- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.981
İyiyim gibi canim kizim surekli hastalanmasa daha iyi olacamHosgeldın cnm nasılsın
Gunaydin canim napiyosun diyet nasıl gidiyoGünaydın herkesleeeer
Izne ayrılamadm cnm lıstede kımse yokKahvalti on numara sen izne mi ayriliyon ne bu rahatlik bi boşvermislik bi saldirmaca bah benim gibi kilo alın da veremen geri
Ay güzel güzelBugnku menum
Sabah
Yarimdilim ekmek cay sekersiz
1 haslanmis yumurta
5 zeytin siyah
Cok az peynir
2 yemek kasigi menemen
Ara
Turk kahvesi sekersiz
2 kuru incir
5 kuru uzum
Oylen
1 dilim ekmek
2 yemek kasigi tavuk
1 bardak ayran
Bol salata
Ara
Kuck bir mandalin
incir
Aksam
1 bardak ayran
1 kepce corba
2 yemek kasigi susuz taze fasulye
2 yemek k susuz kabuska
1 yem k haslanmis tavuk salata bol sirkeli
Ara
1 buskuvu
Cay sekersiz
Az fustik
2 litre su
Bu arada incirleride yumurtam buyusn diye yiyiyorum normalde suyu icilir ama ilac kullandigim icn suyunu icmiyorum
Meraba boy 159 felam 73.4 ile salı başladım diyete evlyim oğlum var 8 yaşında canım senden naber çoluk çocuk varmıSlm canim hosgeldin aramiza, kendinden bahsedermisin napiosun kac kilo hedefin boY vs.?
Burdada var kız migrosta yeme ama çok niye yedin@Blacksee55
Kp almanyadan raffaellp dıye hındıstan cevızlı cıkolata getırmıs
Dun aksam on tane yedım herhalde
Nasıl dayanıyorsunhz o cıkolatalara
Buna katiliyorum tatli yedigimde sütüm dolar taşardıIzne ayrılamadm cnm lıstede kımse yok
Ama emzırıom ya ordan yırtıyrm
Valla tatlı sut yapıyor
Yan yatamıyrm gogsum acıyor
Mıllet bıde dıyor kı su sut yapar
Hep yanlıs
Tatlı sut yapar
Saol cnmbnm çok hastayım uyuyamıyorm kızımda butun gece uyandı agladı durdu bırde adetoldum ustune amanın
Evet cnm bıde tahın dokcen onaBuna katiliyorum tatli yedigimde sütüm dolar taşardıhep kandirmaca yiyin emzirenler ozellikle kabak tatlisi acayip süt yapiyi
Oy cnm Allah kolaylık versınSaol cnmbnm çok hastayım uyuyamıyorm kızımda butun gece uyandı agladı durdu bırde adetoldum ustune amanın
Nilar nasilsin kuzum taşındınız miSaol cnmbnm çok hastayım uyuyamıyorm kızımda butun gece uyandı agladı durdu bırde adetoldum ustune amanın
Hurmali yulaf yi o da tatliEvet cnm bıde tahın dokcen ona
Yok yok kızlar kulaklarınızı kapatın
Yulaf ezmesi yin, çok sahane
Kız neden tehlıkelı bılgı paylasımı yapıyorsunAy güzel güzel
Meraba boy 159 felam 73.4 ile salı başladım diyete evlyim oğlum var 8 yaşında canım senden naber çoluk çocuk varmı
Burdada var kız migrosta yeme ama çok niye yedin
Çocuk bır haftada zayıfladı ya agzına hıcbışey koydurmuyor babası neden mama yemıyorsun kızım dıyor acı dıyor:)) eşyalrı evı buraktık geldık canım bır sure burdayız ev tuttuk alışmaya çalışıyorzNilar nasilsin kuzum taşındınız micok gecmis olsun hastaliktan kurtulamiyoz bizde o kadar da sağlıklı beslenmesine ozen gosteriyom kizimin ama yine de cok cabuk kapiyo hastaligi
Igne oyası yapabiliyormusun o çok zor teyzemde yapıyor bana da öğretmesini istiycem zor ama harika oluyor . O ne demek anlamadımEn iyisini etmisin insanin bi stresini aliyorki böyle el işleri. Bende yazma kenarlarina iğne oyasi yapsam misafirlige oturmalarda gittigim yerlerde burunurum basima alirim derler bizim bugda :))
Evet bundan sonra oyle yaparımHurmali yulaf yi o da tatlitahinli denemedim bek merak ediyom tahine bayilirim
Gorumcem bize her sene getiriyi onlardan ve daha fazlasınıKız neden tehlıkelı bılgı paylasımı yapıyorsun
Bunu ogrenmem hıc eyi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?