- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.641
valla bunu birkaç kişiden duydum bilemiyorum ..Aslında ayva çiçek açmış yazmı geleceeek derler demi çok çiçek açınca kış kötümü geçermiş
Mersindesin demek denizli yer ne güzeldir kız denetim sen yüzüyorsun demi yazları bol bol hep
Hamileyken bende gitmedim denize felam korkmuştumvalla bunu birkaç kişiden duydum bilemiyorum ..
bu sene denize gidemedik geçen sene olaylı olmuştu çok suda kalmaktan hastanelik oldukta azcık
bu sene de tedavim var diye ben girmek istemedim mikrop kaparım korkusu oldu
hamile olsam giderim sıkıntı etmem sanırım ama tedavi olacağım için korktum çünkü erteliyor doktorlar birşey varsaHamileyken bende gitmedim denize felam korkmuştum
bu soguklarda etek valla büyük cesaretDONUYORUM .... etek giymişim bacaklarım ellerim buz oldu soba yakacam ama alışmakta istemiyorum şimdiden ama çok soğuk
bencede başka birşey gelmiyor insanın aklına dimi
he dün akşam tartıldm söylemiş miydimTaze gelin o
Ondan zayif
sağol kuzumMaasallah ya mutluluğunuz yuvanız daim olsun çok mutlu oldum☺ bir yastıkta kocatsın Rabbim sizi❤
hee tarih yakın olunca sayılıyoO ne yaaaaa 26 gün. Hay maşallah saymıııış ayn ne güzel çiçeeiii burnundaaaaa
Yok bee manlen gibisin maşallah yaaakıskanıyorum
E biz yakıyoz kombiyi sen niye başlamadın yakmaya soğuk hava artık bak ben nezle oldum yakmama rağmen yak yak sıcak dur
tm kuzum bakarız bi çaresinekaptinn cnm bnm ben izne ayrilmiyrm ancak spor listesini takip etmem zor
Listenin son halini acikladiktan sonra birine devredebilir miyiz
idare edebilirim diyosan eğeeerrrrrrrr neden olmasııınnnn
evet ya niye yok acaba netinde mi problem var inşallah öyledir ama iş yerinde girerdiben buki yi merak etmeye başladım bilginiz var mı hatunlarBuki_89
valla iki gündür giyiyorumbu soguklarda etek valla büyük cesaret
he dün akşam tartıldm söylemiş miydim
sağol kuzumamiiinn cümlemizin inşallahhh
hee tarih yakın olunca sayılıyo
tm kuzum bakarız bi çaresinesenin yükünü alalı biraz
evet ya niye yok acaba netinde mi problem var inşallah öyledir ama iş yerinde girerdi
[/QUOTE
@keptinn sagol cnm
Iki hafta esim yoktu
Girerim yine mutlaka ama bukadar aktif olamayabilirim
Esimlen vakit geciririz
Ederim kız not aşırım bi deftere aynı zamanda sonra burayada yazarım bi deneyem ben ya beceririm belki güvenseneeee bama gıcık keptin seniiibu soguklarda etek valla büyük cesaret
he dün akşam tartıldm söylemiş miydim
sağol kuzumamiiinn cümlemizin inşallahhh
hee tarih yakın olunca sayılıyo
tm kuzum bakarız bi çaresinesenin yükünü alalı biraz
evet ya niye yok acaba netinde mi problem var inşallah öyledir ama iş yerinde girerdi
Ona gore gidiyorum iki gundur anlamadimki niye gitmiyor yasmda 20 evet sporda yapiyorum mutfakta bile mahsus hareket ederek egilip kalkarak is yapmaya calisiyorumMelek sen diuetşsyenin listesini yapa,aktın hani buldunmu ona başlasana bence yazş ilerleyincede zor oluyo spor yaptınmı
Bizimde vardi cnm 15 ksim hedef listemizBişi diyecem ukalalık yapıyon derseniz demem ama bak takım kapanacak felam diye korkuyom orayı burayı okuyom sabahtan beri napıyo millet diye
Mesela yıl başına kaç kilo olmak istiyoruz diye liste yapmışlar veya bu ay sonu kaç kilo olmk istiyoz diye hedef listesi gibi bişi yapanlar var felam
Bizde yapalımmı öneri sadece ama bemce yıl başı güzel mesela
Evet oyle yapalim insallah bende kilo vermeye baslicam gitmedikce dahada hirslaniyorumBişi diyecem ukalalık yapıyon derseniz demem ama bak takım kapanacak felam diye korkuyom orayı burayı okuyom sabahtan beri napıyo millet diye
Mesela yıl başına kaç kilo olmak istiyoruz diye liste yapmışlar veya bu ay sonu kaç kilo olmk istiyoz diye hedef listesi gibi bişi yapanlar var felam
Bizde yapalımmı öneri sadece ama bemce yıl başı güzel mesela
Su tuketimin naslOna gore gidiyorum iki gundur anlamadimki niye gitmiyor yasmda 20 evet sporda yapiyorum mutfakta bile mahsus hareket ederek egilip kalkarak is yapmaya calisiyorum
Ay yaşın 20 mi kııız benden 20 yaş küçüksün maşallah maşallah ya sen heöen verirsin hiç merak etme 2 günde olmazki 1 hafta geçsin bakalım bu diyetisyenler bizim yaptığımızdan daha kalorili diyet veriyolar ama yavaş etkili oluyo bem gidemedim ama devlet hast de bi tane varmış gidicem bi gün inşOna gore gidiyorum iki gundur anlamadimki niye gitmiyor yasmda 20 evet sporda yapiyorum mutfakta bile mahsus hareket ederek egilip kalkarak is yapmaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?