- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.661
AttimBizimde vardi cnm 15 ksim hedef listemiz
@ParteMoralll yapmisti
Ama ayrildi
Simdi bakalim yrdimcilarimiz ne der
Bide haftlik hedef listemiz vardi
benimde bu ay hic ayaklarim isnmadi taki sokturucu icnceye kadar ozaman isndi hatta hamilelik belirtisi bileymis arastirdim hamile kalinca hormonlardan oluyormus hamile olmadimi anlayinca dedim kesin adet olamadikca benim bi takim hormonlarin kesilmesi gerekirkn hala yukselince adette olamadim ayaklarimda dondu parmak iclarim sanki buzluktan et cikartmissinda ona dokunuyorsun ayni oyle usuyorduaynı agrıyo yineayaklarım üşüyo kesin ondan oldu patiklerde işe yaramadı parmaklarm buz gibi hissediyorm
sen napıyosn bebeğiiim
Sagol abla bende bi anlasam niye kilolar gitmiyor 15 gun falan oldu hala ayniymAy yaşın 20 mi kııız benden 20 yaş küçüksün maşallah maşallah ya sen heöen verirsin hiç merak etme 2 günde olmazki 1 hafta geçsin bakalım bu diyetisyenler bizim yaptığımızdan daha kalorili diyet veriyolar ama yavaş etkili oluyo bem gidemedim ama devlet hast de bi tane varmış gidicem bi gün inş
Mukemmel olmasada idare eder ilacta ictigim icn aklima geldikce ikiser bardak icmeye calisiyorumSu tuketimin nasl
liste bi tamamlansn da canım. sizin listeniz değild iğer 3 kişilik asıl liste paylaşılcak paylaşım alanında sizadaysınız dahaBaşka guruplarada bakıyom arada listelerine filan bakalım bizşm takım kaçıncı olacak demin hepsine baktım kilo vermeyende var alanda var ya kötü deiliz bence
bi bakmam lazımvalla iki gündür giyiyorum
ınst hatırlıyon mu onun ordan bakalım
tm mademEderim kız not aşırım bi deftere aynı zamanda sonra burayada yazarım bi deneyem ben ya beceririm belki güvenseneeee bama gıcık keptin seniii
ayy fenalık geçiricm her yol hamileliğe cıkıyo bnm yaaaabenimde bu ay hic ayaklarim isnmadi taki sokturucu icnceye kadar ozaman isndi hatta hamilelik belirtisi bileymis arastirdim hamile kalinca hormonlardan oluyormus hamile olmadimi anlayinca dedim kesin adet olamadikca benim bi takim hormonlarin kesilmesi gerekirkn hala yukselince adette olamadim ayaklarimda dondu parmak iclarim sanki buzluktan et cikartmissinda ona dokunuyorsun ayni oyle usuyordu
Cnm su az tuketilirse de kili gitmiyorMukemmel olmasada idare eder ilacta ictigim icn aklima geldikce ikiser bardak icmeye calisiyorum
Var mi ihtimalayy fenalık geçiricm her yol hamileliğe cıkıyo bnm yaaaa
Hic gecmedik ki zatenkızlarrrrr black ın hepinize cok selamı var benimle dalga geçmesinler dedi
hiç bilmiyorumVar mi ihtimal
diğğğmiiiiHic gecmedik ki zaten
Yastayiz
icicem artik napim okadar ugrasiyorum bi su yutunden emeklerim hicmi olcak karlancaz artikCnm su az tuketilirse de kili gitmiyor
Vucut su tutuyor
Sen sise ya da surahi ile takip et
Uc litre ic
Ne guzel olur niye uzuluyorsunki bak biz istiyozda olmuyor hadi insallahayy fenalık geçiricm her yol hamileliğe cıkıyo bnm yaaaa
Olsun bence ödem oldun sen ilaçtan kafana takma devam devam devam sporu artıralım mademSagol abla bende bi anlasam niye kilolar gitmiyor 15 gun falan oldu hala ayniym
Ooooooo iyi habeeerliste bi tamamlansn da canım. sizin listeniz değild iğer 3 kişilik asıl liste paylaşılcak paylaşım alanında sizadaysınız daha
bi bakmam lazım
tm mademlilipit sana devretsn listeyi sonucları acıklayıp yeni listeyi güncelleyip sonra spor listesi sende sana güveniyrm
Geçmiyozda perşembe perşembe uçtu gitti bi daha çarşamba felam banlansın barimkızlarrrrr black ın hepinize cok selamı var benimle dalga geçmesinler dedi
Amaniniiii kilo vermiş hemide Aanam iyikide telefonunu felan almışsınız yaaa baak***14. TAKİM 542. ETAP***
lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.6/65.1/0.5/0,76%)
Favelayn(66.3 / / / %)
Yeni uye başlangıç tarihi 15 ekim 2017, başlangıç kilo:68, hedef kilo:55
14. Takim ortalamasi: %
Çorbayı sordum bizim komşuya yaeım lase diyo bak melek ona öyle vermişler yemeğin suyına yağı geçiyo yemesin ekmek banmasın diyo banmazsın zaten su benee az içiyom ya artıralımBen diyetisyene gittimde doktor corba vermedi yemeklerin suyunu dahi icme dedi cayida sadce sabah bir bardak vermisti acaba onlardanmi gitmiyor
hayırlısıyla hayırlı zamanda size de bize de nasip etsin rabbim inşallah canıımmmicicem artik napim okadar ugrasiyorum bi su yutunden emeklerim hicmi olcak karlancaz artik
Ne guzel olur niye uzuluyorsunki bak biz istiyozda olmuyor hadi insallah
anlaştık o zaman siz konusursnuz aranızdaOlsun bence ödem oldun sen ilaçtan kafana takma devam devam devam sporu artıralım madem
Ooooooo iyi habeeer
Geçmiyozda perşembe perşembe uçtu gitti bi daha çarşamba felam banlansın barim
hee ne sandın tabiiiiiAmaniniiii kilo vermiş hemide Aanam iyikide telefonunu felan almışsınız yaaa baak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?