Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

lale devrini izliyorum bugün küçük dayım geldi eşi ve 2 çocuğuyla eşi rahatsızdı geldiğinde birdn bi fenalaştı babamla annem yusuf alıp onları acile cerrahpaşaya götürdüler,inşallah bişeyi yoktur...

sen gelde annem önce işin çok yerleş ben burdayımm...gelmeden bol bol alışveriş yap isatanbul hem ucuz hemde çeşit çookk..burası o konuda biraz sınırlıı...gel kahveler benden şekerimm...

merhaba kızlar nasılsınız ben çok yorgunum durmadan misafir geldi bugün arkadaşımın annesi geldi diye bir komşu gitti diğeri geldi. zaten yorgundum 23 nisan koşuşturmacasından, misafirlerde gelince yoruldum iyice. uyuyamıyorumda evde misafir varken. şimdi arkadaşım ve kuzeni pc başında. anneside yemek yapıyor. bende pc başına geçtim

kaptancım gündüz uykusu uyuyomusun genelde?okuldan gelince uyuyordum ben çoğunlukla hatta atıştırıp yatıyordum o zaman çok kilo aldım.sonra atıştırmadan uyudum doktor kızdı meto yavaşlıyomuş. benim gözlerim çok ağrıyor gün içinde uyumazsam çok yoruluyorum ne denediysem gözümü rahatlatamadım.. hele makyaj yapınca

heeyy benim face de kuzucuklarıma baktınız mı? yahu güzel yorum yazın hadi yaa açında. öğrencilerim görüp sevinsin çoğunun facei var şu yaşta

esencim resimlerini şimdi gördüm,çok güzel çıkmışsın çok beğendim kilon çok güzel sen biraz daha zayıflarsan manken gibi olucaksın....

triptofan tarafından davet edildim vee geldim, merhabalar ve iyi geceler diliyorum .. kim anlatacak bana kuralları :87::87::87:

Son düzenleme:
hoşgeldin canımm kendini tanıtırmısın biraz kaç yaşındasın nasıl kilo aldın???

tabi tanıtayım hemen. 21 yaşındayım. ankara'da yaşıyorum, öğrenciyim denebilir ( okul bırakma durumları) eski basketbolcuyum. basketbolu bıraktıktan sonra üzerime aldıklarım yapıştı adeta. sınav döneminde kilo almiş ama (70 kadar olmuştum) ama sonra 12 kilo verip 58 e kadar düşmüştüm. git gel git gel şu aralar 64 kilodayım. 55-56 kilolara inmek istiyorum. ama çocukluğumdan beri hep hafif toplu olmuşumdur bunu kırmak istiyorum artık. bu arada boyum en son ölçümüme göre 1.67. sormak istedikleriniz varsa lütfen..

kaptan ben birkaç arkadaş çağırdım yeni birisi katıldı aramıza. paylaşımı ve azmi yüksek geldi bana.

tamam canım

triptofan tarafından davet edildim vee geldim, merhabalar ve iyi geceler diliyorum .. kim anlatacak bana kuralları :87::87::87:

hoşgeldin ben takım kaptanıyım. kısaca kurallar
hergün paylaşım şart haftada en az 3 gün paylaşımda bulunmayan diskalifiye olur
3 defa üst üste kilo veremeyende diskalifiye olur
cuma öğle 12 ye kadar bildirim yapılacak
izin almak istediğinde dönüş tarihini kesin bir şekilde bildirilmesi gerekiyor

şimdilik bu kadar canım tekrar hoşgeldin

sıkı takip tam istediğim :18::18:. hem de gececiler burda sanırım benim gibi :) hoşbulduk arkadaşlar, teşekkürler hepinize.

kızlaar bugün ben böleydim 78.5 kiloluk gülçin budur.Eki Görüntüle 183364
Canım harika ya,senin bacakların 65 kilo birinsanın bacakları gibi aynı,biraz üstte var,bol bol sırt ve karın egzersizleri yaparsan problem bitecektir.Tuba Özay'la fitness videosunu tavsiye ederim,genelde üst bölge kaslarına yönelik.Bugünkü 23 Nisan faciamı okudun mu Gülçin :2:Bu arada ben de faceden sana gönderdim bu sabah çekilmiş son halimi
esencim resimlerini şimdi gördüm,çok güzel çıkmışsın çok beğendim kilon çok güzel sen biraz daha zayıflarsan manken gibi olucaksın....
Canımmmm,çok sağol moral verdin

Son düzenleme:
nasıl katılcam gruba napmam gerekio

hoşgeldin canım kaptanımız aynalar az öncede yeni bi arkadaşımız katıldı kuralları açıkça anlatmış kaptanımız...ordan okuyabilirsin bu arada yeni katılan arkadaşlar 1 haftalık bi deneme sürecimiz var süreci kuralları yıkmadan yapabilirseniz takıma tam anlamı ile katılıyosunuz

tabi anlatırım:) öncellikle nefret ettiğim bi huyum var canım sıkkınken yemek yiyerek mutlu oluorum kafama bişe takılsa yemek yiyerek buluorum çözümü ve kpss ye hazırlandım temmuzdan kasımaa aralığa kadar onbinlerce soru çözdüğümü ve takıldığım çözemediğim soruları düşününc siz anlayın:)
65 kiloyla başladıgım kpss maratonunu 77 kiişloyla sınava giderken pehlivan gibi tamamladım ama bitmedi niye bitsin tercih yapıldı puan açıklandı nereye gittiğim açıklandı bu ların hepsi stres ve yemek yemek tabiki oldummu ben size seksenbir e artık memurum ama şişko bi memurum param var ama üstüme kıyafet alamıorum su an 78 kiloyum üç kilo verdim dün aktardan sandoloz sakızı aldım ve tek basıma yapamıcamı anladım dedim olmuyo bölehep birlikte olursa daha iyi olur eylülde düğünüm var ben 50 kilo olmalşıyım karalıyım şimdiye kadar verdiğim her kararı yerine getirdim öss dede 90 kiloya çıkmıştım malum çözemediğim binlerce soru ve binlerce kalori:) umarım bu sefer başarırız hep birlikte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…