- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.681
gelsin öyle geçerizkızlarrrrr black ın hepinize cok selamı var benimle dalga geçmesinler dedi
her ban da değişiyo güns ayısı artıyo kuzu neden ban yediğine baglıBanlanınca şimdi kaç gün giremiyor
3güngelsin öyle geçerizne kadarlık ban yemiş
haftasonu da yokher ban da değişiyo güns ayısı artıyo kuzu neden ban yediğine baglı
3gün
her ban da değişiyo güns ayısı artıyo kuzu neden ban yediğine baglı
3gün
Hadi yahaftasonu da yok
haftasonu da yok
bi geçmiş olsun diyin okuyo burayıHadi ya
Geçmiş olsun blakcimbi geçmiş olsun diyin okuyo burayı
Geçmiş olsun blakcimtez zamanda görüşmek dileğiyle
bnce bize boncuktan anaharlık yapsın kuşlublackss çok geçmiş olsun esaret günlerinde bize takı toka atkı örersin artık
Aaboooy kıız blaaack ne ettin sen ya okumadım ben nerde ne yazdın kııız 3 gün niyeymiş çokmuş yaaaher ban da değişiyo güns ayısı artıyo kuzu neden ban yediğine baglı
3gün
bnce bize boncuktan anaharlık yapsın kuşlu
aa doktor mu verdi ne için ki kuzumdemir vitamine başlıyorum umrım kilo aldırmaz bana
he pazartesi burda artık hafta sonuda temizlik yapar bahaneyleAaboooy kıız blaaack ne ettin sen ya okumadım ben nerde ne yazdın kııız 3 gün niyeymiş çokmuş yaaa
Neyse haftasonu zati gelirsin pazartesi inş diyeti bırakma ha menüleri biriktir kağıda yaz gülüm unutursun sorra bak spora devam @Blacksee55
ahaha olabilirbnce bize boncuktan anaharlık yapsın kuşlu
evet en son sağlık ocağında verdim tahlili tüm değerlerime bakıldı demirede baktım 15 çıktı bugün götüreyim dedim ilaç verdiaa doktor mu verdi ne için ki kuzum
tatlım su içmeyi unutuyo musun yoksa içemiyo musundiyete guzel devam ediyorum ama kacgundur duzenli su icmeyi oturtamamistim cok sukur bugun 1.5 lt ictim aksama kadar 3 e tamamlarim ins simdi papatya cayi ve 2 galettayla ara ogun yapicam
b ben gidemedim kan vermee zatenahaha olabilirben açık maviii isterimmm
evet en son sağlık ocağında verdim tahlili tüm değerlerime bakıldı demirede baktım 15 çıktı bugün götüreyim dedim ilaç verdi
çay içmiyorum pek bol su içiyorum sadeceb ben gidemedim kan vermee zaten
kullan verdyse bebegim cayıda cok içme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?