- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #241.241
Selam kizlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum sen 66 ya mı düştünSelam kizlar![]()
Pazar kayınvalidelere misafiriz bütün gün of diyem of napacam ya börek çörek birse yemekleri çok yağlı amaaaanellerine sağlık sende düdüklü kullananlardasın desene ....
2 gün yapılıyor canım 1,90 versen 600 gramı geri alabiliyorsun ama bilgin olsun ben hafta sonu yapacam bişiler artık ne olur bilemiyorum
Aynen canım bende inanamıyorumkuzum sen 66 ya mı düştün
ekmek yerine bir parça yersin abartmadan tabi kiPazar kayınvalidelere misafiriz bütün gün of diyem of napacam ya börek çörek birse yemekleri çok yağlı amaaaan
valla tebrik ederim çok güzel gidiyorsun hedefin kaçAynen canım bende inanamıyorum![]()
Eşim internettem bişiler almış hep evde olmama rağmen bulamadık gelin alın demişler ama evdeydim hep sonra aradık maradık kaç sefer oluyo çıkmaya üşeniyolar yalan yazıyolar evde yok diye çok yer dolanmamak için
Bi kerede aslında yetişmemiş kargo geri akşam merkeze gitmiş arabadaymış ona rağmen geldik bulamadık diye mesaj geldi sonra erteai gün kendileri getşrdiler hiç aramadan ya saçmalık
İyi yapmışsın senin konuştuğun kimdiki bemce mail at şikayet et kesinlikle ağladığını bile yaz ya terbiyesiz seviyesiz herife bak sen hele kargpyu getiren bişi demez merak etöe ne diyecek değişiyo onlar sürekli aynı adam hiç görmedim
Aslında 60 şimdilik ama verebilirsem 55 olmak isterim tabikideekmek yerine bir parça yersin abartmadan tabi kibenim anacımda çok yağlı yapıyor yemekleri
ben 1 yk koyuyorum
valla tebrik ederim çok güzel gidiyorsun hedefin kaç
Yaz cnm tebrıklerlilipit 15 dakika eliğtik yaptım demin gene de yazıyım ben listede olmasamda bana iyi geliyo
Cnm sen detoks yapmaponcikbirgelincik süt ve yeşilçay detoksunu nasıl yapıyon anlat bir bana yarım su bardağı hazırladım tadını beğenirsem yapayım
valla 55 çok güzel bir rakam yaparsın benceAslında 60 şimdilik ama verebilirsem 55 olmak isterim tabikide![]()
yapamıyorum ki zaten arada sütlü yeşilçay içerim tadı fena değilmiş birşeyler yapmam gerekli zaten pazartesi regli günüm ya batacam ya çıkıcamCnm sen detoks yapma
Cnm yesıl cayvalla 55 çok güzel bir rakam yaparsın bence
yapamıyorum ki zaten arada sütlü yeşilçay içerim tadı fena değilmiş birşeyler yapmam gerekli zaten pazartesi regli günüm ya batacam ya çıkıcam![]()
InsAllah canım en azindan düğüne kadarvalla 55 çok güzel bir rakam yaparsın bence
Canım spor yaptığın iletilere liliyide eklermisin.lilipit böyle canım ♡
Tesekur ederim yemegimi ayirdim mecbur evdekilerle yedimde yine azda olsa yagli tuzlu oluyor icnde bulyon oluyor diyetisyene gittimde bulyn krsinlikle yok demisti ayri yemegimi hazirladimda haslama yiyiyorum genelde
Menünde çok güzel bu arada![]()
yeşil çayda mı içilmiyor çörek otu yağı var onu içmeye başlayım kuru incir keçi boynuzu pekmezi var tüketiyorum sürekliCnm yesıl cay
Maydanoz
Nar
Bunları tuketme
Corek otu serp ğeynırıne kahvaltıfda
Kuru ıncır ye
Kecı boynuzu pekmezı
kız birde ben çok üşüyorum diyordum![]()
kaç derece orası
Aç kalınca fena oluyom ben ya şeker hapı atıyorum zaten ya ondan belki
Aay hedef listesimi var hiç haber vermiyonuz kız bende giretim ya benide katın
Selcan boyun kaç canım inşallah vereceksin vak kafana takma bende çok şişmandım ara ara rejim yapıp durdum dahada vermem lazım arada tökezliyom ama
kilo verirsem kesinkıskanıp merak edip gelirler buraya zaten biri burda kilo vermiş başka takımda
Eşin yemekmi yapıyo vaaaayyyy
Dışarı çıkınca üşür hasta olursun kız ponçik kapat klimayı neyim az aç
Pırasa yaptım bende sabahtan düdüklüde vallaha tesadüfe bak
Yanohut mercimek gaz yapmazmı hepmi yeniyo bütün gün bi kahvaltımı var ben listeye girince yapıyım bakiyim bi öğrenip dayanırsam tabi kaç gündü
Terbiyesiz psikolojiki bozuktur onun boşver
poncikbirgelincik isten cikarilmazlar canım merak etme o işe adam bulamıyorlar zaten ondan herkes kafasına gore takiliyor. Bende nişanım icin damat bohçası çikolatası sipariş ettim. Cumartesi nişan cuma eve teslim dediler. Hani ben anlaşarak aldim. Yetisirmi diye sordum. Mesaj geldi kargonuz geldi surda diye. Dedim ne alaka eve gelicekti. Aradim aradim aradim kimse cikmadi. Şubeye gittik kimse yok. En sonunda bıraktım naparsanız yapım dedim. Sonra istanbula dönmeden yollayan adam aradi. Kargonuz alınmamış geri geldi bana napim dedi
ahahaha bende Kv adresini verdimde aldim. Bütün manyaklar bizi bulur zaten
ders olsunbende asla seçmem bundan sonra aslaaaa
bende klimayi açtım ıcersı hamam gibi bide ufoyuda açtım dizlerimi ısıtıyom çaycı abi geldi burası nolmuş böyle diyo![]()
bnmki pek sebze yemediğinden bilmiyo tadlarını ama daha hiç bn bunu yemem demedi yaptıklarımın içinde1 lt ayrana haşlanmış 4 yk kaşığı yeşil mercimek 4 yk nohut birkaç şey daha konuyordu kahvaltı yapıyorsun 2 saat ara ile 1 kase karışımdan içiyorsun güzel oluyordu
kocam pırasa sevmiyor ki ama benim canım çekti içine bol nohut atcaksın harika olur
sen napmışsın poncik böyle![]()
![]()
kuzu allah için bari bnm mesajıma ayrı cvp ver bulana kadar cnm cıkıyo bi sürü kişiye aynı anda cvp veriyosnAç kalınca fena oluyom ben ya şeker hapı atıyorum zaten ya ondan belki
Aay hedef listesimi var hiç haber vermiyonuz kız bende giretim ya benide katın
Selcan boyun kaç canım inşallah vereceksin vak kafana takma bende çok şişmandım ara ara rejim yapıp durdum dahada vermem lazım arada tökezliyom ama
kilo verirsem kesinkıskanıp merak edip gelirler buraya zaten biri burda kilo vermiş başka takımda
Eşin yemekmi yapıyo vaaaayyyy
Dışarı çıkınca üşür hasta olursun kız ponçik kapat klimayı neyim az aç
Pırasa yaptım bende sabahtan düdüklüde vallaha tesadüfe bak
Yanohut mercimek gaz yapmazmı hepmi yeniyo bütün gün bi kahvaltımı var ben listeye girince yapıyım bakiyim bi öğrenip dayanırsam tabi kaç gündü
Terbiyesiz psikolojiki bozuktur onun boşver