- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #239.381
Cuma gunu kılo bıldırımı ıle baslatıcam cnmspor listeleri nezaman basliyo?
He ya hayaller sert parte gercekler sekerpancarı oldu ya lahep ifsaaaa oldum heeeeep
hahahaha gayet sevimlisin kivircih kiz
Bende hayalleri hep yiktiriyorummm beni goren sokingg hayaller esmerrr kara bir kiz sert bakisli bir kadin bekliyirler hayatlar greeneyes
Sen simdi iyi biseymi dedinHe ya hayaller sert parte gercekler sekerpancarı oldu ya la
Ee nasil gidiyo baska takimdaymissinnnAnladm
Ben ne dedım harbıSen simdi iyi biseymi dedin
hmm tamam ben buhafta bol bol spor yapiyorumda ondan sordum :)Cuma gunu kılo bıldırımı ıle baslatıcam cnm
Hahahahah her bi dediginden daha guzelmmmm ben tmmi hic ovmuyorm kendimi yettti gariiiiii bide zayif olsamm tam.olcakBen ne dedım harbı
Yanı gorsem aha seker gıbı bı gız bu olsa olsa sekerpancarıdır derdım
Sen kırbaclı esmer vahsı uuu beybı nasıl hayal ettım ya senı :)
Ama gorunce daha da ısındm ıyıkı gormusum
Aman nasil gitsin sil bastan yeniden başlamak öyle zor ki bu defa daha zor gidiyor sen napiosn naslsn kizin nasilEe nasil gidiyo baska takimdaymissinnn
Ben aynii buralardaymm listede degilm ilgileniyorm sadece :)Aman nasil gitsin sil bastan yeniden başlamak öyle zor ki bu defa daha zor gidiyor sen napiosn naslsn kizin nasil
Oo partem elıne saglık:)Azimli Fitttt Hatunlar ♡
( ) SekerPancarii
( ) ParteMoralll
( ) denetim
( ) Buki_89
( ) Favelayn
Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿
( )kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
( ) Melekemal
( )Luluuu94
Sonuc:
Düzenlemee!!!!!! Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.
Hadi bakalım :)Azimli Fitttt Hatunlar ♡
( ) SekerPancarii
( ) ParteMoralll
( ) denetim
( ) Buki_89
( ) Favelayn
Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿
( )kaptinn
( ) Blacksee55
( ) mihracee
( ) Melekemal
( )Luluuu94
Sonuc:
Düzenlemee!!!!!! Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak tabi :) hayirli olsun cuma gunu basliyor.
Listelere baktigimda hic birinizi göremeyince artk zayiflayip biraktilar buralari demistm bir tek moon bni takip ediyordu ona baktm oda bayadr girmemis buraya geldim bi kac sayfaya baktm hic birinizin adi yok artk bıraktılar burayi demekki dedm halbuki ilk sayfaya baksam görürdüm sekerpancari ve senin adini.ama nedense hic aklma gelmedi. Bende genel takimlara baktm kiloma en yakin 4.takimda birileri var oraya gidiym bari dedm :/ buralarda oldugunuzu bilsem buraya gelirdimBen aynii buralardaymm listede degilm ilgileniyorm sadece :)
Olsunnn bebisin buyumustur bayaakizimda iyi sukurr
Cnm benım ıkı cocuk artı iş spor yapamıyrm hıc ınan bıd ehastalıklardan kurtulamıyrzHadi bakalım :)lilipit yokmu
Tahmin ettim canım sağlık olsun :) bakalım ben 1 tanesiyle nasıl yapacağım :)Cnm benım ıkı cocuk artı iş spor yapamıyrm hıc ınan bıd ehastalıklardan kurtulamıyrz
Afiyet olsunOo partem elıne saglık:)
Oooo masallah yaaa kocaman olmussss vay beee hamileyim dedin gittin bebek buyumus yaslaniyorummmListelere baktigimda hic birinizi göremeyince artk zayiflayip biraktilar buralari demistm bir tek moon bni takip ediyordu ona baktm oda bayadr girmemis buraya geldim bi kac sayfaya baktm hic birinizin adi yok artk bıraktılar burayi demekki dedm halbuki ilk sayfaya baksam görürdüm sekerpancari ve senin adini.ama nedense hic aklma gelmedi. Bende genel takimlara baktm kiloma en yakin 4.takimda birileri var oraya gidiym bari dedm :/ buralarda oldugunuzu bilsem buraya gelirdim
Evet bebisim büyüdü şükür 8aylik olmak üzere:)
Selin nerelerde görünmüyor
Denk geldi bu haftalik idare edin artikNaptiniz kizlar. Azimsiz fat yaptınız benisagolun varolun yaa ne iyi tanıyorsunuz beni ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?