- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.621
Aynen canım planlı olunca kötü sürprizler olmuyor :)spor bncede cok iyi olur hem göbeğin toparlar kendini hamilelik öncesi sıkılaşırsın belki hamilelikte de devam edersin spora dogumun kolaylaşır sende formdan düşmezsn
ay planlı hamilelik ne güzel şey bütün önlemleri alıyosn
Olsun biz kısalar kilo verincede genç duruyoz minyon olduğumuz içinMaalesef boyum kısa dediğin gibi toparlak birşey oldum :) spor geçmişim var ama toplarım kendimi :)
en güzeli bence de inşallah bizimde öyle olurAynen canım planlı olunca kötü sürprizler olmuyor :)
Maasallah boylu poslu hatun :) napalim Allahtan nasibimiz de bu varmış eşim uzun ama o yeter bana :)Olsun biz kısalar kilo verincede genç duruyoz minyon olduğumuz için
lilipit duymasıo 180 boyluymuş brnimki kısa tesellisi
İnşaAllah sen evli misin :)en güzeli bence de inşallah bizimde öyle olur
tam 26 günlük evliyim benİnşaAllah sen evli misin :)
Dogru cnm vallaOlsun biz kısalar kilo verincede genç duruyoz minyon olduğumuz için
lilipit duymasıo 180 boyluymuş brnimki kısa tesellisi
DONUYORUM .... etek giymişim bacaklarım ellerim buz oldu soba yakacam ama alışmakta istemiyorum şimdiden ama çok soğukaynı agrıyo yineayaklarım üşüyo kesin ondan oldu patiklerde işe yaramadı parmaklarm buz gibi hissediyorm
sen napıyosn bebeğiiim
bencede başka birşey gelmiyor insanın aklına dimiBencede yasamislardir
Yas belli bir duzeye geldiginde
Hele ki netten tanisiliyorsa
Amac bence kesinlikle cinselliktir :)
Ben masum gormuyorum hic hemde hic
Taze gelin oİnşaAllah sen evli misin :)
Maasallah ya mutluluğunuz yuvanız daim olsun çok mutlu oldum☺ bir yastıkta kocatsın Rabbim sizi❤tam 26 günlük evliyim ben
Bende kendimi tanitayimMaalesef boyum kısa dediğin gibi toparlak birşey oldum :) spor geçmişim var ama toplarım kendimi :)
Memnun oldum Allah bağışlasın evlatlarını :) 40 in çıkınca mi diyete başladın ☺Bende kendimi tanitayim
When i was a child diye baslarmisim
Ben 33 yasinda, 4 yillik evli, bankaci bir hatunum.
3 yasinda bir koalam4,5 aylik tosbam var
Dogum kilolarimi veriyrm
Boyum 180
Guncel kilom 75.1
Olmak istedigim 65
Baslangicim kirkim ciktiginda 84,9
O ne yaaaaa 26 güntam 26 günlük evliyim ben
Yok bee manlen gibisin maşallah yaaaDogru cnm valla
Kucuklugumdwn beri buyuk gosteriyrm :)
E biz yakıyoz kombiyi sen niye başlamadın yakmaya soğuk hava artık bak ben nezle oldum yakmama rağmen yak yak sıcak durDONUYORUM .... etek giymişim bacaklarım ellerim buz oldu soba yakacam ama alışmakta istemiyorum şimdiden ama çok soğuk
bencede başka birşey gelmiyor insanın aklına dimi
Burası birden soğuyunca anlayamadık benim yan komşuda doğal gazını açmış benim evde doğal gaz yok bağlatmadık küçük fan sobamız var yetiyor bize mersin çok aşırı soğuk olmuyor ama bu sene çok soğuk olacakmış ayvalar çok çiçek açmış çok kişi öyle diyorO ne yaaaaa 26 gün. Hay maşallah saymıııış ayn ne güzel çiçeeiii burnundaaaaa
Yok bee manlen gibisin maşallah yaaakıskanıyorum
E biz yakıyoz kombiyi sen niye başlamadın yakmaya soğuk hava artık bak ben nezle oldum yakmama rağmen yak yak sıcak dur
Aslında ayva çiçek açmış yazmı geleceeek derler demi çok çiçek açınca kış kötümü geçermişBurası birden soğuyunca anlayamadık benim yan komşuda doğal gazını açmış benim evde doğal gaz yok bağlatmadık küçük fan sobamız var yetiyor bize mersin çok aşırı soğuk olmuyor ama bu sene çok soğuk olacakmış ayvalar çok çiçek açmış çok kişi öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?