- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.421
Ay habire tuvalete taşınıyorsundur berekor bende olur o zaman4 lt ye yakın içiyorum
dayak iyidir atana da yiyene de kalori yaktırır
Gelelim desteğe hemen nerdeymişBdv yorum yaptım ustume gelıyollar
Bayılıyrm bu bdv ye
Cok aktrasyonlu
Kız yazma bosver
Takım kapacak banlanmayak
Akşamın iyiymiş kardeş de hindi füme bence yaaaa çok katkı maddeli onlar bemde aldım bi ara tiskindim bıraktım yeme kız onu peynir ye pnun yerine boşverKizlar menüm
Sabah
2 yumurta haşlanmış
1 dilim ekmek
4 dilim hindi fümelilipit Belki görüpte dalga geçemezsin diye etiketliyorum seni lilim ahahah
Öyle
5 pancar sarması
1 kase yoğurt
Akşam
3 köfte
1 kase karnabahar ve brokoli (haslanmis)
Akşamın iyiymiş kardeş de hindi füme bence yaaaa çok katkı maddeli onlar bemde aldım bi ara tiskindim bıraktım yeme kız onu peynir ye pnun yerine boşverKizlar menüm
Sabah
2 yumurta haşlanmış
1 dilim ekmek
4 dilim hindi fümelilipit Belki görüpte dalga geçemezsin diye etiketliyorum seni lilim ahahah
Öyle
5 pancar sarması
1 kase yoğurt
Akşam
3 köfte
1 kase karnabahar ve brokoli (haslanmis)
Canımcım bu nutella tarifi ve çikolata tarifin nasıl banada yazsana çok öerak ettim şekersiz güzelmi nutella manyağıyım ben yaaaaEmziren anne menüsü
Kalkınca
Ceviz suyu
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
9:00 kahvaltı
1 dilim t.b. ekmeği
1,5yumurta (haşlanmış)
Domates, salatalık
Peynir
7 zeytin
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 1tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı
11:00
Tarçınlı süt
13:30
Taze fasulye (1tabak )
Salata
Ayran
16:30
Mandalina
1kuru hurma
Kendi yaptığım çok az şekerli çikolatadan bir kare
18:45
Mercimek çorbası (3kepçe)
Tas kebabı (küçük bir tabak)
Bulgur pilavı (3y.kaşığı)
Salata
Buharda pişmiş balkabagi
Dereotlu yoğurt
Nar
Canım benimde canım sıkıldı ama biz daha çıkmadık burdayiz kapanmayız inshAllah♡Sağol canım anladım şimdik
Temam
Yaaaagerçektenmi ne yapacaz kapanırsa takım
Ya kaptandan görev alsak her hafta bende yapayım hepimiz yapalım sırayla kapanmayalım ya canım sıkıldı bak şimdi yaaabi rejime başladım ne oldu bak yaaa
Ben kilo aldım düğünden önce ya dikkat et stres yapma
Canım aynen pazı demek istedim, dilim alışmış bizde öyle diyorlar. Içi aynı sarma gibi pirinçli bildigimiz. Onun altına kemikli et koyuyorlar öylede çok güzel oluyor ayy bak canım çektiAkşamın iyiymiş kardeş de hindi füme bence yaaaa çok katkı maddeli onlar bemde aldım bi ara tiskindim bıraktım yeme kız onu peynir ye pnun yerine boşver
Bide şu pancar sarması ney pamcar turşusu gibimi pazı sarması gibimi onu bilemedim ne var içinde afiyet olsun tabikide
Banami yazdin bildirim geldi ama alinti yokBanada yorum yapkiskanirim
Aa evet sanaydı partemBanami yazdin bildirim geldi ama alinti yok
Ne yorumu istiyosun bendenAa evet sanaydı partem
Ay maşallah çok kıskandım kız demeKucukken heves ederdm
O zamanlar zayıftımda lısede ıste
50 kılolardaydım vucut olculerım harıka idi
Keske olaydım
Esım benle aynı
Dugunde babet gıydım ben
Evet madem bizi terkettin bende her aksam seni sinir ederimNe yorumu istiyosun bendengittim kurtulamadim sizden bi yaaa
Yorum ne yorumu menumuuuneden yapayim ki benimi dinliyosun yine mi siniri tepeme cikarcaksin ondan mi etiketliyosun
Cnm ama kılo alınca ayı gıbı oluyosun cok fena
Burcuuu bi göründün bi kayboldun kız hoş gel hadi bakalım gitme güzelimbilgisayar düzeldi sonunda , iyi akşamlar herkese
Canım ne güzel kilo vermişsin 5 kilo maşallah ya bende 60lı kilolara düşmek hedefindeyim inşallah tabe hadi bakalım inelim ama çıkmayalım bu sefer ben kırklandım artık çıksam inemem yaş ilerlediKimler öğün paylaşacak hangi saatte hangi formatta paylaşılacak pek anlamadım. Birde 5 mesaj olayı var galiba , umarım gruptan atılmamışımdır
Kahvaltı : 2 kızarmış yumurta , 2 dilim çavdar ekmeği
Akşam yemeği : 6 kaşık nohut , 2 kaşık pilav , 3 kaşık yoğurt ve 1 tanecik acur
Ara öğünler : Limonlu su , 1 tane yeşil elma , yarım granola bar ve türk kahvesi , 1 bardak süt
Toplam 1059 kalori
Spor : 45 dakika pilates
3 litre su içtim
İnşallah bu şekilde yazmak doğru olmuştur yoksa utancımdan ölürüm
Alıntı yapamadım ama Emelinbusesi , bu pazartesi 80.8 idim. 86 dan düştüm. Hedefim 6 lı kiloları görüp oralarda kalmak , çok defa indim geri aldım inşallah bu sefer öyle olmaz.
Istediginde bir tik uzagindayimEvet madem bizi terkettin bende her aksam seni sinir ederim
Geri dönene kadarhicmi ozlemion bizi yaaa. Tulaaaayy geri doooonnn ahahah
Temam 2 yerim artıkBence güzel canım bisküvi yi iki tane yiyebilirdin
Bu akşam 7 buçukta yedik ama 9 bile oluyo ya eşim geç geliyoŞöyle söylim benimkinden iyiyok canım güzel akşamı saat kac gibi yiyorsun. Yoksa değişiyormu bendeki gibi
Ora neresi kız samsunda deilmiydin sen burda yokmu o markaCanım benimde canım sıkıldı ama biz daha çıkmadık burdayiz kapanmayız inshAllah♡
Canım aynen pazı demek istedim, dilim alışmış bizde öyle diyorlar. Içi aynı sarma gibi pirinçli bildigimiz. Onun altına kemikli et koyuyorlar öylede çok güzel oluyor ayy bak canım çektiHindi füme burda bi marka var canım. Katkısız yani et ve baharat. Pastırma gibi düşün. Ortası sırf et kenarları baharat. Katkisiz. Ben mesela sosisten migdem bulanır. Sucuk bile yediğimde incecik kesip çok kizartiyorum. Migdem almıyor böyle içini görünce. Peynirde aklima gelince yiyorum canım ♡
Canim ben yurtdisinda yasiyorum memleket samsun. Valla aksam bendede öyle gec olabiliyorTemam 2 yerim artık
Bu akşam 7 buçukta yedik ama 9 bile oluyo ya eşim geç geliyo
Ora neresi kız samsunda deilmiydin sen burda yokmu o marka
Carsamba gunu icin 20 dk tempolu yuruyusim var canimSpor Etabı Başladi
Azimli Fitttt Hatunlar ♡
(20+30+68+71 dk) SekerPancarii
(40+70) selcanmehmetcan
(20 ) denetim
(25+25+45+65+45) Buki_89
(50+25+30) Favelayn
Skor: 629
Azimsizz Fatttt Hatunlar ¿
(30+50+40 )kaptinn
(75+25) Blacksee55
(30+30+20)mihracee
(65+30+60+30) Melekemal
(80+15+65+65+55+85) Bir garip
Skor: 850
Sonuc:
Kizlarrrr simdi 2 grup oldugu icin isimler bu sekilde. Kaybeden takim azimsiz hatunlar ve mor kalacak
Bana herkes gunluk spor dk bıldırecek
En cok spor yapan takım kazanacak
Fitlerr haydıııdurmak yokk
lilipit
@SekerPancarii @selcanmehmetcan @Buki_89 @denetim @Favelayn
@Bir garip @Melekemalmihracee @Blacksee55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?