Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dolu dolu bi menü maşallah sütün artsın canım inş gğzel besleniyon sen ya takdir

Canım benim... gider o iki kilo biraz spor ve sağlıklı beslenmeye bakar. Moralini yüksek tut hep beraber veririz kiloları
Veririz kuzum moralim iyi şükür önüme bakmak zorundayım zaten ..yürüyüş yapıyorum bol bol en azından almıyorum bu ara felaket boğazım açık sürekli yiyorum frenleyemiyorum

Afiyet olsun gülüm mısır unlu pattiz nasıl bişi oluyo hiç yapmadım unamı buluyosun kızartmadan önce

Meyve yerseniz süt için veya yoğurt tiyin diyolar öyle duydum bide ben aç kalınca daha fena olyon leptin meptin çaşışıyomu bilmem ama şeker var hap atıyom sabahları ben ondan aç kalmamam lazım bana 5 saat uzun geliyo ya şekerim düşünce elim ayağım titriyo sinirleniyom hemencecik

Afiyet bal şeker olsun elalemcim 1 avuç nane ne ola ki acep
Ney tezi yapiyosun

Okulunu bitir inşallah Allah sanada nasip etain çoluk çocuk önemli olan hayırlı zamanda istediğin zamanda olması

Veririz kuzum moralim iyi şükür önüme bakmak zorundayım zaten ..yürüyüş yapıyorum bol bol en azından almıyorum bu ara felaket boğazım açık sürekli yiyorum frenleyemiyorum
Allah Allaaaah yeme kız niye yiyosun bak apor işe yaramaz yoksa yimeeeee

Son kotu menum

Sabah yok
Oglen yarim tost

Ara
Çikolatali sut

Aksam bi porsiyon dalak
1 dilim t.b. ekmegi
1 bardak ayran
Eveeeet inşallah bu son kötü menün bugün soooon yarınki menünü merak ediyorum bence çok iyi olacak gibi bu işi biliyosun gibi gülüm yalanmı
Yalnız dalak nasıl ya ben ciğer yedim ama dalak yemedim bak ilginç ya kan yapıyodur demi

Kendi fena menümü yazayım dövün
Kahvaltı: 1 domates, yarım kk kaşar 1 kk beyaz peynir, 2 dilim tambuğday ekmeği, 2 mandalina, çay, 1 haşlanmış yumurt
Öğlen: 2 kuru kayısı, 1 avuç beyaz leblebi, çay
Ara: Yarım yk pilav
Akşam: 1 porsiyon kuzu şiş, yağsız salata, 2 yk bulgur, 1 dilim ekmek, 2 bardak ayran, kuru soğan
Misafir vardı tatlı getirmiş yimedim iyi ettim ama akşam gene abanmışım demi yaa
Akşamları beceremiyom
1.5 litre su içtim
15 dakka eliptik 30 dakka yürüyüş yaptım

Kızlar eliptiğe binen varmı ya işe yarıyomu hergün 15 dakka yapıyom ama faydası vardır inş terletiyo ama

Sağlıklı beslenmeyi ogredim burdan da kuzum . Sadece annemin yaptığıni yerim baska yiyemem :)))

Bugnku menum
Sabah
Yarimdilim ekmek cay sekersiz
1 haslanmis yumurta
5 zeytin siyah
Cok az peynir
2 yemek kasigi menemen

Ara
Turk kahvesi sekersiz
2 kuru incir
5 kuru uzum

Oylen
1 dilim ekmek
2 yemek kasigi tavuk
1 bardak ayran
Bol salata

Ara
Kuck bir mandalin
incir

Aksam
1 bardak ayran
1 kepce corba
2 yemek kasigi susuz taze fasulye
2 yemek k susuz kabuska
1 yem k haslanmis tavuk salata bol sirkeli

Ara
1 buskuvu
Cay sekersiz
Az fustik

2 litre su

Bu arada incirleride yumurtam buyusn diye yiyiyorum normalde suyu icilir ama ilac kullandigim icn suyunu icmiyorum

Bende yapiyorum canim ayni yurumek ben mesala evde bisikletle 50 kaloriyi 14 dakkada yakiyorum disarda telefonda uygulama var en az yarim saatte gidiyor 50 kalori bende 15 20 dakika falan yapiyorum yurumeyi seviyorum ama eliptik bacaklari cok yoruyor fazla yapamiyorum

Hayyatta ilk dafe spora bayılırım diyen birini tanımış oldum yaa daha neler görecem acaba
Kız herkes spor yapamam der sen ilk örneksin maşallah sana yaaaaa
Teşekkür ederim valla ağır şeyler yapmayınca pilates ,hafif koşu falan ii geliyor , kendini çok ii hissediyorsun. Özellikle parkta koşarken çok cool hissediyorsun

Afiyet bal şeker olsun elalemcim 1 avuç nane ne ola ki acep
Ney tezi yapiyosun
Üniversitede yüksek lisans tezi yazıyorum. Nane de bildiğimiz taze nane sabahları hem yeşillik oluyor, hem de nefese ii geliyor bir ara iştahıda düzenliyor diye duymuştum ama emin değilim yanlışta hatırlıyor olabilirim.

zamanin gelmis kuzu artık yok mu bi dusundugun senide evlendirelim yada nisaliyalim bak @keptinn 27gunluk taze gelin rabbim senin gonlune gore bi es cikarsin inş kariyer yine yaparsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…