- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.041
Çok sağol canım benim.Bu arada canım müsli hergün 1 öğün tüketilebiliyor mu,sakıncası var mı biraz bilgi verir misin.Bir de bu ilçede büyük marketler filan yok,müsliyi nerde bulurum acaba?ben bugün kaçamak yaptım.. aslında yasak yiyecek yemek değil de sağlıklı gıdaları biraz fazlaca tükettim diyelim. mesela kuru fasülye koca bi tabak yedim felan..hafta içi en az 2 gün müsli yemeyi düşünüyorum...
yarın 23 nisanda görevli olanlara kolay gelsin.. çalışmalarınızın ne kadar zor olduğunu biliyorum allah kolaylık versin inş..
canım bilmiyorum o kadar sık tüketilirse naısl olur ama haftada 3 kez felan yense sıkıntı olmaz herhalde..ben burda marketten buluyorum ama küçük yerlerde sıkıntı olabilir.. ender saraçın evde hazırlama tarifi var. netten bakarsan bulursun canımÇok sağol canım benim.Bu arada canım müsli hergün 1 öğün tüketilebiliyor mu,sakıncası var mı biraz bilgi verir misin.Bir de bu ilçede büyük marketler filan yok,müsliyi nerde bulurum acaba?
esra canım sabah günün en önemli öğünü sabahı ne kadar dolu geçirirsen gün içerisinde acıkman o kadar az olur. bence müsliyi akşam ye. hem en tehlikeli öğün daha hafif geçmiş olur böyleceherkese çok güzel bir hafta diliyorum,herkesin 23 nisanı kutlu olsun,şimdi çocuk olmak vardı yeğenlerimi annesi okula götürdü seyretmeleri için yusufu da istediler göndermedim çünkü gelinimiz 6 aylık hamile ve benim yusuf çok hareketli,sabah yine musli yedim 2 koca bardak su içtim.....
bu hafta eşim işlerini halletsin gelicekmiş bende hemen gitme bir hafta kal dedim bakalım ne olacak,hemen işlerini halleder de gelir ....
canım bilmiyorum o kadar sık tüketilirse naısl olur ama haftada 3 kez felan yense sıkıntı olmaz herhalde..ben burda marketten buluyorum ama küçük yerlerde sıkıntı olabilir.. ender saraçın evde hazırlama tarifi var. netten bakarsan bulursun canım
esra canım sabah günün en önemli öğünü sabahı ne kadar dolu geçirirsen gün içerisinde acıkman o kadar az olur. bence müsliyi akşam ye. hem en tehlikeli öğün daha hafif geçmiş olur böyle
ya doğru söylüyorsun aslında ama ben sabah kahvaltı yapmayı sevmiyorum kolayıma gidiyor ama haftada 2-3 e indircem.....
kızlarr napıosunuz bakıım.ya ben şey sorcam bizim devam listesini bu hafta kim hazırlıodu.yayınlandı mı yoksa ben mi kaçırdım.bayadır yayınlanmıo sanırım.ama ben kaçırmıs da olabilirim o sayfayı
iyiyiz valla canım bugün hafta sonu olduğu halde kimsecikler yok 23 nisandan dolayı..slm kızlar nasılsınız bugün koşuşturmaca yorgunluk içinde geçti çok şükür
sizler nasılsınız
selamlar kızlar boşluk varmış geldim kurallar nelerdir
25 yaşındayım boyum 170 kilom 78 17 marttan beri diyetteyim 84 le başlamıştım hedefim 60 :97:
iyiyiz valla canım bugün hafta sonu olduğu halde kimsecikler yok 23 nisandan dolayı..
hoşgeldin canım.. kaptan sana kuralları söyleyecektir ama en önemli isteğimiz bol bol paylaşımda bulunmak.. tebrikler güzel kilo vermişsih
25 yaşındayım boyum 170 kilom 78 17 marttan beri diyetteyim 84 le başlamıştım hedefim 60 :97:
hoşgeldin ayşen,takıma yeni kan inşallah kilolarımızdan kurtulacağız....
selam canım . ben çağırmıştım seni gelemene çok memnun oldum zira aynı klodayız. ama anladığım kadarıyla sen hızlı veriyosun ben 18 şubattan beri 78e ancak gelebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?