- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.401
Valla bende düğünümde babet giyerdim o boyda olsamKucukken heves ederdm
O zamanlar zayıftımda lısede ıste
50 kılolardaydım vucut olculerım harıka idi
Keske olaydım
Esım benle aynı
Dugunde babet gıydım ben
Evet cnm o yuzden hedefım yuksekNeeey 180 mi ne diyorsuuuun liliiii
Evet cnm o yuzden hedefım yuksekNeeey 180 mi ne diyorsuuuun liliiii
Cnm ama kılo alınca ayı gıbı oluyosun cok fenaValla bende düğünümde babet giyerdim o boyda olsaminan uzun boylulara kiloluda olsalar hersey yakisiyor. En azindan bacaklar uzun. Benim gorumcede çok uzun. Gece pijama giymişti o bile yakismisti. Benim kısa pijamam paçalı dona benziyordu ahahahaha
Biz kilo alinca peki ne gibi oluyoruz canim premses gibimiCnm ama kılo alınca ayı gıbı oluyosun cok fena
Teşekkürler
Süper ya kalori de yazmışsın :) spor yarışması var bide kendi aramızda istersen katılabilirsinKimler öğün paylaşacak hangi saatte hangi formatta paylaşılacak pek anlamadım. Birde 5 mesaj olayı var galiba , umarım gruptan atılmamışımdır
Kahvaltı : 2 kızarmış yumurta , 2 dilim çavdar ekmeği
Akşam yemeği : 6 kaşık nohut , 2 kaşık pilav , 3 kaşık yoğurt ve 1 tanecik acur
Ara öğünler : Limonlu su , 1 tane yeşil elma , yarım granola bar ve türk kahvesi , 1 bardak süt
Toplam 1059 kalori
Spor : 45 dakika pilates
3 litre su içtim
İnşallah bu şekilde yazmak doğru olmuştur yoksa utancımdan ölürüm
Alıntı yapamadım ama Emelinbusesi , bu pazartesi 80.8 idim. 86 dan düştüm. Hedefim 6 lı kiloları görüp oralarda kalmak , çok defa indim geri aldım inşallah bu sefer öyle olmaz.
Cnmm menun guzel gorunuyorKimler öğün paylaşacak hangi saatte hangi formatta paylaşılacak pek anlamadım. Birde 5 mesaj olayı var galiba , umarım gruptan atılmamışımdır
Ara öğünler : Limonlu su , 1 tane yeşil elma , yarım granola bar ve türk kahvesi , 1 bardak süt
Toplam 1059 kalori
3 litre su içtim
Alıntı yapamadım ama Emelinbusesi , bu pazartesi 80.8 idim. 86 dan düştüm. Hedefim 6 lı kiloları görüp oralarda kalmak , çok defa indim geri aldım inşallah bu sefer öyle olmaz.
Cnm hanı kılolu kıse ıle kılolu uzun karsılastırınca oyle gelıyor bana ne bılımBiz kilo alinca peki ne gibi oluyoruz canim premses gibimisen ilk basladigimizda takima asansorde galiba foto atmistin. Dedim bu neresine diyet yapiyor uzun olunca 3 4 kilo belli olmuyor zayiflarda hemen gozukuyor ama
Katılırım tabi motivasyon olurSüper ya kalori de yazmışsın :) spor yarışması var bide kendi aramızda istersen katılabilirsin
Anladıım teşekkür ederim , bundan sonra dikkat ederimCnmm menun guzel gorunuyor
Amacımız aktıf olarak paylasım yapmak, menulerımızı yorumlamak, yanlısları soylemek, motıve etmek vs
Menulerı arada kacırmamak adına genelde aksamları paylasıyrz
Cuma gunu oglene kadar kaptanın belırledıgı kıste uzerınden kılo bıldırımı yapmak onemlı
Bıldırım yapılmaması dıskalıfıye olmaya sebep verebılıyor
Ikı hafta aktıf olup duzenlı kacamaksız menu paylaşırsan buyuk olasılık yarısma lıstesıne kesın gırıyorsun
Cok guzel kılo vermıssın tebrıkler
Bence güzel canım bisküvi yi iki tane yiyebilirdinEvey menümü yazayım heeemeeen
Kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su içtim
Kahvaltıda 2 domates, 2 salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz, yarım kk kaşar peyniri, 1 elma yedim.
Arada 5 tane kepekli altınbaşak ve 2 kuru kayısı ile sade kahve içtim.
Öğlen yarım tabak zeytinyağlı pırasa yemeği limon sıkıp yedim.
Akşam ızgara balık, yağsız salata yedim ama biraz da tavada hamsi yedim ya napiyim canım çekti.
Ama tatlı vardı yemedim vallaha çok istesemde
Su 1 litre içtim.
15 dakika eliptik bisiklete bindim.
Nası iyimim kızlar yaa yorum eleştiri dayak bekliyom
Ben su icsem fırlıyor biyerlerimden sankiCnm hanı kılolu kıse ıle kılolu uzun karsılastırınca oyle gelıyor bana ne bılım
Boy ıyı kulo saklıyr evet:)
Cok guzel yazmissin biz bile bazen böyle yazamıyoruzKimler öğün paylaşacak hangi saatte hangi formatta paylaşılacak pek anlamadım. Birde 5 mesaj olayı var galiba , umarım gruptan atılmamışımdır
Toplam 1059 kalori
3 litre su içtim
Şöyle söylim benimkinden iyiEvey menümü yazayım heeemeeen
Kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su içtim
Kahvaltıda 2 domates, 2 salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz, yarım kk kaşar peyniri, 1 elma yedim.
Arada 5 tane kepekli altınbaşak ve 2 kuru kayısı ile sade kahve içtim.
Öğlen yarım tabak zeytinyağlı pırasa yemeği limon sıkıp yedim.
Akşam ızgara balık, yağsız salata yedim ama biraz da tavada hamsi yedim ya napiyim canım çekti.
Ama tatlı vardı yemedim vallaha çok istesemde
Su 1 litre içtim.
15 dakika eliptik bisiklete bindim.
Nası iyimim kızlar yaa yorum eleştiri dayak bekliyom
[/QUOTE]Kızlar ornek amaclı paylasıyrm
Lısteyı duzenlenmıs sekılde @Blacksee55 hazırlar
***ADAYLAR LİSTESİ***
Mihracee (68.5///%)yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
Favelayn(68.2/66.3 /2.786 /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55
Melekemal( 71/ / /%) yeni uye baslangic tarihi 22 ekim 2017, başlangıç kilo:71, hedef kilo:60
Bir garib( / / /%) Yeni uye baslangic tarihi 24 ekim 2017, baslangic kilo 56 , hedef kilo 50
KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerininhesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
Temam@serenalar @Nedesembossemelinbusesi bucubucuu
Kızlar yarın oglene kadar kılo bıldırımı yapacaksınız
Aday lıstesı olusturacak arkadaslar
Hedef kılonuzu takıma gırdıgınız tarıh ve baslan çgıc kılonuzu yazar mısınız
kaptinn @Blacksee55 @SekerPancarii
YaaaaCnm bende denk gelemıyrm
Ben ızne ayrılcam blackte ayrılcak
Bızı kapatacaklar sanırım
Ya kaptandan görev alsak her hafta bende yapayım hepimiz yapalım sırayla kapanmayalım ya canım sıkıldı bak şimdi yaaaAa gerçektenmi :S aslında kaptana ihtiyacımız yokki biz kendi işimizi kendimiz görebiliyorduk. Pancar gelmeyince ikimiz paylaşım yapariz. Bu takım yok olursa ben baska takıma gitmemyani kaptan yine sekerpancarimiz kalsin ama diğer işlerimizi kendimiz yapariz
Ay takım kapanmasın yaaa
Ben kilo aldım düğünden önce ya dikkat et stres yapmaInsAllah veririm canim. Yıllardır ne cekiyorum. Millet yiyor benim yarim kadar. Ben bakmaya kilo aliyorum. Nisanında nasil şişmiştim ya 3 günde yemek yememiştim kizlar biliyorsunuzne uzuldum sıcaklardan dana gibi olduydum. Elbisemi bile 2 beden büyük aldim şimdi giysem içinde yuzerim. Bu sabah kalktim çok hafif hissettim kendimi göbeğim bile yoktu düzdü herşey düğün zamanı da stresten sıcaktan şişmesem iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?