- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.021
fdm konyada heralde ilçede heralde o da benim gibi..ankaraya gelincik ben dürtcem seni zaten gülçinnn...esra gelsin inşallah buluşuruz ya..eylülde izne ayrılcam ankaradayım 15 gün inşallah buluşaruzz...kızlar genelde istanbul,ankara ve malatya var takımda. irras ile fdm nerdeler bilen var mı. eş zamanlı buluşma operasyonu mu düzenlesekkaptanı da ankaralı sayıyorum. selin sen nerdesin?
bu zamanda liselilerle uğraşmak...allah sabır versin canımm...kızlar anca gelebildim neler yapıosunuz bakalım.ben faranjit olmusum yaa.dün derste bağırırken detone oldum sonra uzun süre konusurken acı cektm.bugün sabah kalktıımda yutkunamıodm.of off ne zor işmiş öğretmenlik.
kızlar anca gelebildim neler yapıosunuz bakalım.ben faranjit olmusum yaa.dün derste bağırırken detone oldum sonra uzun süre konusurken acı cektm.bugün sabah kalktıımda yutkunamıodm.of off ne zor işmiş öğretmenlik.
bu zamanda liselilerle uğraşmak...allah sabır versin canımm...
evet zor bendede faranjit var. ben bağırmamamya çalışıyorum. bağıran öğretmen hem meslektaşları hemde veliler gözünde kötü imaj sahibi oluyor. bunu farkettim. arkadaşın biri devamlı bağırırı sesi diğer sınıflara duyulur. bugün sarı zarf aldı idareden. sınıfının disiplinsizliğinden bizimkilerde aynı yaramaz ama o hep bağırdığı ve şikayet ettiği için göz önündeydi. severek yapmak çok önemli.ben birde öğretmenler odasında öğrencilerinin arkasından konuşan mal, gerizekalı, vs gibi ithamlarda bulunanlara sinir oluyorum.ben söyliyim de uygulayıp uygulamamayı sen bilirsin.sınıf konuşurken sen kısık sesle birisine bişey söyle mimiklerinle vs. kısık sesle anlat biraz sonra senin ne dediğini anlamak için susuorlar. vede derse hazırlıklı gitmediğim zaman çok sıkıntı çekiyorum çünkü ben ne yapacağımı düşünürken ççocuklar coşuyorr.
canımsın yaa kalbi güzel arkadaşım aynı durum bizler içinde geçerli seviyorum ben sizi yaa...
benim kızımda az daha büyüsedebende izlemeye gitsemm...
inşallah o günler yakın canım...
esra geliyomusun malatya yaa...ayyy yaşasın ozamann...gel şekerim yürüyüşe gideriz beraber..hangi hastaneyle anlaşmış eşin...malatyada çok güzel binalar yapıldı son 2 senedir mutlaka bulursunuz güzel bi yerler yardımcı olabileceğim bi şey olursa bak burdayım unutma...
Ben deeeee....O günleri de,kep attığı günleri de,beyaz gelinliği giydiği günleri de görelim inşallah...
Oy oy oy,kskandımmmmmm.Ben de Ankaralı biriyle evlenip eş durumundan Ankara'ya gitmez miyim,Gülçin'i bulmaz mıyım,Kurtuluş'ta yürüyüp sosyete pazarlarında gezip size hava atmaz mıyızzzzz.Gülçinnnnn,ses verrr
allah razı olsun canım çok sağol evet gidicem malatyada park hastanesiyle anlaşmış,sen neresindesin malatyanın ?ne güzel olur değil mi çnümüz yaz çocuklarla yürüyüş yaparız...oley kendime arkadaş buldum bile malatya da..
canımcım,allah o güzel kalbine göre versin inşallah,senle beraber bütün isteyen bekarlara ......
malatyaya gelince görüşmek isterim ayşegül ama dediğin gibi ortak bir yer olsada görüşsek....
vallahi ben bu sefer karışmayacağım ne zaman ev bulur eşyaları hallederse o azaman inşallah eşimle görüştük az önce ev bakmaya hemen başlıycam dedi hastane sahipleri yardımcı oluruz demiş elini çabık tutarsa kısa zaman da ordayım.....
Canım sorma ben de çok heyecanlıyım.Kolay değil 1 aydır sırtımızdan ter aktı yavrucaklarla,Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Bana olmayan ceket ve pantolonum kilo verdikten sonra oldu ama hala panikteyim.Sanki sarıyormuş gibi hissediyorum belki de psikolojik bilmiyorum.Canım bu arada sorucam sorucam unutuyorum,siz neden eşinle ayrısınız?
vallahi ben bu sefer karışmayacağım ne zaman ev bulur eşyaları hallederse o azaman inşallah eşimle görüştük az önce ev bakmaya hemen başlıycam dedi hastane sahipleri yardımcı oluruz demiş elini çabık tutarsa kısa zaman da ordayım.....
aslında iyi fikir. o haftanın en iyileri topiği denetlesin. herkesin menülerini değerlendirsin süper olurbu hafta en çok kilo veren selinay ve Esen..kendilerini tebrik ediyorumm.
en az kilo veren ise kaptan 100 gram. ama haftaya 900 gram verecek en az öyle hissediyorum.
bu hafta kilo alan ve beni çok şaşırtan İrras 1200 gram almış.neden böle oldu acaba? ben bu hafta İrrasın üzerine gitmeyi menülerini incelemeyi ve o ne yaptıysa yapmamayı tavsiye ediyorum. mutlaka bunun bir sebebi var ne ise keşfedip irası o şeyden vazgeçirmeliyiz. mesela çok tuz muu tüketti, gündüz uykusu mu uyudu, geç mi yedi, yada ödemmi ? çözüümlerde bu haftanın en çok kilo verenlerinden gelsin. bu hafta en ççok kilo verenler beni mercek altına da alınız mııı? usta çırak hesabı.
kızlar genelde istanbul,ankara ve malatya var takımda. irras ile fdm nerdeler bilen var mı. eş zamanlı buluşma operasyonu mu düzenlesekkaptanı da ankaralı sayıyorum. selin sen nerdesin?
evet kızlar konyanın seydişehir ilçesindeyim.. maşallah bakıyorum ankarada malatyada buluşmalar var.. oh oh birlikte yürürsünüz.. galiba 4. olmuşuz.. gayet güzel gibi.inşallah basamakları tektek tırmanırız.fdm konyada heralde ilçede heralde o da benim gibi..ankaraya gelincik ben dürtcem seni zaten gülçinnn...esra gelsin inşallah buluşuruz ya..eylülde izne ayrılcam ankaradayım 15 gün inşallah buluşaruzz...
julia bize geçen hafta hava atıyodu. 7. takım kaçıncı oldu acaba? bende ona hava atcam bu hafta. hede iade -i ziyaret eli boş gitme olmaz pasta ,kola,tatlı resmi de göndereyim topiklerine de iştahları açılsınn. ayyy ne kötüyüüüm.
Tamam canım,arkadaşa çektiriyim fotoğrafı gönderirim.Siyah pantolon,haki yeşil deri ceket,siyah broş,siyah takılar ve siyah fularlı bir kombinasyon yaptım.Haki yeşili makyaj ve dağınık topuzlu bir kombinasyon oluşturdum.Ah şu kilolar ya,yine de kalçam belli mi oluyor,sırtımın yağları belli mi tedirginliği oluyor.Ama atıcaz inşallah bu kiloları..Bu arada törenden sonra bebek görmeye gidilecek bayan öğretmen arkadaşımıza,bayanlar olarak.23 Nisan'ın gerginliğinden ve şok diyet haftasından sonra yerim sanırım azar azar,telafi ederim hafta içi...kız fotoğrafını gönder bakalım nasıl olacaksın yarın.bende saçımı kuruluyum göndercem. hem 5 kilo vermiş halimi görürsünüz. eşimde taaa 2de gelecekmiş.ben o zamana kadar burdayım .bu arada regl oldum oalcam ya çabuk gelseydi:))))bakalım değişiklik farkedecek mi? kilo alsam hemen söylerde verince geri şımarıp almişyim diye galiba pek söylemiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?