- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.961
Yok canim olsa yazardim.. kiz pilavim az sayilir corbanin sehriyeside azdi he doğru söylüyon daha tikkatli olucamHem şehriye çorbası hem bulgur pilavı olmayaymış diyecemde kelin ilacı olsa diyeceksin benimde akşamım kötü
Dünden sporun varmıydı canım ekliyim
Aslinda o hap istahi keser onun sayesinde leptin yapiyorum sen düzenli ic hatta canin tatli bile cekmez kac gun oldu basliyali.ben uc gundur biraktimdi reglimi kesmesin die ben az oluyorum erken menopoz olduğundan uc gun acayip istah acildi frenleyimn die hemen bugün basladim..Meyve yerseniz süt için veya yoğurt tiyin diyolar öyle duydum bide ben aç kalınca daha fena olyon leptin meptin çaşışıyomu bilmem ama şeker var hap atıyom sabahları benondan aç kalmamam lazım bana 5 saat uzun geliyo ya şekerim düşünce elim ayağım titriyo sinirleniyom hemencecik
En iyisini etmisin insanin bi stresini aliyorki böyle el işleri. Bende yazma kenarlarina iğne oyasi yapsam misafirlige oturmalarda gittigim yerlerde burunurum basima alirim derler bizim bugda :))Bugün iyiyim dün felaketti...
Bugün 3 yumak yün aldım mil aldım elimde uğraş olsun dedim artık yeme içme aklıma gelmez
Bu menuye gore ekmegi biraksan olmami gii bu bulgur pilavlar bizi sisircek ha idem yapiya nise iki günde iner. Aksam iyi protein beslenmisin tavuk etten korkma ye doyanaca yagsi izcik olcak ama yada olmucak kg verdirir protein canim.ekmek yeme aksam hic, sabah ye .. suyun cok az en az 2-2, 5 lt olsun sen suyunu artir hedefledigin kg ya hemen dusersin.denenmis bişey ne zaman diyete baslasam guzellesiyorum suyu bol ictigimden cildimi genclestiriyor sizde ideal suyunuzu icin ..Kendi fena menümü yazayım dövün
Kahvaltı: 1 domates, yarım kk kaşar 1 kk beyaz peynir, 2 dilim tambuğday ekmeği, 2 mandalina, çay, 1 haşlanmış yumurt
Öğlen: 2 kuru kayısı, 1 avuç beyaz leblebi, çay
Ara: Yarım yk pilav
Akşam: 1 porsiyon kuzu şiş, yağsız salata, 2 yk bulgur, 1 dilim ekmek, 2 bardak ayran, kuru soğan
Misafir vardı tatlı getirmiş yimedim iyi ettimama akşam gene abanmışım demi yaa
Akşamları beceremiyom
1.5 litre su içtim
15 dakka eliptik 30 dakka yürüyüş yaptım
Kızlar eliptiğe binen varmı ya işe yarıyomu hergün 15 dakka yapıyom ama faydası vardır inş terletiyo ama
O zaman o catlatma ignesi vurulana kadar protein ağırlıklı beslen ilac odem yapmasın misalBugnku menum
Sabah
Yarimdilim ekmek cay sekersiz
1 haslanmis yumurta
5 zeytin siyah
Cok az peynir
2 yemek kasigi menemen
Ara
Turk kahvesi sekersiz
2 kuru incir
5 kuru uzum
Oylen
1 dilim ekmek
2 yemek kasigi tavuk
1 bardak ayran
Bol salata
Ara
Kuck bir mandalin
incir
Aksam
1 bardak ayran
1 kepce corba
2 yemek kasigi susuz taze fasulye
2 yemek k susuz kabuska
1 yem k haslanmis tavuk salata bol sirkeli
Ara
1 buskuvu
Cay sekersiz
Az fustik
2 litre su
Bu arada incirleride yumurtam buyusn diye yiyiyorum normalde suyu icilir ama ilac kullandigim icn suyunu icmiyorum
Netten protein diyete bak hergun uygulamazsin ama dicemme yemeklerin yaninda et veya tavukdan iki yk yerine 4yk ye doyurucu olsun hem tok tutar hem kg verdirir hem ilaclarin yaptığı odemide alır yaninda salatani yogurdunu bide bol su tuketmen lazim protein beslendiginde. Su yumurtalarin buyumesine buyuk payi var bunuda unutma olurmu canim rabbim yardimcin olsun..Yok canim 2 sene once gittim oda kisite ozel degildi sadce neleri tukete bilicegimi doktor isaretliyordu onlardan birini seciyordn ya tavuk ya kofte yada sebze kasikla olcusu oluyordu sebzenin oda susuz ona uymaya calisiyirum bu ara sagilol ekmegi de azaltirm 1 dilimden yari dusure bilirim yigurt cok seviyorum tuketmeyede calisiyorum artik kahvaltiyida iki yumurta yaparim
Kusura bakma tekrar tatlim siz naptiniz?Ya çok tedirgin oldum neyse iyisin önemli olan o kuzum
Slm canim hosgeldin aramiza, kendinden bahsedermisin napiosun kac kilo hedefin boY vs.?Buki_89 buki bavı meraba canım ben emel hoşgeldinmi desem hoşbuldummu desem ben salı başladım canım
Sende hosgeldn bebek:)Slm canim hosgeldin aramiza, kendinden bahsedermisin napiosun kac kilo hedefin boY vs.?
Merhaba hosgeldın cnmYaparım çok severim hatta eklersen çok sevinirim
Öğlen ve ara öğünler sağlıklı beslenmede olmalı canım ama önceki beslenmeni takip etmedim belki bünyeni buna alıştırmışsındır o nedenle bir şey diyemiyorum.
Merhaba bir yeni anne menüsü daha. İyi görünüyor galiba Aslında alınması gereken kalori ve besin dağılımını bilsem belki yorum yapabilirdim. Neyse Allah sizede bebişi sağlıkla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin. Tanıştığıma memnun oldum:)
Rafaello candır@Blacksee55
Kp almanyadan raffaellp dıye hındıstan cevızlı cıkolata getırmıs
Dun aksam on tane yedım herhalde
Nasıl dayanıyorsunhz o cıkolatalara
Ben geldim@Blacksee55
Kp almanyadan raffaellp dıye hındıstan cevızlı cıkolata getırmıs
Dun aksam on tane yedım herhalde
Nasıl dayanıyorsunhz o cıkolatalara
Ben hıc bılmıyrdm onu ılk kez yedımRafaello candırçoktan yemedim bak canım çekti
Ben hıc bılmıyrdm onu ılk kez yedım
Sanırım hepsını bıtırmek uzereyım
Sabah on tane daha yedım kahvaltıdan sonra
Hosgeldın cnm nasılsınBen geldimafiyet olsun 10 tane hmmmmm hii hiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?