Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Akşamın iyiymiş kardeş de hindi füme bence yaaaa çok katkı maddeli onlar bemde aldım bi ara tiskindim bıraktım yeme kız onu peynir ye pnun yerine boşver
Bide şu pancar sarması ney pamcar turşusu gibimi pazı sarması gibimi onu bilemedim ne var içinde afiyet olsun tabikide

Akşamın iyiymiş kardeş de hindi füme bence yaaaa çok katkı maddeli onlar bemde aldım bi ara tiskindim bıraktım yeme kız onu peynir ye pnun yerine boşver
Bide şu pancar sarması ney pamcar turşusu gibimi pazı sarması gibimi onu bilemedim ne var içinde afiyet olsun tabikide

Canımcım bu nutella tarifi ve çikolata tarifin nasıl banada yazsana çok öerak ettim şekersiz güzelmi nutella manyağıyım ben yaaaa

Canım benimde canım sıkıldı ama biz daha çıkmadık burdayiz kapanmayız inshAllah♡
Canım aynen pazı demek istedim, dilim alışmış bizde öyle diyorlar. Içi aynı sarma gibi pirinçli bildigimiz. Onun altına kemikli et koyuyorlar öylede çok güzel oluyor ayy bak canım çekti Hindi füme burda bi marka var canım. Katkısız yani et ve baharat. Pastırma gibi düşün. Ortası sırf et kenarları baharat. Katkisiz. Ben mesela sosisten migdem bulanır. Sucuk bile yediğimde incecik kesip çok kizartiyorum. Migdem almıyor böyle içini görünce. Peynirde aklima gelince yiyorum canım ♡

Kucukken heves ederdm
O zamanlar zayıftımda lısede ıste
50 kılolardaydım vucut olculerım harıka idi
Keske olaydım
Esım benle aynı
Dugunde babet gıydım ben
Ay maşallah çok kıskandım kız deme
Ama bende bu boya düğünde spor ayakkabı giydim mecbur topukluyla bide gelinlikle yürümek zoe kaç saat ayakta amaaan et kesmişti ertesi gün yürüyemedim yeminlen

Ne yorumu istiyosun benden gittim kurtulamadim sizden bi yaaa
Yorum ne yorumu menumuuu neden yapayim ki benimi dinliyosun yine mi siniri tepeme cikarcaksin ondan mi etiketliyosun
Evet madem bizi terkettin bende her aksam seni sinir ederim
Geri dönene kadar hicmi ozlemion bizi yaaa. Tulaaaayy geri doooonnn ahahah

Cnm ama kılo alınca ayı gıbı oluyosun cok fena
ay ayı demeyelim de iri kıyım diyelim kız hükümet ana gibi
bilgisayar düzeldi sonunda , iyi akşamlar herkese
Burcuuu bi göründün bi kayboldun kız hoş gel hadi bakalım gitme güzelim
Canım ne güzel kilo vermişsin 5 kilo maşallah ya bende 60lı kilolara düşmek hedefindeyim inşallah tabe hadi bakalım inelim ama çıkmayalım bu sefer ben kırklandım artık çıksam inemem yaş ilerledi

Bence güzel canım bisküvi yi iki tane yiyebilirdin
Temam 2 yerim artık
Şöyle söylim benimkinden iyi yok canım güzel akşamı saat kac gibi yiyorsun. Yoksa değişiyormu bendeki gibi
Bu akşam 7 buçukta yedik ama 9 bile oluyo ya eşim geç geliyo
Ora neresi kız samsunda deilmiydin sen burda yokmu o marka

Carsamba gunu icin 20 dk tempolu yuruyusim var canim

Selam kizlar iki gunluk menu yazayim ben cok yogundum giremedim hafta sonu sehir disina cikiyorum maalesef elimde bir dunya is var onlari yetistirmeknicin ugrasiyorum. Toplantilar raporlar derkrn vakit bulamadim buraya
Dun
Sabah yok
Oglen yarim porsiyon kofte
Aksam 1 tabak nohutlu iskembe yahni
1 elma

Bugun
Sabah yok
Oglen 1 tantuni
Aksam 1 baget 1 kase cacik
1 mandlaina 1 avuc kabak cekirdegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…