istediğimiz sporu yapacakmıyızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?