- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.441
Kizzz sende senede bi kere geliyorlar benim gelince 1 haftadan az kalmiyor boyle demeyin ben ne yapicam ozaman ahi ahiii insanlarin dusuncesiz olmasi ne kotuE iyi geldiklerinde koyarsın masaya 3 ekmek yanına bi çorba yeter demek. Benim eşim iştahlı maşallah ama ailesi pek yemez içmez tipler yemeyene yemek beğendirmek çok zor oluyor yaa çok gelmezler ama gelincede yatılı kalıyolar ya amaan kasılıyom evin içinde sürekli pek anlaşamam kayınvalideyle görümcede eliptik vardı kullanmıyom dedi aldım ondan nee zamandır duruyo öyle bak iyi oldu 2 gündür biniyom ama görümce bi zayıfki sorma kopacak
@Blacksee55SekerPancarii @ParteMoralll calnlar merhaba benim yarin tartidan sonra 8-9 gun isin alma sansim varmi haftaya pazartrsiye kadsr. Ama tarti bildirimi yapacagim cuma gunu
Canım sabah kizlar geldiğinde söylerler ben karar vermek istemiyorum :/ gerekende zaten yaniSekerPancarii @ParteMoralll calnlar merhaba benim yarin tartidan sonra 8-9 gun isin alma sansim varmi haftaya pazartrsiye kadsr. Ama tarti bildirimi yapacagim cuma gunu
Pazazes salatasi var bide arpa sehriyeyle olan var arpa sehriyeli sehriyeyi haslayip sogutuyorsn icine dere otu garnurur bide misir koyuyorsun istersen domateste dogruyabilirsin cok guzel oluyorKiymali borek
Elmali turta
Aglayan pasta
Kuskus salata
Lahana sarma
Bu menuye neler ılave edılebılır
Salata tarzı falan
Canım menun pek güzel değil ama sende biliyorsun benim gibi sabahları atlama. Allah kolaylık versin bu arada. Sabah kizlar gelince izin icin söylerler sana canimSelam kizlar iki gunluk menu yazayimben cok yogundum giremedim hafta sonu sehir disina cikiyorum maalesef elimde bir dunya is var onlari yetistirmeknicin ugrasiyorum. Toplantilar raporlar derkrn vakit bulamadim buraya
Dun
Sabah yok
Oglen yarim porsiyon kofte
Aksam 1 tabak nohutlu iskembe yahni
1 elma
Bugun
Sabah yok
Oglen 1 tantuni
Aksam 1 baget 1 kase cacik
1 mandlaina 1 avuc kabak cekirdegi
Ne var onda ben genelde pilavdan artan savukla yapiyorum esim kalinca tavuk yemez salata olunca yiyor ben sogani ince uzn dograyip tuz limon azda sirkeyle iyce ovuyorum hic sogan kokusida acisida olmuyor sonra pul biber falan katinca cok guzel oluyor sen baska seylerde koyabilirsn benim esim yemek sectigi icn fazla bisey koyamiyorumEvet cnm haftaya davet ettım sımdıden dusunuyrm
Arkadas mayonez sevmez dereotu sevmez
Erkeklerde brokolı falan yemez
Tavuklu salata yapsam
Hoc yapmadım rısklı
Menulerinduzeltecegimnins yaa vallankendimden tiksiniyorumCanım menun pek güzel değil ama sende biliyorsun benim gibi sabahları atlama. Allah kolaylık versin bu arada. Sabah kizlar gelince izin icin söylerler sana canim
Sende demişsin zatende genede diyim kahvaltı yap be gülüm bi elma ye işe giderken en azından arabada filan veya kes yanına koy işe yaparken masanda yiyiver 1 bardak süt olurSelam kizlar iki gunluk menu yazayimben cok yogundum giremedim hafta sonu sehir disina cikiyorum maalesef elimde bir dunya is var onlari yetistirmeknicin ugrasiyorum. Toplantilar raporlar derkrn vakit bulamadim buraya
Dun
Sabah yok
Oglen yarim porsiyon kofte
Aksam 1 tabak nohutlu iskembe yahni
1 elma
Bugun
Sabah yok
Oglen 1 tantuni
Aksam 1 baget 1 kase cacik
1 mandlaina 1 avuc kabak cekirdegi
Yok bee 2 ayda 1 gelirler yorgan döşek kalırlar sağolsun herşeye karışır beni deli eder gider gitme demem hiç desem kalır 2 ay biliyom karışmasayi yararı yok ama karışırKizzz sende senede bi kere geliyorlar benim gelince 1 haftadan az kalmiyor boyle demeyin ben ne yapicam ozaman ahi ahiii insanlarin dusuncesiz olmasi ne kotu
benim midem bulaniyor su icnce zar zor iciyorum masallah sana esimde cok su iciyor o icerken benim midem bulaniyorrekor bende olur o zaman4 lt ye yakın içiyorum
benim midem bulaniyor su icnce zar zor iciyorum masallah sana esimde cok su iciyor o icerken benim midem bulaniyor
Senin mesajlara kopuyorum yaboyle decamEvet madem bizi terkettin bende her aksam seni sinir ederim
Geri dönene kadarhicmi ozlemion bizi yaaa.
geri doooonnnahahah
Karismayan girumce kaybanami var calla anlat anlat bitmezSende demişsin zatende genede diyim kahvaltı yap be gülüm bi elma ye işe giderken en azından arabada filan veya kes yanına koy işe yaparken masanda yiyiver 1 bardak süt olur
Yok bee 2 ayda 1 gelirler yorgan döşek kalırlar sağolsun herşeye karışır beni deli eder gider gitme demem hiç desem kalır 2 ay biliyom karışmasayi yararı yok ama karışır
Sorma ya oluyorum bi ara icine limon sikip iciyorum bide ben resmen tatli kirizi yasiyorum bir bardak suya bolca limon sikip bir kup seker atip limonata yapiyorum biraz duruyor bakiyorum gozumun onunde cukulatalar tatlilar dolasiyorbende ya
Seni en iyi ben anlıyorum herhalde canım benimde oyle ekmek bazen aklima bile gelmio düzelicek InsAllah sıkma canını ♡Menulerinduzeltecegimnins yaa vallankendimden tiksiniyorumzayiflamak istiyorum ekmegi epey azalttim
Herşey takımım icinSenin mesajlara kopuyorum yaboyle decam
Kizlar grip oldum iki gundur sumuklu geziyom elimden pecete dusmuyor meyve cayi iciyorum klomen kullaniyorum diye ilacta icmek istemiyorum ben oluyorummmHerşey takımım icin
Geçmiş olsun canim. Sümüklü böcük olma sezonu başlamıştırKizlar grip oldum iki gundur sumuklu geziyom elimden pecete dusmuyor meyve cayi iciyorum klomen kullaniyorum diye ilacta icmek istemiyorum ben oluyorummm
Kiz biz ne stresler atıyoruz burdaValla ne iyi oldu ben konusmayi cok seven biri olarak esim ve kaynanacim benim tam tersim olurlar fazla konusmazlar cok iyi oldu siznle konusp sitresimi atiyorum
Sagol canim .valla benimdeati cak cooookkk sitresim var ama anlatipta bosyere sikmicm canimi insanlari ederleri kadar takicn kafanaGeçmiş olsun canim. Sümüklü böcük olma sezonu başlamıştırpapatya cayi iç ballı
Kiz biz ne stresler atıyoruz burdagörümceler kaynanalar eltiler havada uçuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?