Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok sağol canım benim.Bu arada canım müsli hergün 1 öğün tüketilebiliyor mu,sakıncası var mı biraz bilgi verir misin.Bir de bu ilçede büyük marketler filan yok,müsliyi nerde bulurum acaba?

herkese çok güzel bir hafta diliyorum,herkesin 23 nisanı kutlu olsun,şimdi çocuk olmak vardı yeğenlerimi annesi okula götürdü seyretmeleri için yusufu da istediler göndermedim çünkü gelinimiz 6 aylık hamile ve benim yusuf çok hareketli,sabah yine musli yedim 2 koca bardak su içtim.....

bu hafta eşim işlerini halletsin gelicekmiş bende hemen gitme bir hafta kal dedim bakalım ne olacak,hemen işlerini halleder de gelir ....

Çok sağol canım benim.Bu arada canım müsli hergün 1 öğün tüketilebiliyor mu,sakıncası var mı biraz bilgi verir misin.Bir de bu ilçede büyük marketler filan yok,müsliyi nerde bulurum acaba?
canım bilmiyorum o kadar sık tüketilirse naısl olur ama haftada 3 kez felan yense sıkıntı olmaz herhalde..ben burda marketten buluyorum ama küçük yerlerde sıkıntı olabilir.. ender saraçın evde hazırlama tarifi var. netten bakarsan bulursun canım

esra canım sabah günün en önemli öğünü sabahı ne kadar dolu geçirirsen gün içerisinde acıkman o kadar az olur. bence müsliyi akşam ye. hem en tehlikeli öğün daha hafif geçmiş olur böylece

günaydın kızlar herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

slm kızlar nasılsınız bugün koşuşturmaca yorgunluk içinde geçti çok şükür
sizler nasılsınız

bu kadın milleti ne fenayız şurda yattığım yerden alışveriş yapıyorum,kötü oldu aslında şu indirim siteleri,insan gezemeyince yattığı yerden yapıyor ....

kızlar anam paça çorbasını yaptı 1 tane paça yedim zorlan midemde savaş çıktı dövüyorlar paçayı niye geldin sen diye

kızlarr napıosunuz bakıım.ya ben şey sorcam bizim devam listesini bu hafta kim hazırlıodu.yayınlandı mı yoksa ben mi kaçırdım.bayadır yayınlanmıo sanırım.ama ben kaçırmıs da olabilirim o sayfayı

kızlar kocam ev bulmuş site içinde150 merekareymiş otoparkı,oyun parkı olan güzel bir siteymiş kirası 650 tl aidat 85 tl imiş...şuan ki evimizin aidatı 100 tl çok geldi bana,ayşegül orda fiyatlar nasıl .......

doğru söylüyosun bu hafta kimse yazmadı. geçen hafta kim yapmıştı kızlarr.kaptanın misafiri var galiba sırayı bilen var mı?

selamlar kızlar boşluk varmış geldim kurallar nelerdir
25 yaşındayım boyum 170 kilom 78 17 marttan beri diyetteyim 84 le başlamıştım hedefim 60 :97:

slm kızlar nasılsınız bugün koşuşturmaca yorgunluk içinde geçti çok şükür
sizler nasılsınız
iyiyiz valla canım bugün hafta sonu olduğu halde kimsecikler yok 23 nisandan dolayı..

25 yaşındayım boyum 170 kilom 78 17 marttan beri diyetteyim 84 le başlamıştım hedefim 60 :97:

hoşgeldin canım.. kaptan sana kuralları söyleyecektir ama en önemli isteğimiz bol bol paylaşımda bulunmak.. tebrikler güzel kilo vermişsih

sağol canım hoşbulduk
vaktim oldukça giriyorum canım zaten tek başına vermek çok daha zor oluyo paylaştıkça azimde geliyo
evet verdim ama duraklama dönemi yaşadım şimdi atlattım herhalde

selam canım . ben çağırmıştım seni gelemene çok memnun oldum zira aynı klodayız. ama anladığım kadarıyla sen hızlı veriyosun ben 18 şubattan beri 78e ancak gelebildim.

selam canım . ben çağırmıştım seni gelemene çok memnun oldum zira aynı klodayız. ama anladığım kadarıyla sen hızlı veriyosun ben 18 şubattan beri 78e ancak gelebildim.

yok canım malesef çabuk veremiyorum
bende hipotiroit insülin direnci pko var hepsi kilo verdirme düşmanı
ilk iki hafta 2 2 verdim sonra 1 sonra durdum
sıkı yapıyorum ondan verdim bu kadarda yoksa çok zor benim için vermek

bugün yediklerime gelince

2011-04-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Gözleme 1 ADET 378
[2] Portakal Suyu 0.1 LİTRE 45
[3] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[4] Marul (Kıvırcık) 6 yaprak 12
[5] kuru incir 1 adet 51
[6] Zeytinyağlı Ispanak 0.2 PORSİYON 42.4
[7] Tavuk Göğüs 60 GRAM 62.4
[8] tat sebze garnitürü 1 100 gr 54
[9] Patates (haşlanmış) 0.5 ADET 50
[10] Elma 1 ADET 60
Toplam : 774.3 kal.

Son düzenleme:
bugünki menümüde yazayım
zayıflamak isteyenlerin topiğinde paylaşımda bulunuyodum bende artık burasıda var

sabah
2 bardak limonlu ılıksu
1 kase special k

ara
yeşil çay

öğle
1 tabak yoğurtlu bamya
1 dilim çavdar ekmeği

ara
4 tane form limonlu bisküvi
5 1 yerde çay

2 ara
bir salatalık
form çay

akşam
1 tabak bezelye yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

ara leblebi yerim herhalde
birde nescafe vazgeçilmezim

spor
60 dk hızlı tempo yürüyüş 320 calori yakmışım 5 km gitmişim
250 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…