- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #241.201
günaydın kızlarr çok sinirliyim
ve üzgün 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o lıstelerrde uyuz oluyrmKatılıyorum valla cocuk bizim ve saglikli yemeye alıştırmak bizim elimizde benim kizimin 3 yaşına kadar yedigi tek abur cubur %70 bitterlerdendi simdi tabi büyüdü bazen yiyor ama alışkın olmadigindan bi tane iki tane alip bırakıyor
Şimdi okulda da bizim beslenme listemizde sali gunleri kofte patates kizartmasi var ama ben sadece kofte koyuyorum kizartma her hafta yediremem
Carsamba gunu cikolatali ekmek var listede ama ben kendi yaptığım fındıklı üzümlü ekmeğe tahinpekmez sürüyorum onu götürüyor hic de demiyor ben neden cikolatali ekmek yemiyorum diye küçüklükten alışırsa cocuk sorun çıkarmıyor![]()
Nidingünaydın kızlarr çok sinirliyimve üzgün
![]()
Evet onu bende duydum ama birileri iyi diyor birileri iyi drgil diyor. Ama çok uygundu birde flamingolari çok hoşuma gitti dayanamadım. Linkini atıyorum canım. Fiyatları tam hatırlayamadım canım çok parçasını aldim
https://www.krc.com.tr/product/search?q=Flamingo
bugün geldi canım ben aldım 14 er tane 326 lira tuttuİyiymiş fiyatı hergünmü geliyomuş
Tepsisi bile var kız a ya şu 2 katlı şey var ya pnlar hiç işe yaramıyo vende var 2 sefer kullandım belki doğum gününde oğlanın
Kuru fasülye bebeğe gaz yapmıyormu öyle derler insanda gaz yapan bebektede yapar diye derler ya
ediyorum canım kabul edemem demiyorum ama begenmezsem isime yaramazsa anneme veriyorum yada hediye götürüyorum kullanmcağım şeyleri götürmüyorum çeyiz olaraktanÇok dogru soyluyirsun ivir zivir cok para tutuyorponcikbirgelincik dile kim ne alirsa kabul et
Nise yarin evlenince anlarsin ama önemli şeyleri all yosa bende kalabaligi cok sevmem mutfak tezgahi silmeye kaliteli bezlerden al gerci A101 dede var üçlü havlu tpli yani hazir olsun sonra nasil iyi oluyor buyle siyler...
kuzum ben ayran detoksunu içememiştim protein diyetinide ben burda yapamam yapabildiğim tek detoks süt
Aynen kuzum ben kizima beyaz ekmek bile ayda yilda bir yediriyorum bakmiyom o listeye kendime uygun seyleri koyyomAy o lıstelerrde uyuz oluyrm
Cıkolatalı ekmek nedır ya
Barı labnelı falan yapın
Sen kizartiyormusun ben teflon tavaya azci yag gezdirdi baligi hafif unlayip dizdik tavaya agzini kapattim kizard diger tarafinida kizarana kadar pisti benimki ysgsizdi magalda pise balik gibi oldu egerki kızartma yapiyosan tencerenin agzini kapatacak buyuklukte gazete katla koy hic bi yag bulasmaz bakin gazeteyi gorun nr kadar yag disari ocagun ustu doplaplar nasil yaglaniy anliyirsun patitiz kizartamada gazete koyarim kapak yerine gazete koyacaksiniz iki katlıAy afiyet olsun canım balık çekti akşam yeriz belki ama evde yapamıyorum ben heryer yağ oluyo ya nasıl yaptın üşenmeden temizleme dersi var bi
Ayy terbiyesiz yaa elleme iyi etmisin yoh giz ne seni bulur ne isten atarlar bisi olmazkargo şirketiyle kavga ettim kargoyu getirmisler bulamamıslar geçendede böyle yaptılar ben konusuyodum sube yetkilisiyle sonra sen bi susarsan ben cevap vericem dedi sen diye hitap edemezsin bana dedim bugün bi kargon daha geldi göndermiyorum gel al lan kargonu dedi kapadı yüzümeçok sinirlendim sinirden ağladım hatta ağlaya ağlaya kargonun müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim burnmu çeke çeke
![]()
sonra aradılar beni getircez diye kargoyu getircek kisi aradı bende pisman oldum yapmasa mıydım diye işten falan cıkarırlar mı acaba veya uyarı alırda adam sinirlenir gelir beni bulur diye korktum
![]()
3 ay önceden kullanmak gerekli mesela şuanki kalite 3 ay önce ne yaptıysak onun sonucu ben birşey yapmıyorum bitki içme demişti dr düşük için adetten sonra da yapmadım 6 kasımda regli olcam haytıt otu çayı içicem birde teatrio var elimde onları kullanacam arı sütü polen istedim ama nerden alacam bilemedim tanıdık arıcı gerekli paket ürün istemedik alalım onun çok faydası var .. yumurta büyüdü ise değerlendirmek gerekli .. ben tüplerim açıkçı kapalı mı bilemiyordum nesela açıkmış en azından biri açıkmış ona çok sevindim .. aslanpençesi neye iyi geliyorHimm bende neler öğrendim kk kulubunden yasadigim şeyler cok tecrube oldu vermisimdir kg da iki gun tartilmadim bugun regl oldum karnim 3-4 aylik gibi icime bile cekemiyorum agridan bu ay sanki incirin faydasi oldu tupte tek sol kasigimda yumos vardi hissediyirdum simdide iki kasikta sagda bile az agrim var buna bile seviniyorum.adetim bitsin aslanpencesine polende icecegim inciride her sabah kukkanacagim zati tedaviye iki ay ksla kullanmamiz lazim.sen naptin birsey kullaniyonmu kullandinmi yada
Ahh bende cavdar undan yapiyorum hatta buzlukta lavas seklinde var onu yiyince fazla kacirabiliyorum o yuzden ekmegi kg verenr kadar biraktim.Ekmeğimiz bitmiş hemen yenisini yoğurup geliyorum![]()
Lavas seklinde yaparsam bende dayanamam kiz çörek gibi bek seviyom ekmegi de cok seviyom da 3 er dilim posetleyip buzluga atiyom 3 kisiyiz zaten hepimize 1 dilim hak veriyomAhh bende cavdar undan yapiyorum hatta buzlukta lavas seklinde var onu yiyince fazla kacirabiliyorum o yuzden ekmegi kg verenr kadar biraktim.
Ayy terbiyesiz yaa elleme iyi etmisin yoh giz ne seni bulur ne isten atarlar bisi olmazkapiyi bi açıyomusun adam karsinda
![]()
Ayy bisi olmaz kiz senaryo kurma gafandan gorhutma kendiniadam çok kaba bi adamdı ya ben bısey demedım sıkayetimi söylerken lanlı lunlu konusmaya basladı bende yanlızım patronum yok korkuyom deme öyle![]()
az verelim ama hep verelim daha sağlam oluyorHee bende oyle dayaniyom iki gün sonra patlak veriyoben en iyisi eski duzenime dönüyüm az az olsun veririm
![]()
Aynen kuzum ya devamlilik daha önemli hem eziyet ettim kendime iki gün açlıktan sinirlice gezdimaz verelim ama hep verelim daha sağlam oluyor
Ayy bisi olmaz kiz senaryo kurma gafandan gorhutma kendini![]()
Aslan pençesi yumurta kalitesine fayda herseye kadin hastaliklarina ńe once bunu iki aya yakin kullaacam sonra incr kürünü tupden yaptiracagim regl donemine kadar sürede kulkanacagim sonrada hic olmazsa dr o kaliteye gore ilac versin cokr okadar ilac mahvetti biti zati ilaclar yapay olarak ymurtayi buyumus gibi gösteriyor sonra topluyorlar noluyor kalitesiz dolleniyor sonra transfer tutunma olmuyorb ben bir tasla iki kus vuracagim ins kg kg kg verecegim bu kurlerlede kaliteli yumoslar uretecegim :)))3 ay önceden kullanmak gerekli mesela şuanki kalite 3 ay önce ne yaptıysak onun sonucu ben birşey yapmıyorum bitki içme demişti dr düşük için adetten sonra da yapmadım 6 kasımda regli olcam haytıt otu çayı içicem birde teatrio var elimde onları kullanacam arı sütü polen istedim ama nerden alacam bilemedim tanıdık arıcı gerekli paket ürün istemedik alalım onun çok faydası var .. yumurta büyüdü ise değerlendirmek gerekli .. ben tüplerim açıkçı kapalı mı bilemiyordum nesela açıkmış en azından biri açıkmış ona çok sevindim .. aslanpençesi neye iyi geliyor
bizde 2 hafta yetiyo beybi her hafta cıkmıyoz pazara ama corba evet bnce de gerekli salatanıda cok cok yapıp dolapta tutabilirsin tupper ın fln varsahaftalık yapamıyorum pazar alışverişi yapamıyorum her zaman ama akşamları standart 1 kase çorba ayarlarsam biraz fark edecek yada öğlenleri çorba içecem akşam et yada sebze pöff ya
yok ya az yiyince toparlanmıyor mide![]()
daha çok yiyesim geliyor
ahahaahBen yeni evliyken ayni çenin gibi yiyorum kocam birgun acaba sen hamile msn dedio an durmam gerektiğini anladim
o hadar yapma gizim kendine gel
![]()
ajahahahashshsh cok güldümkargo şirketiyle kavga ettim kargoyu getirmisler bulamamıslar geçendede böyle yaptılar ben konusuyodum sube yetkilisiyle sonra sen bi susarsan ben cevap vericem dedi sen diye hitap edemezsin bana dedim bugün bi kargon daha geldi göndermiyorum gel al lan kargonu dedi kapadı yüzümeçok sinirlendim sinirden ağladım hatta ağlaya ağlaya kargonun müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim burnmu çeke çeke
![]()
sonra aradılar beni getircez diye kargoyu getircek kisi aradı bende pisman oldum yapmasa mıydım diye işten falan cıkarırlar mı acaba veya uyarı alırda adam sinirlenir gelir beni bulur diye korktum
![]()
bizde 2 hafta yetiyo beybi her hafta cıkmıyoz pazara ama corba evet bnce de gerekli salatanıda cok cok yapıp dolapta tutabilirsin tupper ın fln varsa
ahahaahvalla o da bnmle beraber yedigi için öyle şilee diyemiyo
ajahahahashshsh cok güldümkesin yurt içidir onlardn başka kimse böyle seviyesiz ve şuursuz değil
![]()