Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvalti on numara sen izne mi ayriliyon ne bu rahatlik bi boşvermislik bi saldirmaca bah benim gibi kilo alın da veremen geri
Izne ayrılamadm cnm lıstede kımse yok
Ama emzırıom ya ordan yırtıyrm
Valla tatlı sut yapıyor
Yan yatamıyrm gogsum acıyor
Mıllet bıde dıyor kı su sut yapar
Hep yanlıs
Tatlı sut yapar

Ay güzel güzel
Slm canim hosgeldin aramiza, kendinden bahsedermisin napiosun kac kilo hedefin boY vs.?
Meraba boy 159 felam 73.4 ile salı başladım diyete evlyim oğlum var 8 yaşında canım senden naber çoluk çocuk varmı
@Blacksee55
Kp almanyadan raffaellp dıye hındıstan cevızlı cıkolata getırmıs
Dun aksam on tane yedım herhalde
Nasıl dayanıyorsunhz o cıkolatalara
Burdada var kız migrosta yeme ama çok niye yedin

Izne ayrılamadm cnm lıstede kımse yok
Ama emzırıom ya ordan yırtıyrm
Valla tatlı sut yapıyor
Yan yatamıyrm gogsum acıyor
Mıllet bıde dıyor kı su sut yapar
Hep yanlıs
Tatlı sut yapar
Buna katiliyorum tatli yedigimde sütüm dolar taşardı hep kandirmaca yiyin emzirenler ozellikle kabak tatlisi acayip süt yapiyi

Saol cnmbnm çok hastayım uyuyamıyorm kızımda butun gece uyandı agladı durdu bırde adetoldum ustune amanın
Nilar nasilsin kuzum taşındınız mi cok gecmis olsun hastaliktan kurtulamiyoz bizdeo kadar da sağlıklı beslenmesine ozen gosteriyom kizimin ama yine de cok cabuk kapiyo hastaligi

Nilar nasilsin kuzum taşındınız mi cok gecmis olsun hastaliktan kurtulamiyoz bizdeo kadar da sağlıklı beslenmesine ozen gosteriyom kizimin ama yine de cok cabuk kapiyo hastaligi
Çocuk bır haftada zayıfladı ya agzına hıcbışey koydurmuyor babası neden mama yemıyorsun kızım dıyor acı dıyor:)) eşyalrı evı buraktık geldık canım bır sure burdayız ev tuttuk alışmaya çalışıyorz

En iyisini etmisin insanin bi stresini aliyorki böyle el işleri. Bende yazma kenarlarina iğne oyasi yapsam misafirlige oturmalarda gittigim yerlerde burunurum basima alirim derler bizim bugda :))
Igne oyası yapabiliyormusun o çok zor teyzemde yapıyor bana da öğretmesini istiycem zor ama harika oluyor . O ne demek anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…