- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #241.221
cünkü genelde ne hikmetse onların müşterileri hep evde değilahah bildi valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cünkü genelde ne hikmetse onların müşterileri hep evde değilahah bildi valla![]()
regliden ödem tutmuştur vücut benim karnımda şiş mesela gaz dolu reglş olacam birde etk giydim soğuk oluyor balon gibiyimcanım cok guzelmıs bunlar ama pahalıya gelir sanki
bugün geldi canım ben aldım 14 er tane 326 lira tuttu
ediyorum canım kabul edemem demiyorum ama begenmezsem isime yaramazsa anneme veriyorum yada hediye götürüyorum kullanmcağım şeyleri götürmüyorum çeyiz olaraktan
o bezler en sonki iş selcanımmarket alışverişinde aldrırım onları
kuzum ben ayran detoksunu içememiştim protein diyetinide ben burda yapamam yapabildiğim tek detoks süthaftaya salı yapmayı düsünüyorum onuda bugun tartılcaktım tartılamadım ya acayip merak ediyourm cok sinirlendim
kilo vermemişim gibi geliyo aynaya bakınca ama dikkat ediyorum dukan birasıda iciyorum niye böyle oluyo ki
reglim ondan mı acaba
ben aç kalamıyorum artıkAynen kuzum ya devamlilik daha önemli hem eziyet ettim kendime iki gün açlıktan sinirlice gezdim![]()
cünkü genelde ne hikmetse onların müşterileri hep evde değil![]()
regliden ödem tutmuştur vücut benim karnımda şiş mesela gaz dolu reglş olacam birde etk giydim soğuk oluyor balon gibiyim![]()
ben aç kalamıyorum artıkelim ayağım titriyo
bide anlaşmalı oldukları için seçme sansıda olmuyo bazen oldugu zaman asla onu secmiyorumevet ya sınır oluyorum geçende 1 hafta çek bekledik ama biz burda yokmusuz
ahahhahah kimyonlu su iç![]()
Super cnmAynen kuzum ben kizima beyaz ekmek bile ayda yilda bir yediriyorum bakmiyom o listeye kendime uygun seyleri koyyom![]()
ondan da içeyim çay yerine bunları içiyorum zaten birde rezene ve kimyon içiyorum kimyon ödem söktürüyor özellikle gaz varsa ... inşallah kuzum allah emeklerini boşa çıkarmasınAslan pençesi yumurta kalitesine fayda herseye kadin hastaliklarina ńe once bunu iki aya yakin kullaacam sonra incr kürünü tupden yaptiracagim regl donemine kadar sürede kulkanacagim sonrada hic olmazsa dr o kaliteye gore ilac versin cokr okadar ilac mahvetti biti zati ilaclar yapay olarak ymurtayi buyumus gibi gösteriyor sonra topluyorlar noluyor kalitesiz dolleniyor sonra transfer tutunma olmuyorb ben bir tasla iki kus vuracagim ins kg kg kg verecegim bu kurlerlede kaliteli yumoslar uretecegim :)))
Hayit otuda cok super faydasi var polenle beraber kullandim hem yumurtayi cogaltiyor hem kalite artiriyor sifa rabbimden denetim ins bunlari kullanipta kendiligimizde hamis oluruz..
kız verirsin valla bak verirsin biraz biraz versen bile çok karı var bize ..benim kayınbabamda bir yerden alıyor balı üretim yerine gidiyor sıfır şeker gibi tadıda değişik market ballarına göre ama polen arı sütü yoktu ellerinde alamadı .. arı sütü varsa kendine getittirsene polen ile beraber tüketirsin ...Acaba bu ayin 15 ne hedefler vardi 75-76 dusermiyim acep en son pazartesi tartildimdi 79,7 kgdan 3 kg bile versem ins vucudum hormonlar oyun etmez yarin tartilmicam ben reglliyim fazla cikarim karnim 3-4 aylik gibi sis gobegimi icime bile cekrmim agrim cok.bari bu regl bana supruz etsede uc kg birden gitse :)) tatli icin hakiki polenli bal getirttirdiydim içinde % 2 seker var test yaptirdik ondan bi yk kasigi yerim tatli krizim olursa zapddetmeye calisacagim simdi gidemde kayfaltu hazirliyam..
SchonerDuft babamgil 7-8 yildir hakiki bal satiyorlar bingolden getittiriyok elimizle hangisi ni secersek secek test yaptiriyoruz balda sadece %2 seker yok denecek sekilde ben polenide orda getirttirdimdi kg 80 tl aldikti 1,5 yil once sen yakinimizda olsandi sanada yardimci olurdum kuzu..
ben uyanıklık yapıyorum arada annelere gidiyorum ya 3 4 domates 2 limon 1 2 salatalık alıyorum bazen soğan patates alıyorum dolapta varsa 1 patlıcan türlüye yetiyor zatenbizde 2 hafta yetiyo beybi her hafta cıkmıyoz pazara ama corba evet bnce de gerekli salatanıda cok cok yapıp dolapta tutabilirsin tupper ın fln varsa
ahahaahvalla o da bnmle beraber yedigi için öyle şilee diyemiyo
ajahahahashshsh cok güldümkesin yurt içidir onlardn başka kimse böyle seviyesiz ve şuursuz değil
![]()
1 kupa içtim biraz önce soba bile yaktım tık yok amaevet ya sınır oluyorum geçende 1 hafta çek bekledik ama biz burda yokmusuz
ahahhahah kimyonlu su iç![]()
O nasıl oluyo duymadım hiç kolaymıki
Yaz çok uzun demi yaaa ben yılbaşına kadar bitirmek istiyorduminşallaahhhh yaza kadar halledelim senin su zayıflama işini çatlatalım elalemi
hedefine kesin karar ver kuzu cünkü listeye girdikten sonra bi daha değiştiremiyosn yani 60dediysen 59yapabilirsin ama 61e cıkartamıyosn hedefini
Kız babaya düşkün olır derler sizde iyiymiş ya benim oğlan var 8 yaşında tek çocuk başka olmadı anaokuluna gitmişti ı zamanlar şimdi ilkokulda arka tarafta okulu yakın yürüme bırakıp alıyorum hergün oğlan ama babaya düşkün biz yüz göz olduk ondan galiba olsun oğlan babaya yanaşsın daha iyi öğrensin tamir işini mişini evde eli yatkın olsun diyom Maşallah size oh ne güzel ana kızBiz yeni basladik bu sene okula canim anaokuluna gidiyo kizimbana aşırı düşkün aşk yaşıyoruz kizimla
bende birakamam sinifa girene kadar gözüm onda ilk biraktigimda cok tuhaf hissetmistim ama alıştık simdi Allah korusun evlatlarimizi
![]()
159 filan benim boyum ama evlenirken eşimşe tanışınca bile o kadar zayıf olmadım yakıştırmıyorum bana zaten en az 61 filanım o zaman iyiydim yoksa ufak kız çocuğu gibi kalıyorum yaaa 53 kilo kemiklerün sayılıyordur pancarım yaa ooff hayal edemedim kız kendimi amaaan maşallah sanaSen bide beni 53 kiloylan gör coh daha gıcık oluyom o kiloda ahahahahahayy kilo aldim kiz ben normalde 53 kiloydum 3 senedir koruyorum kilomu
darisi sizlere
senin bir cocugun mu var kiz boyun kac benim 165
![]()
Keptin kız dikkat et işte tam ilk 6 ay evlilikte kilo alma ayı sonra rahatlıyo alışıyosun vetmeye çalışıyorusn ama düzenli hayat akşam yemeği derken heriflerle vermek zoe sonra hooop hamilelik anaaaam şimdiden dikkat et yiyo gibi yap yemeoy çen beni mi takip ediyonhee var öyle planlarım
ama ne zaman ugulamaya başlarım bilmem
![]()
Ya 1 kilo al farkederler 10 kilo ver amca farkederler sanki kendi kilo almıyor benimki evlendiğimizden beri 10 kilo aldı homilide gırtlak ha babam umrunda deil ben alınca neymiş göbeğinmi çıktı senin diyo hep manken gibi olacaksın yanındahee kocam tosunum diye sevmeye başladıysa almışım demektir![]()
ahahah türlü dediğin eldki malzemelerle yapılırben uyanıklık yapıyorum arada annelere gidiyorum ya 3 4 domates 2 limon 1 2 salatalık alıyorum bazen soğan patates alıyorum dolapta varsa 1 patlıcan türlüye yetiyor zatenbak bunlar güzel tiyolar
![]()
kızzzzz allah seni yaaaaaO nasıl oluyo duymadım hiç kolaymıki
Yaz çok uzun demi yaaa ben yılbaşına kadar bitirmek istiyordum
O zaman 63 olsun madem 73.4le başladım 10 kilo hedef olsun listede değişmiyosa bide sıkıntı olmasın
Kız babaya düşkün olır derler sizde iyiymiş ya benim oğlan var 8 yaşında tek çocuk başka olmadı anaokuluna gitmişti ı zamanlar şimdi ilkokulda arka tarafta okulu yakın yürüme bırakıp alıyorum hergün oğlan ama babaya düşkün biz yüz göz olduk ondan galiba olsun oğlan babaya yanaşsın daha iyi öğrensin tamir işini mişini evde eli yatkın olsun diyom Maşallah size oh ne güzel ana kız
159 filan benim boyum ama evlenirken eşimşe tanışınca bile o kadar zayıf olmadım yakıştırmıyorum bana zaten en az 61 filanım o zaman iyiydim yoksa ufak kız çocuğu gibi kalıyorum yaaa 53 kilo kemiklerün sayılıyordur pancarım yaa ooff hayal edemedim kız kendimi amaaan maşallah sana
Keptin kız dikkat et işte tam ilk 6 ay evlilikte kilo alma ayı sonra rahatlıyo alışıyosun vetmeye çalışıyorusn ama düzenli hayat akşam yemeği derken heriflerle vermek zoe sonra hooop hamilelik anaaaam şimdiden dikkat et yiyo gibi yap yeme
Bizim burda çok gün oluyo ya hele kışın habire kısır pasta börek millet televiyonda ne gördüyse denemeye bize yapıyo kışın şişiyo insan ben günlere katılımayacam dedim geçen komşular tip tip baktılar bizi beğenmiyomusa
un emel dediler filan evet dedim siz şişkosunuz![]()
artık benim 53 kilolarda arkadaşlarım var dedim
![]()
Ya 1 kilo al farkederler 10 kilo ver amca farkederler sanki kendi kilo almıyor benimki evlendiğimizden beri 10 kilo aldı homilide gırtlak ha babam umrunda deil ben alınca neymiş göbeğinmi çıktı senin diyo hep manken gibi olacaksın yanında![]()
bende asla seçmem bundan sonra aslaaaabide anlaşmalı oldukları için seçme sansıda olmuyo bazen oldugu zaman asla onu secmiyorum![]()
1 kupa içtim biraz önce soba bile yaktım tık yok ama
Ben yazıyım sana arama boşverNe yedin dün bakimmmmbulabilirsem yorumlicam
ac kalmak en büyük hata diyette tabi mideyi cok doldurmucan ama cok ac da olmucak yoksa dayanamiyo insan hele de diyetin baslarinda
![]()
Annem balkonda yapıyo uğraşıyo bi tonBen annemde pisirdim :)
kokusu için komsu yumusatici kaynat diyor gerci yutuptan bi bakmak lazim
Bugunde uskumru pisirecem izgara gibi tavada ayy yogurdu izledim bugunde yimicem
Ne oldu yaaagünaydın kızlarr çok sinirliyimve üzgün
![]()
Bende şaşırdım çok fena ya kızartma çikolata filan bari 1 gün olsun canları hep çekmesin diye ya kim ayarloyo bizimkinde yok öyle elma armut domates hadi börek en fazlaAy o lıstelerrde uyuz oluyrm
Cıkolatalı ekmek nedır ya
Barı labnelı falan yapın
Evet oyle olmalı cnmBen yazıyım sana arama boşver
Kahvaltıda beyaz peynir kaşar peyniri 2 dilim ekmek salatalık 1 elma yemiştim
Öğlen kıymalı karnıbahar yemeği ve 4 kaşık yoğurt yemiştim
Akşam kerevize patates ve havuç kıyma katıp yemek yaptım ondan yedim yanında da çorba içtim 2 tabak limonlu hastayım çünkü
Akşam 3 mandalina yiyip yattım yazdıktan sonra yedim yazamadım
Ama 30 dakika yürüdm 5 dakika eliğtik yaptım
Nası iyimim
Annem balkonda yapıyo uğraşıyo bi ton
Yoğurdu anlamadım
Ne oldu yaaa
Bende şaşırdım çok fena ya kızartma çikolata filan bari 1 gün olsun canları hep çekmesin diye ya kim ayarloyo bizimkinde yok öyle elma armut domates hadi börek en fazla
1 lt ayrana haşlanmış 4 yk kaşığı yeşil mercimek 4 yk nohut birkaç şey daha konuyordu kahvaltı yapıyorsun 2 saat ara ile 1 kase karışımdan içiyorsun güzel oluyorduO nasıl oluyo duymadım hiç kolaymıki
Yaz çok uzun demi yaaa ben yılbaşına kadar bitirmek istiyordum
O zaman 63 olsun madem 73.4le başladım 10 kilo hedef olsun listede değişmiyosa bide sıkıntı olmasın
Kız babaya düşkün olır derler sizde iyiymiş ya benim oğlan var 8 yaşında tek çocuk başka olmadı anaokuluna gitmişti ı zamanlar şimdi ilkokulda arka tarafta okulu yakın yürüme bırakıp alıyorum hergün oğlan ama babaya düşkün biz yüz göz olduk ondan galiba olsun oğlan babaya yanaşsın daha iyi öğrensin tamir işini mişini evde eli yatkın olsun diyom Maşallah size oh ne güzel ana kız
159 filan benim boyum ama evlenirken eşimşe tanışınca bile o kadar zayıf olmadım yakıştırmıyorum bana zaten en az 61 filanım o zaman iyiydim yoksa ufak kız çocuğu gibi kalıyorum yaaa 53 kilo kemiklerün sayılıyordur pancarım yaa ooff hayal edemedim kız kendimi amaaan maşallah sana
Keptin kız dikkat et işte tam ilk 6 ay evlilikte kilo alma ayı sonra rahatlıyo alışıyosun vetmeye çalışıyorusn ama düzenli hayat akşam yemeği derken heriflerle vermek zoe sonra hooop hamilelik anaaaam şimdiden dikkat et yiyo gibi yap yeme
Bizim burda çok gün oluyo ya hele kışın habire kısır pasta börek millet televiyonda ne gördüyse denemeye bize yapıyo kışın şişiyo insan ben günlere katılımayacam dedim geçen komşular tip tip baktılar bizi beğenmiyomusa
un emel dediler filan evet dedim siz şişkosunuz![]()
artık benim 53 kilolarda arkadaşlarım var dedim
![]()
Ya 1 kilo al farkederler 10 kilo ver amca farkederler sanki kendi kilo almıyor benimki evlendiğimizden beri 10 kilo aldı homilide gırtlak ha babam umrunda deil ben alınca neymiş göbeğinmi çıktı senin diyo hep manken gibi olacaksın yanında![]()
kocam pırasa sevmiyor ki ama benim canım çekti içine bol nohut atcaksın harika olurahahah türlü dediğin eldki malzemelerle yapılırbugün kocam yapcak yemekleri ben rahatım yarında bakarız artık belki pırasa yaparım misss gibi limonlu sende yap bence hadi cnaın ceksin
kızzzzz allah seni yaaaaabnm sizinle işim olmaz artık diyeydin
zayıf kadın olacaaagaaamm diyeydin
şişkolar kısır yemeğe zayıflar fitness a gider diyeydinezeydin onları bi güzel
![]()
sen napmışsın poncik böylebende asla seçmem bundan sonra aslaaaa
bende klimayi açtım ıcersı hamam gibi bide ufoyuda açtım dizlerimi ısıtıyom çaycı abi geldi burası nolmuş böyle diyo![]()
Akşama eşim gelene kadar kalmaz heralde bende alsam çatal kaşık iyi plur evde fazladan hemen bitiyo makineye attıncacanım cok guzelmıs bunlar ama pahalıya gelir sanki
bugün geldi canım ben aldım 14 er tane 326 lira tuttu
ediyorum canım kabul edemem demiyorum ama begenmezsem isime yaramazsa anneme veriyorum yada hediye götürüyorum kullanmcağım şeyleri götürmüyorum çeyiz olaraktan
o bezler en sonki iş selcanımmarket alışverişinde aldrırım onları
kuzum ben ayran detoksunu içememiştim protein diyetinide ben burda yapamam yapabildiğim tek detoks süthaftaya salı yapmayı düsünüyorum onuda bugun tartılcaktım tartılamadım ya acayip merak ediyourm cok sinirlendim
kilo vermemişim gibi geliyo aynaya bakınca ama dikkat ediyorum dukan birasıda iciyorum niye böyle oluyo ki
reglim ondan mı acaba
Eşim internettem bişiler almış hep evde olmama rağmen bulamadık gelin alın demişler ama evdeydim hep sonra aradık maradık kaç sefer oluyo çıkmaya üşeniyolar yalan yazıyolar evde yok diye çok yer dolanmamak içinkargo şirketiyle kavga ettim kargoyu getirmisler bulamamıslar geçendede böyle yaptılar ben konusuyodum sube yetkilisiyle sonra sen bi susarsan ben cevap vericem dedi sen diye hitap edemezsin bana dedim bugün bi kargon daha geldi göndermiyorum gel al lan kargonu dedi kapadı yüzümeçok sinirlendim sinirden ağladım hatta ağlaya ağlaya kargonun müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim burnmu çeke çeke
![]()
sonra aradılar beni getircez diye kargoyu getircek kisi aradı bende pisman oldum yapmasa mıydım diye işten falan cıkarırlar mı acaba veya uyarı alırda adam sinirlenir gelir beni bulur diye korktum
![]()
Hiçmi ekmek yemiyosun selcan inanamıyorum çok ağır olmuş peki hedefe ulaşıncadamı yemiyceksinAhh bende cavdar undan yapiyorum hatta buzlukta lavas seklinde var onu yiyince fazla kacirabiliyorum o yuzden ekmegi kg verenr kadar biraktim.
Eşin uyuyosa buna iyi benimki pilavın yanında ekmek yiyo ya nası bi saçmaLavas seklinde yaparsam bende dayanamam kiz çörek gibi bek seviyom ekmegi de cok seviyom da 3 er dilim posetleyip buzluga atiyom 3 kisiyiz zaten hepimize 1 dilim hak veriyom![]()
Aklimda bii yok malesef canim.Slm canim cok giremiyorum sadece sabahlari bakabiliyorum gec oldu kusura bakmaeşimin iş saatleri degisince ve izinli günü de cuma olunca kaptanligi yapamamaya basladim kuzum yeni kaptan ariyorum aklinda varsa boyle biri yardımcı olursan sevinirim
![]()
1 lt ayrana haşlanmış 4 yk kaşığı yeşil mercimek 4 yk nohut birkaç şey daha konuyordu kahvaltı yapıyorsun 2 saat ara ile 1 kase karışımdan içiyorsun güzel oluyordu
kocam pırasa sevmiyor ki ama benim canım çekti içine bol nohut atcaksın harika olur
sen napmışsın poncik böyle![]()
![]()
Akşama eşim gelene kadar kalmaz heralde bende alsam çatal kaşık iyi plur evde fazladan hemen bitiyo makineye attınca
Dukan biraası neymişki
Eşim internettem bişiler almış hep evde olmama rağmen bulamadık gelin alın demişler ama evdeydim hep sonra aradık maradık kaç sefer oluyo çıkmaya üşeniyolar yalan yazıyolar evde yok diye çok yer dolanmamak için
Bi kerede aslında yetişmemiş kargo geri akşam merkeze gitmiş arabadaymış ona rağmen geldik bulamadık diye mesaj geldi sonra erteai gün kendileri getşrdiler hiç aramadan ya saçmalık
İyi yapmışsın senin konuştuğun kimdiki bemce mail at şikayet et kesinlikle ağladığını bile yaz ya terbiyesiz seviyesiz herife bak sen hele kargpyu getiren bişi demez merak etöe ne diyecek değişiyo onlar sürekli aynı adam hiç görmedim
Hiçmi ekmek yemiyosun selcan inanamıyorum çok ağır olmuş peki hedefe ulaşıncadamı yemiyceksin
Eşin uyuyosa buna iyi benimki pilavın yanında ekmek yiyo ya nası bi saçma
kız birde ben çok üşüyorum diyordumnapiyim kuzum üşüyorum
bitmez canım sanmıyorum benim gittiğim baya yol üstünde yoğun bi marketti en cok ben aldım herkes baktı bana değişik değişikkalır bence sen git bi bakk
ben sube yetkılısıyle konustum o o sekılde konustu benımle bende agladım sınırımden kadına anlattım oda teşekkür etti özür diledi dikkate alincak dedi subeyi falan sordu ben ondan sıkayetcı oldum
kargo yetkilisisin sen dinle tamam özür dileriz daha dikkatli olucaz arkadaşları uyarıcam de kapat yani çok mu zor hemen lanlı lunlu konusmana ne gerek var ki ben hiç sesimi yükseltmedim güzelce sikayetimi anlatıyordum
Aç kalınca fena oluyom ben ya şeker hapı atıyorum zaten ya ondan belkiAynen kuzum ya devamlilik daha önemli hem eziyet ettim kendime iki gün açlıktan sinirlice gezdim![]()
Aay hedef listesimi var hiç haber vermiyonuz kız bende giretim ya benide katınAcaba bu ayin 15 ne hedefler vardi 75-76 dusermiyim acep en son pazartesi tartildimdi 79,7 kgdan 3 kg bile versem ins vucudum hormonlar oyun etmez yarin tartilmicam ben reglliyim fazla cikarim karnim 3-4 aylik gibi sis gobegimi icime bile cekrmim agrim cok.bari bu regl bana supruz etsede uc kg birden gitse :)) tatli icin hakiki polenli bal getirttirdiydim içinde % 2 seker var test yaptirdik ondan bi yk kasigi yerim tatli krizim olursa zapddetmeye calisacagim simdi gidemde kayfaltu hazirliyam..
SchonerDuft babamgil 7-8 yildir hakiki bal satiyorlar bingolden getittiriyok elimizle hangisi ni secersek secek test yaptiriyoruz balda sadece %2 seker yok denecek sekilde ben polenide orda getirttirdimdi kg 80 tl aldikti 1,5 yil once sen yakinimizda olsandi sanada yardimci olurdum kuzu..
ahahah türlü dediğin eldki malzemelerle yapılırbugün kocam yapcak yemekleri ben rahatım yarında bakarız artık belki pırasa yaparım misss gibi limonlu sende yap bence hadi cnaın ceksin
kızzzzz allah seni yaaaaabnm sizinle işim olmaz artık diyeydin
zayıf kadın olacaaagaaamm diyeydin
şişkolar kısır yemeğe zayıflar fitness a gider diyeydinezeydin onları bi güzel
![]()
Dışarı çıkınca üşür hasta olursun kız ponçik kapat klimayı neyim az açbende asla seçmem bundan sonra aslaaaa
bende klimayi açtım ıcersı hamam gibi bide ufoyuda açtım dizlerimi ısıtıyom çaycı abi geldi burası nolmuş böyle diyo![]()
Pırasa yaptım bende sabahtan düdüklüde vallaha tesadüfe bak1 lt ayrana haşlanmış 4 yk kaşığı yeşil mercimek 4 yk nohut birkaç şey daha konuyordu kahvaltı yapıyorsun 2 saat ara ile 1 kase karışımdan içiyorsun güzel oluyordu
kocam pırasa sevmiyor ki ama benim canım çekti içine bol nohut atcaksın harika olur
sen napmışsın poncik böyle![]()
![]()
Terbiyesiz psikolojiki bozuktur onun boşvernapiyim kuzum üşüyorum
bitmez canım sanmıyorum benim gittiğim baya yol üstünde yoğun bi marketti en cok ben aldım herkes baktı bana değişik değişikkalır bence sen git bi bakk
ben sube yetkılısıyle konustum o o sekılde konustu benımle bende agladım sınırımden kadına anlattım oda teşekkür etti özür diledi dikkate alincak dedi subeyi falan sordu ben ondan sıkayetcı oldum
kargo yetkilisisin sen dinle tamam özür dileriz daha dikkatli olucaz arkadaşları uyarıcam de kapat yani çok mu zor hemen lanlı lunlu konusmana ne gerek var ki ben hiç sesimi yükseltmedim güzelce sikayetimi anlatıyordum
ellerine sağlık sende düdüklü kullananlardasın desene ....Aç kalınca fena oluyom ben ya şeker hapı atıyorum zaten ya ondan belki
Aay hedef listesimi var hiç haber vermiyonuz kız bende giretim ya benide katın
Selcan boyun kaç canım inşallah vereceksin vak kafana takma bende çok şişmandım ara ara rejim yapıp durdum dahada vermem lazım arada tökezliyom ama
kilo verirsem kesinkıskanıp merak edip gelirler buraya zaten biri burda kilo vermiş başka takımda
Eşin yemekmi yapıyo vaaaayyyy
Dışarı çıkınca üşür hasta olursun kız ponçik kapat klimayı neyim az aç
Pırasa yaptım bende sabahtan düdüklüde vallaha tesadüfe bak
Yanohut mercimek gaz yapmazmı hepmi yeniyo bütün gün bi kahvaltımı var ben listeye girince yapıyım bakiyim bi öğrenip dayanırsam tabi kaç gündü
Terbiyesiz psikolojiki bozuktur onun boşver