- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.541
Tüh yaa persembe aksami aksiyon yapilir mi @blackssee55mesajlardan blacksea nin ban yediğini gördüm eğer sizde cebi varsa ordan öğrenip buraya yazabilirsiniz
ben ilgilenirim canım aklın kalmasın
Crviz suyunu dünde dedim ya bence işe yaramıyo sen bilirsin gene canımcım ama caviz yararlı tabi ama kilo verdirmiyo bende yiyomgeçen perşembe 61,4 tüm ama 1 haftadir dikkat ediyorum ağzıma abur cubur namına hiçbişey sürmedim ekmek pilav makarna vs zaten 3 kaşıktan fazla yemiyorum niye böyle oldu yacevizli suyla dukan birasıda içiyorum
Aaay çok sevindim liste 3 kişi oldu ya kaoanacaz diye korkuyorum***14. TAKİM 542. ETAP***
lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.6///%)
Favelayn(66.3 / / / %)
Yeni uye başlangıç tarihi 15 ekim 2017, başlangıç kilo:68, hedef kilo:55
14. Takim ortalamasi: %
Hahaha alemsin ha
Hoşgeldin kuzum 3. Cuma listedesin bizimle devam edersenben simdi bu listelere girebilecekmiyim nasil olacak arkadaslar
İyi fikir canımcım hadi bismillah de hırslanmışsın zaten bence uoksa gelirmiydin demi arkandayızEvet bende geldim ya gunlugumede devam edecem aslinda burda yarisma havasinda hirslanirim ins kendi gunlugumdede daha istikrarli devam ederim diye dusundum
Ayyy sagol canim benimmmmHahaha alemsin ha
Bu arada kızın doğum günü kutlu olsun 
Ponciğim can sıkmak yok bu jafta az verdin bi dahaki hafta 2 katı verirsin ama moral bozarsan şişersin asıl ve diyeti bırakırsınacaba o mu yaptı ya
yok direnç falan değil ben bu yemeye rahat 1,5 kg vermem lazımdı bir haftada bu sabah bende içmedim belki cevizli su gerçekten şişirmiştir
çok canım sıkıldı ya
Ay canim ya cok sagol evet hirsliyim ama dis guclerin yani sizlerin destegi.cok onemli hep beraber citir kizlar olacaz insİyi fikir canımcım hadi bismillah de hırslanmışsın zaten bence uoksa gelirmiydin demi arkandayız
Kızının doğum günümü kutlu mutlu olsun sağlıkla inşallahAyyy sagol canim benimmmmunutmamissin
Aşırı çıtır olmasamda 60lara insem yeter fazlada gözüm yok kız inşallah birlikte başaralımAy canim ya cok sagol evet hirsliyim ama dis guclerin yani sizlerin destegi.cok onemli hep beraber citir kizlar olacaz ins
Crviz suyunu dünde dedim ya bence işe yaramıyo sen bilirsin gene canımcım ama caviz yararlı tabi ama kilo verdirmiyo bende yiyom
Aaay çok sevindim liste 3 kişi oldu ya kaoanacaz diye korkuyorum
Kızlaaaar kapanmayalım ne oluuuuır kapanmayalım
Bana yaramadı guya sutte yapıyormusacaba o mu yaptı ya
yok direnç falan değil ben bu yemeye rahat 1,5 kg vermem lazımdı bir haftada bu sabah bende içmedim belki cevizli su gerçekten şişirmiştir
çok canım sıkıldı ya
Hosgeldıncnm kendınj tanıtır mısınGeldim :)
Adaylarla ilgilen ben yohhenetamam o vermeye etki etmiyo ama vermemi mi engelledi anlayamadım
Şasırdık mıgünaydın kızlar geçmişi okuyup size dönecem black ban yemiş
Amin canim sagolKızının doğum günümü kutlu mutlu olsun sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?