Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evveeeettt.....
hasta olmadın onuda say bence gayet iyi...maşallah diyelim nazar değmesin...
hadiiii yaklaştın iyce geliyosunn maşallah arkadaşım..

öpüyorummm kızlar görüşürüz akşamaaa...

günaydın kızlar kalktım yatak içinde keyif yapıyorum tartıldım,kahvaltı yapıcam ama canım bişey istemiyor yeni aldığım doğadanın keten tohumlu müslisinden yiyeceğim......

71.9 kg dım bugün 71.5 kg.

400 gram vermişim sevinemedim ama sonra sevindim çünkü spor yapmıyorum bütün gün evdeyim,ameliyattan beri yarım kilo gitti yani 15 günde almadığıma sevindim...

slm kızlar 68 dim ,1 kilo vermişim 67 kiloyum yinede mutlu oldum haftada 1 kilo gidiyo ayda en kötü 4kilo gidecek demekki.......................

inanmıyorum ya.. rabbim o çocuğun yardımcısı olsun inşallah. ailesine sabır versin. 8. sınıftaki bir çocuk tecavüzden zevk alacak kadar düşünebiliyorsa çocuk olarak değerlendirilmemeli. aşağıda yazmışsınız maddi imkansızlık ve babsızlık gibi şeyler. bir rehber öğretmen olarak şunu söyleyebilirim anne daha dikkatli olmalıydı. yakın çevremizde babaalrı toprak altında kalarak hayatını kaybeden 4 kardeş vardı. anneleri temziliğe ekmek eylmeye vs gitti çocuklarının elini hiç bırakmadı. şimdi 1 oğlu polis bir kızı öğretmen bir kızı da askeri doktor. evet problemli çocuktan ziyade problemli bir aile var karşımızda..allahım herkesin hakkında hayırlısını versin..

Of canım of,''ne günlere kaldık'' sözünü ilk kez bu denli idrak ediyorum.İnsanın hayvana en yakın olduğu günlere kaldık.Allah sakınsın cümlemizi.
canım emin ol hayvanlar bile daha şereflidir... hadım bile değil direk idam edilmeli bunlar....

aynen canım sık yemek bizce en iyisi ama biz bi oturuşta herşeyi yiyip bitiren bir millteiz.

valla kızlar hiç ama hiç değmedi çektiğiniz cefaya. neyse inşallah gelecek haftalarda eski diyetlerinizle daha çok verirsiniz..

az kalmış canım 80lere..1 kilo güzel ve sağlıklı..
esra senin durumundaki biri için gayet güzel bence. sen bi de ayaklansan neler görcez kimbilir. hade bakem en yakın zamnda 6lı rakamlara gel gel

slm kızlar 68 dim ,1 kilo vermişim 67 kiloyum yinede mutlu oldum haftada 1 kilo gidiyo ayda en kötü 4kilo gidecek demekki.......................
canım gayet güzel vermişsin 1 kil. ama kendini hiç şartlama ilk zamanlar hızlı gider ve belli bir süre sonra yavaşlarsın. ben geçtiğimiz 3-4 hafta hep 70lerde takılıp kalıyordum çok şükür son 2 hafta hızlandım.

2 gün öncesine kadar kilom geçen cuma bildirimimden tam 200 gr fazla yani 69.6 felan çıkıyordu. dün annemle harika bir sofra kurduk. kuru fasülye pilav felan... ama ben yemedim. içim gitti ama yemedim. inşallah bugün öğleyin yicem. size yazmıştım 2 gündür müsli yediğimi dün de yedim.. ve işte bir müzli mucizesi... 2 günde 700 gr gitti.. geçen hafta 69.4tüm bugün 68.7 mutluyum az kaldı hedefime. artık normal kilo sınırlarına girdim herhalde...

müsliyi hangi öğünlerde tüketiyosun canım.....................

kızlar çok beğendiğim bir prof.olan prof.dr.ibrahim saraçoğlu bir programda bazı bilgiler veriyor üüstüne basa basa ayda 4-5 kilo vermek yapılan araştırmalara göre kansere davetiye çıkarıyormuş,sağlıklı olanı ayda 2 kiloymuş katılıyorum,bir arkadaşım kanser hastası prof.erkan topuza gidiyor kadınlar şok diyetler yapıyorlar incelik uğruna saçma sapan diyetlerle kendilerini kanser hastalığına sevk ediyorlar demiş,allah sağlıklı bir şekilde kilo vermemize yardım etsin....

müsliyi hangi öğünlerde tüketiyosun canım.....................
canım akşamları tüketiyorum zaten önemli olan da akşam yemek.. yoksa çok kaçırıyoruz mümkün olduğunca akşam hafif olsun diye akşam yiyorum ben.. o akşamın yemeğini canım çekerse ertesi gün öğleyin yiyorum
aaaa... dikkat edelim o zaman kızlar. sakın bi daha şok diyet yapmayın. bi daha üzülmeyelim o zaman ayda 4-5 kilo veremiyorum diye..

14. TAKIM 203. ETAP

aynalar ( 100,8 / 100,7 / 0,1 / 0,10% )
pinkcat87 ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00% )
bitanesii ( 69,8 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi
triptofan ( 78,9 / 78,4 / 0,5 / 0,63% )
anşaaa ( 82,9 / 82,0 / 0,9 / 1,09% )
nev81 ( 92,7 / 91,7 / 1,0 / 1,08% )
roseberry ( 71,9 / 71,5 / 0,4 / 0,56% )
irras ( 91,0 / 92,2 / -1,2 / -1,32% )
fdm ( 69,4 / 68,7 / 0,7 / 1,01% )
umuts76 ( 79,9 ) kendi isteği ile ayrıldı
Lilav ( 74,5 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi
selinay2002 ( 68,0 / 67,0 / 1,0 / 1,47% ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 720,6 / 717,2 / 3,4 / 0,47% )

Allah bütün kötülüklerden evlatlarımızı bizleri tüm iyi insanları korusun...bol bol dua etmek sadaka vermek lazım bu tarz musibetlerden korunmak için.Az sadaka çok beşla savar derler ya...Allah o çocuğa da şifa versim umarım atlatabilir...

hadiiii yaklaştın iyce geliyosunn maşallah arkadaşım..
Sağol canım benimmm,inşallah
71.9 kg dım bugün 71.5 kg.
400 gram vermişim sevinemedim ama sonra sevindim çünkü spor yapmıyorum bütün gün evdeyim,ameliyattan beri yarım kilo gitti yani 15 günde almadığıma sevindim...
Bitanem sporsuz ve kısıtlanmış hareketle muhteşem bir gidiş bu,tebrik ederim.
Tebrik ederim canım,harikasın.
Çok teşekkürler canım,ben de seni tebrik ederim.
Bitanem tabi bu veriş standardı kilo oranına göre değişiyormuş.60-70 kilo için ayda 1.5 kilo,70-80 kilo için ayda 2 kilo,80-90 kilo için ayda 3 kilo,+90 kilo için ayda 4 kilo imiş normal olanı. Amin canım,amin...

kızlar sabah çok iyi uyandım,banyo yaptım sonra anneme burda bir alışveriş merkezi var oraya gitmemiz için çok yalvardım annem aman yavrum bişey olur dedikçe ben yalvardım anacığım tamam dedi neyse parfüm sıkarken birden içime baygınlık geldi nasıl bir durum anlatamam yığılıp kalıcam zannettim neyse biraz iyi gibi oldum gittik orda bir kötü oldum söylemesi ayıp bir istifra ölüyordum annem çok korktu kendimi kapıp koyuvermedim şimdi yüzüm sapsarı yatıyorum sanki içimden enerjimi söküp aldılar ellerim titriyor hala.....

Canım çok geçmiş olsun.Lütfen kendine dikkat et,operasyonun daha çok yeni,ister istemez vücudun kendini toparlamak için zamana ihtiyacı var.

Canım çok geçmiş olsun.Lütfen kendine dikkat et,operasyonun daha çok yeni,ister istemez vücudun kendini toparlamak için zamana ihtiyacı var.

sağol canım,elimden geldiği kadar kendime dikkat ediyorum sanırım kan değerlerim düştü biraz daha iyi olunca hemogram yaptırıcam,kansızlıkta çok kötü bir hastalık bu ara uyuyamıyorum diyordum ya kansızlıkta uykusuzluk oluyor .......

geçmiş olsun canım kendine dikkat et....................

dikkat et kendine yaa ne gezmesi daha senin yatıp dinlenmemn lazım

geçmiş olsun canım. neden cnının kıymetini bilmiyosun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…