- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.581
Melek sen diuetşsyenin listesini yapa,aktın hani buldunmu ona başlasana bence yazş ilerleyincede zor oluyo spor yaptınmıKizlar benim kilo gitmedi hic 2 sene once diyetisyene gittimde 21 gunde 4 kilo vermistim simdi niye boyle oldu yaaa
Baslangic kilom iki hafta once basladim 71.5 simdiki kilom sabit yine 71.5 yani hic giden yok
İnşaAllah canım tanıştığıma memnun oldum azim olunca verilir hepsi :)Merhaba halime ben emel benim oğlum var 8 yaşında hoşgeldin sende ben de salı günü başladım 73.4 kiloyla yani sana göre çok çok şişmanım üzülme veririz boyumuz benzer 159 benim boyum hedefim az ama 63 filan
İnşallah birbirimize destek olalım hepiciğini verelim
ne yemeye gidiyon söyle hadi söyle
tm hadi tm gitme dur takılıyorum
yok canım değil ben biliyorum bu hafta 2 kilo bile gidebilridi bu beslenmeylePooonciiiik moralini bozma kilon az diyedir kesin
Maşallah kızına evdemisin çalışıyormusun canımİnşaAllah canım tanıştığıma memnun oldum azim olunca verilir hepsi :)
Azimli olup vazgeçmemek lazım ya ben bırakıyorum hemen o gün ama bu aefer bırakmadımİnşaAllah canım tanıştığıma memnun oldum azim olunca verilir hepsi :)
Allah razı olsun Rabbim evlatlarımızı korusun.. Evdeyim çalışmıyorum canım eşimin isteği bu yöndeMaşallah kızına evdemisin çalışıyormusun canım
Maasallah çok sevindim bırakmadığın :) ben de inşaAllah bırakmak istemiyorum biraz iradesizim bu huyumu hiç sevmiyorum..Azimli olup vazgeçmemek lazım ya ben bırakıyorum hemen o gün ama bu aefer bırakmadım
Eskiden olsa sabah öğlen diyet akşam normal yerdimdiyetle çok kilo verdiğim günler oldu ama doğum sonrası doksanlardaydım nerdeyse yüz kiloya merdiven dayamıştım verdim Allaha şükür yaaa fotoğraflarıma bi bakınca o ne diyom
ne alakası var yahu
ahahaha hazırda mı bekliyodnz
tatlım zaten cok aktif değilsin yani bi vasın bi yoksun sen işlerini hallet haftaya gel tekrar başlatalım senin deneme süreni bakalım belki bu sefer istikrarlı olursun devam edersin listeye girebilirsin
Allah razı olsun Rabbim evlatlarımızı korusun.. Evdeyim çalışmıyorum canım eşimin isteği bu yönde
Kilo vermemi eşim istiyor. 2. Bebeği düşünüyoruz en azından o zaman kilom katlanmasın diye teşvik etti beni bende buraya katılmaya karar verdim :)
Brmde çalışmıyom evdeyim halime eşin doğru demiş ben hamileliğe şişman başlamıştım hamileyken çok kilo almadım ama önceki aldıklarım bana yetti zor olsu sezaryan oldum sende çocuk sahibisin zaten anlarsın az kilo verince daha iyi olurben pişmanım ama bi anda hamile kalmışım bilmeden ondanda oldu tabi evlenince çok almıştımMaasallah çok sevindim bırakmadığın :) ben de inşaAllah bırakmak istemiyorum biraz iradesizim bu huyumu hiç sevmiyorum..
[/QUOTE]*** ADAYLAR LİSTESİ***
@mihracee (68,3/68,00/0,44%)yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
@Favelayn (68.2/66.3 /2.786 /%)Favelayn ; yeni uye başlangıç tarihi 15 Ekim pazar, baslangic kilo 68, hedef kilo 55
M Melekemal : ( 71/ 71,7/ /%)22 ekim Pazar Baslangic kilo 71 , hedef kilo 60,
S sweetshoney : ( 72/ / /%)29 ekim Pazar Baslangic kilo 72 , hedef kilo ??
@bucubucuu (80 / / /%)30 ekim pazartesi Baslangic kilo80 , hedef kilo 69
Maalesef doğru diyorsun ben 59 kilo ile hamile kaldım 79 la doguma girdim :) 69 kiloyla hastaneden çıktım çok zordu hamileliğim albimo oldum inanılmaz sismistim :/ en azından dediğim gibi 2. De kolay bir hamilelik geçirmek için kilonun çok etkili olduğunu düşünüyorumBrmde çalışmıyom evdeyim halime eşin doğru demiş ben hamileliğe şişman başlamıştım hamileyken çok kilo almadım ama önceki aldıklarım bana yetti zor olsu sezaryan oldum sende çocuk sahibisin zaten anlarsın az kilo verince daha iyi olurben pişmanım ama bi anda hamile kalmışım bilmeden ondanda oldu tabi evlenince çok almıştım
Hoşgeldin canım :)Merhaba ben gerçek adımı vermesem olur mu :)
Hedef :50
Boyum: 1.57
Mevcut kilom: tam tamına 61
Nisan ayın da 4 yıllık evli olacağım 2 buçuk yaşında 1 kızım var :)
26 yaşındayım :)
Hosbuldum :) Allah bağışlasın canımHoşgeldin canım :)
Bende tanıtayım kendimi 10 gündür burdayım 23yaşındayım ve 2yıllık evliyim 5,5aylık oğlum var yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
Bak bencede olabilir yoksa insan yaş farkını az çok anlamaz mı ya ki belki yaşamışlardırSchonerDuft adam aılesıne bahsettım demıs ya
Cınseellık yasamak ıcın olayı cıddıymıs gıbı gostermıyorsa ben baska bısey bılmıyrm :)
Nasıl oldun kuzum ya sıcak tut kendinibelim ağrıdan kopuyoregl olcakmışım gibi deee üşütmüşüm gibi deee bide tam göğsümün altı kaburgalarımın oldugu yer agrıyyo
ay bii beni eve götürsün
Bende yok ben 3 4 kere kontrol ettirdim dahiliye de etti sağlık ocağına da gitmiştimAynen ondan korkuyorum ahahahah dun gece yorum yapıcaktım aman boşver dedimkadın yanlis yapmış ama en azindan hatasının farkinda. 17 yaşında kızı var yaa. 18 yaşında olsa belki adamın yaşında sevgilisi olabilecek yasta. Adam kadını kabul etsede kocaman kızı var onu kabullenemez.
Bende öyle ya kiz sende haktır tiroid falan olmasin
Ben anca şimdi bitirebildim yarim saattir okuyorum
Gelenlerden 1 sensin zaten canım yaAaa ben burdayım ya kıııız denetim
Valla öyle oluyor saat başı kalkıyorum desem yalan olmaz uykuda bile 2 kere gittiğim oluyorAy habire tuvalete taşınıyorsundur be
Gelelim desteğe hemen nerdeymiş
Ilk başlarda bende de öyle oldu ama zorlayınca geçti arada limon sıkıyorumbenim midem bulaniyor su icnce zar zor iciyorum masallah sana esimde cok su iciyor o icerken benim midem bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?