Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar anca gelebildim neler yapıosunuz bakalım.ben faranjit olmusum yaa.dün derste bağırırken detone oldum sonra uzun süre konusurken acı cektm.bugün sabah kalktıımda yutkunamıodm.of off ne zor işmiş öğretmenlik.

kızlar genelde istanbul,ankara ve malatya var takımda. irras ile fdm nerdeler bilen var mı. eş zamanlı buluşma operasyonu mu düzenlesek kaptanı da ankaralı sayıyorum. selin sen nerdesin?
fdm konyada heralde ilçede heralde o da benim gibi..ankaraya gelincik ben dürtcem seni zaten gülçinnn...esra gelsin inşallah buluşuruz ya..eylülde izne ayrılcam ankaradayım 15 gün inşallah buluşaruzz...

bu zamanda liselilerle uğraşmak...allah sabır versin canımm...

evet zor bendede faranjit var. ben bağırmamamya çalışıyorum. bağıran öğretmen hem meslektaşları hemde veliler gözünde kötü imaj sahibi oluyor. bunu farkettim. arkadaşın biri devamlı bağırırı sesi diğer sınıflara duyulur. bugün sarı zarf aldı idareden. sınıfının disiplinsizliğinden bizimkilerde aynı yaramaz ama o hep bağırdığı ve şikayet ettiği için göz önündeydi. severek yapmak çok önemli.ben birde öğretmenler odasında öğrencilerinin arkasından konuşan mal, gerizekalı, vs gibi ithamlarda bulunanlara sinir oluyorum.ben söyliyim de uygulayıp uygulamamayı sen bilirsin.sınıf konuşurken sen kısık sesle birisine bişey söyle mimiklerinle vs. kısık sesle anlat biraz sonra senin ne dediğini anlamak için susuorlar. vede derse hazırlıklı gitmediğim zaman çok sıkıntı çekiyorum çünkü ben ne yapacağımı düşünürken ççocuklar coşuyorr.

bu zamanda liselilerle uğraşmak...allah sabır versin canımm...

saol canımm:)

yok canım dediğin gibi değil sessiz konusunca hiç tınmıolar dersle alakaları olmadığı için.meslek lisesi olduğu için normal öğrenci modu yok.yani sınıf sus pus olmuyo hiç arka taraf konusuo genelde ön taraf dinlio..kızsan bagırsan bişey ifade etmio.ben sesimi duyurmak için bağırıyorum.yani normal lisede and lisesinde veya ilkokulda olsa haklısın.ama bunlar öle böle deil.normal halleri böle yani

allah razı olsun canım çok sağol evet gidicem malatyada park hastanesiyle anlaşmış,sen neresindesin malatyanın ?ne güzel olur değil mi çnümüz yaz çocuklarla yürüyüş yaparız...oley kendime arkadaş buldum bile malatya da..

canımcım,allah o güzel kalbine göre versin inşallah,senle beraber bütün isteyen bekarlara ......

kızımın doktoru orda malatyada gittiğm tek özel hastanedir yeni açıldı sayılır 2 sene falan oldu...gel anam gel bi tane alışveriş merkazimiz var bi caddemiz var alışveriş için ama seviyorum ben malatyayı...ufak sakin en azından araba kullanabiliyorum ankarada istanbuldaki trfiğin yarısı yok...istanbulda araba kaldım kendime elden düşme 3 ker çarptılar bana 2 kere ben çarptım araba hurda oldu bayan şöför çok trafik sakin...ayyy yasaşınn çok mutlu oldum ne zaman gelmeyi düşünüyosun...

vallahi ben bu sefer karışmayacağım ne zaman ev bulur eşyaları hallederse o azaman inşallah eşimle görüştük az önce ev bakmaya hemen başlıycam dedi hastane sahipleri yardımcı oluruz demiş elini çabık tutarsa kısa zaman da ordayım.....

hadi bakalımm dört gözle bekliyorum o zamannn...

kız fotoğrafını gönder bakalım nasıl olacaksın yarın.bende saçımı kuruluyum göndercem. hem 5 kilo vermiş halimi görürsünüz. eşimde taaa 2de gelecekmiş.ben o zamana kadar burdayım .bu arada regl oldum oalcam ya çabuk gelseydi:))))bakalım değişiklik farkedecek mi? kilo alsam hemen söylerde verince geri şımarıp almişyim diye galiba pek söylemiyo.

Son düzenleme:

tabi canım sorumlluğu eşine de vermeyince alışmış senin güçlü duruşuna.herşeyi yapabilirim dememek lazım galiba.

aslında iyi fikir. o haftanın en iyileri topiği denetlesin. herkesin menülerini değerlendirsin süper olur

kızlar genelde istanbul,ankara ve malatya var takımda. irras ile fdm nerdeler bilen var mı. eş zamanlı buluşma operasyonu mu düzenlesek kaptanı da ankaralı sayıyorum. selin sen nerdesin?

fdm konyada heralde ilçede heralde o da benim gibi..ankaraya gelincik ben dürtcem seni zaten gülçinnn...esra gelsin inşallah buluşuruz ya..eylülde izne ayrılcam ankaradayım 15 gün inşallah buluşaruzz...
evet kızlar konyanın seydişehir ilçesindeyim.. maşallah bakıyorum ankarada malatyada buluşmalar var.. oh oh birlikte yürürsünüz.. galiba 4. olmuşuz.. gayet güzel gibi.inşallah basamakları tektek tırmanırız.

ben bugün kaçamak yaptım.. aslında yasak yiyecek yemek değil de sağlıklı gıdaları biraz fazlaca tükettim diyelim. mesela kuru fasülye koca bi tabak yedim felan..hafta içi en az 2 gün müsli yemeyi düşünüyorum...

yarın 23 nisanda görevli olanlara kolay gelsin.. çalışmalarınızın ne kadar zor olduğunu biliyorum allah kolaylık versin inş..

julia bize geçen hafta hava atıyodu. 7. takım kaçıncı oldu acaba? bende ona hava atcam bu hafta. hede iade -i ziyaret eli boş gitme olmaz pasta ,kola,tatlı resmi de göndereyim topiklerine de iştahları açılsınn. ayyy ne kötüyüüüm.

eheheh bu hafta dökülmüşüz takım olarak sizi tebrik ediorum cnm kaçıncı oldunuz bilmiorum ama :26:

slm kızlar kusura bakmayın ev arkadaşımın annesi ve kuzeni geldi gelemedim. haftasonuda kalacaklar. pek uğrayamam takıma haberiniz olsun öptüm hepinizi

Tamam canım,arkadaşa çektiriyim fotoğrafı gönderirim.Siyah pantolon,haki yeşil deri ceket,siyah broş,siyah takılar ve siyah fularlı bir kombinasyon yaptım.Haki yeşili makyaj ve dağınık topuzlu bir kombinasyon oluşturdum.Ah şu kilolar ya,yine de kalçam belli mi oluyor,sırtımın yağları belli mi tedirginliği oluyor.Ama atıcaz inşallah bu kiloları..Bu arada törenden sonra bebek görmeye gidilecek bayan öğretmen arkadaşımıza,bayanlar olarak.23 Nisan'ın gerginliğinden ve şok diyet haftasından sonra yerim sanırım azar azar,telafi ederim hafta içi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…