Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynı agrıyo yine ayaklarım üşüyo kesin ondan oldu patiklerde işe yaramadı parmaklarm buz gibi hissediyorm
sen napıyosn bebeğiiim
benimde bu ay hic ayaklarim isnmadi taki sokturucu icnceye kadar ozaman isndi hatta hamilelik belirtisi bileymis arastirdim hamile kalinca hormonlardan oluyormus hamile olmadimi anlayinca dedim kesin adet olamadikca benim bi takim hormonlarin kesilmesi gerekirkn hala yukselince adette olamadim ayaklarimda dondu parmak iclarim sanki buzluktan et cikartmissinda ona dokunuyorsun ayni oyle usuyordu

Sagol abla bende bi anlasam niye kilolar gitmiyor 15 gun falan oldu hala ayniym

Başka guruplarada bakıyom arada listelerine filan bakalım bizşm takım kaçıncı olacak demin hepsine baktım kilo vermeyende var alanda var ya kötü deiliz bence
liste bi tamamlansn da canım. sizin listeniz değild iğer 3 kişilik asıl liste paylaşılcak paylaşım alanında sizadaysınız daha
valla iki gündür giyiyorum
ınst hatırlıyon mu onun ordan bakalım
bi bakmam lazım

Ederim kız not aşırım bi deftere aynı zamanda sonra burayada yazarım bi deneyem ben ya beceririm belki güvenseneeee bama gıcık keptin seniii
tm madem lilipit sana devretsn listeyi sonucları acıklayıp yeni listeyi güncelleyip sonra spor listesi sende sana güveniyrm

Ben diyetisyene gittimde doktor corba vermedi yemeklerin suyunu dahi icme dedi cayida sadce sabah bir bardak vermisti acaba onlardanmi gitmiyor

ayy fenalık geçiricm her yol hamileliğe cıkıyo bnm yaaaa

Cnm su az tuketilirse de kili gitmiyor
Vucut su tutuyor
Sen sise ya da surahi ile takip et
Uc litre ic
icicem artik napim okadar ugrasiyorum bi su yutunden emeklerim hicmi olcak karlancaz artik
ayy fenalık geçiricm her yol hamileliğe cıkıyo bnm yaaaa
Ne guzel olur niye uzuluyorsunki bak biz istiyozda olmuyor hadi insallah

Sagol abla bende bi anlasam niye kilolar gitmiyor 15 gun falan oldu hala ayniym
Olsun bence ödem oldun sen ilaçtan kafana takma devam devam devam sporu artıralım madem
Ooooooo iyi habeeer
kızlarrrrr black ın hepinize cok selamı var benimle dalga geçmesinler dedi
Geçmiyozda perşembe perşembe uçtu gitti bi daha çarşamba felam banlansın barim

***14. TAKİM 542. ETAP***

lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.6/65.1/0.5/0,76%)
Favelayn(66.3 / / / %)

Yeni uye başlangıç tarihi 15 ekim 2017, başlangıç kilo:68, hedef kilo:55

14. Takim ortalamasi: %
Amaniniiii kilo vermiş hemide Aanam iyikide telefonunu felan almışsınız yaaa baak

Ben diyetisyene gittimde doktor corba vermedi yemeklerin suyunu dahi icme dedi cayida sadce sabah bir bardak vermisti acaba onlardanmi gitmiyor
Çorbayı sordum bizim komşuya yaeım lase diyo bak melek ona öyle vermişler yemeğin suyına yağı geçiyo yemesin ekmek banmasın diyo banmazsın zaten su benee az içiyom ya artıralım

icicem artik napim okadar ugrasiyorum bi su yutunden emeklerim hicmi olcak karlancaz artik

Ne guzel olur niye uzuluyorsunki bak biz istiyozda olmuyor hadi insallah
hayırlısıyla hayırlı zamanda size de bize de nasip etsin rabbim inşallah canıımmm
Olsun bence ödem oldun sen ilaçtan kafana takma devam devam devam sporu artıralım madem

Ooooooo iyi habeeer

Geçmiyozda perşembe perşembe uçtu gitti bi daha çarşamba felam banlansın barim
anlaştık o zaman siz konusursnuz aranızda
bende aynısını didimdi

Amaniniiii kilo vermiş hemide Aanam iyikide telefonunu felan almışsınız yaaa baak
hee ne sandın tabiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…