Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahahahah her bi dediginden daha guzelmmmm ben tmmi hic ovmuyorm kendimi yettti gariiiiii bide zayif olsamm tam.olcak nneyse lili sen cok konustn bugun

Ben aynii buralardaymm listede degilm ilgileniyorm sadece :)
Olsunnn bebisin buyumustur bayaa kizimda iyi sukurr
Listelere baktigimda hic birinizi göremeyince artk zayiflayip biraktilar buralari demistm bir tek moon bni takip ediyordu ona baktm oda bayadr girmemis buraya geldim bi kac sayfaya baktm hic birinizin adi yok artk bıraktılar burayi demekki dedm halbuki ilk sayfaya baksam görürdüm sekerpancari ve senin adini.ama nedense hic aklma gelmedi. Bende genel takimlara baktm kiloma en yakin 4.takimda birileri var oraya gidiym bari dedm :/ buralarda oldugunuzu bilsem buraya gelirdim
Evet bebisim büyüdü şükür 8aylik olmak üzere:)
Selin nerelerde görünmüyor

Slm kizlar naptiniz gecmisi anca gece okurum çok yoruldum ya saat 11 den beri ayaktaydim yeni oturdum anamm hicmi is bitmez yahuu ..
Uc gündür seker ilacini biraktim sinirlerim hep tepemde sanki sigarayi ben biraktim @ParteMoralll
He birazdan menuyu yazarim
simdi caylarinizi alinda icelimm

Oooo masallah yaaa kocaman olmussss vay beee hamileyim dedin gittin bebek buyumus yaslaniyorummmoda gelir gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…