Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslinda o hap istahi keser onun sayesinde leptin yapiyorum sen düzenli ic hatta canin tatli bile cekmez kac gun oldu basliyali.ben uc gundur biraktimdi reglimi kesmesin die ben az oluyorum erken menopoz olduğundan uc gun acayip istah acildi frenleyimn die hemen bugün basladim..
Canim ben surekli evde olsam ara ondan yapamiyorum benim kuran dersim oluyor ona gidiyorum haftada uc gun milletin yaninda yenmiyor bi kac defa goturdum her kafadan ses çıkıyor yinede aldirmamda firsatta olmadi acikcasi cocukkar falan is derken öyle. .

Bugün iyiyim dün felaketti...
Bugün 3 yumak yün aldım mil aldım elimde uğraş olsun dedim artık yeme içme aklıma gelmez
En iyisini etmisin insanin bi stresini aliyorki böyle el işleri. Bende yazma kenarlarina iğne oyasi yapsam misafirlige oturmalarda gittigim yerlerde burunurum basima alirim derler bizim bugda :))

Bu menuye gore ekmegi biraksan olmami gii bu bulgur pilavlar bizi sisircek ha idem yapiya nise iki günde iner. Aksam iyi protein beslenmisin tavuk etten korkma ye doyanaca yagsi izcik olcak ama yada olmucak kg verdirir protein canim.ekmek yeme aksam hic, sabah ye .. suyun cok az en az 2-2, 5 lt olsun sen suyunu artir hedefledigin kg ya hemen dusersin.denenmis bişey ne zaman diyete baslasam guzellesiyorum suyu bol ictigimden cildimi genclestiriyor sizde ideal suyunuzu icin ..

O zaman o catlatma ignesi vurulana kadar protein ağırlıklı beslen ilac odem yapmasın misal
Sabah iki haslanmis yumurta ye yaninda peynir zeytin vs olcak
Ogle bi porsiyon haşlama tavuk et yiyebilirsin sakin korkma aksine kg verdir ekmek yeme
Aksamda oyle canim hani yaninda sebze yemegin olsun haslama tavugun 200-300 gr olabilir yahut yagsis kofte yap 6-7 tane ye patitiz olmucak kisa yazıyorum .ekmek yeme yogurt ayrab tuket.
Sen diyetisyenemi gittin canim yoksa menun iyi..

Yok canim 2 sene once gittim oda kisite ozel degildi sadce neleri tukete bilicegimi doktor isaretliyordu onlardan birini seciyordn ya tavuk ya kofte yada sebze kasikla olcusu oluyordu sebzenin oda susuz ona uymaya calisiyirum bu ara sagilol ekmegi de azaltirm 1 dilimden yari dusure bilirim yigurt cok seviyorum tuketmeyede calisiyorum artik kahvaltiyida iki yumurta yaparim

Netten protein diyete bak hergun uygulamazsin ama dicemme yemeklerin yaninda et veya tavukdan iki yk yerine 4yk ye doyurucu olsun hem tok tutar hem kg verdirir hem ilaclarin yaptığı odemide alır yaninda salatani yogurdunu bide bol su tuketmen lazim protein beslendiginde. Su yumurtalarin buyumesine buyuk payi var bunuda unutma olurmu canim rabbim yardimcin olsun..

Merhaba hosgeldın cnm
Kalorı hesabı yapmıyrz
Bız zaten sekerlı ve zararlı seyler yemedıkce zayıflıyrz
Rahat yanı

Ben hıc bılmıyrdm onu ılk kez yedım
Sanırım hepsını bıtırmek uzereyım
Sabah on tane daha yedım kahvaltıdan sonra
Kahvalti on numara sen izne mi ayriliyon ne bu rahatlik bi boşvermislik bi saldirmaca bah benim gibi kilo alın da veremen geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…