- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #241.941
Dolu dolu bi menü maşallah sütün artsın canım inş gğzel besleniyon sen ya takdirEmziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
3fındık
9:00 kahvaltı
Yarım dilim t.b. ekmeği
1,5yumurta (haşlanmış )
Krep (1 yumurta 2,5 y.k. t.b, unuyla yapılmış... Birini pişerken ziyan ettim tabi:) )
Domates, acur
Peynir
7 zeytin
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 1tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı
11:15
Ülker probis bisküvi (atıştırmalık olan küçük 1tane)
1kuru hurma
Şekersiz yeşil çay
13:30
Et suyuna tel şehriye çorbası çorbası (1tabak )
Bulgur pilavı (4y.kaşığı)
Salata
Yoğurt
17:00
Kavun (2dilim)
18:45
Karnabahar çorbası (3kepçe)
Bir porsiyon balık
Salata
Çok az kavun
Buğday ruşeymli yoğurt
Mandalina
Veririz kuzum moralim iyi şükür önüme bakmak zorundayım zaten ..yürüyüş yapıyorum bol bol en azından almıyorum bu ara felaket boğazım açık sürekli yiyorum frenleyemiyorumCanım benim... gider o iki kilo biraz spor ve sağlıklı beslenmeye bakar. Moralini yüksek tut hep beraber veririz kiloları
Afiyet olsun gülüm mısır unlu pattiz nasıl bişi oluyo hiç yapmadım unamı buluyosun kızartmadan önceİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 8:00kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, çeri domates, kırmızı bıber
Ara ogun 11:30
6-7 tane badem
Oglen 12:30
Patates tava (mısır unlu)
Sarımsaklı kırmızı bıber sote
1 dılım ekmek
1 bardak komposto
Ara öğün 16:30
5-6 badem
2 yerlı muz mınık
Aksam 18:30
2 tane ızgara tavuk but (açık but)
Marul salatası
1 bardak komposto
1 dılım ekmek
2 tane mınık un kurabiyesi
Ara ogun 21:30
Yok/ya da acıkırsam meyve yerım
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:75.1
Güncel kilo: 75.1
Haftalık hedef: -500
Hedefe kalan: 500
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
On ikinci hafta kilo kaybı:0
On ucuncu hafta kilo kaybi: 700
On dorsuncu hafta kilo kaybı:6oo
On besinci hafta kilo kaybi:0
Bu hafta kilo kaybi:0
Toplam kayip:9800
Ana hedefe kalan:2100"
Kuzum bana ekler misin 40 dk yürüyüş yaptım bugünHem şehriye çorbası hem bulgur pilavı olmayaymış diyecemde kelin ilacı olsa diyeceksin benimde akşamım kötü
Dünden sporun varmıydı canım ekliyim
Meyve yerseniz süt için veya yoğurt tiyin diyolar öyle duydum bide ben aç kalınca daha fena olyon leptin meptin çaşışıyomu bilmem ama şeker var hap atıyom sabahları benNegen kizz hafta sonu ev kalabalik olunca böyle hafta ici sabahlari zeytinim incirim var ama ac degilim tokum bayagi ben arayi 5-6 saat ac kalınca kg veriyom yani leptin hormonlari devreye giriyor yoksa yok arada bazen meyva yogurt olcak... normal de yemegin yaninda meyve yemicem ama tatli istegim bastirsin die yiyorum.
Hayyatta ilk dafe spora bayılırım diyen birini tanımış oldum yaaBen spora bayılırım eklenebilirim
Afiyet bal şeker olsun elalemcim 1 avuç nane ne ola ki acepGruba yeniden dahil olmadan menümü paylaşayım.
Kahvaltı
Yarım domates
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 avuç nane
1.5 kibrit kutusu tulum peyniri
1 çay kaşığı pekmez
1.5 dilim kepek ekmeği
Öğlen
2 sütlü kahve
Akşam
Haşlanmış brokoli
2 su bardağı ayran
Çeyrek haşlanmış patates
5 köfte
Yarım haşlanmış patlıcan
Akşam atıştırmalık
Sütlü kahve
1 küçük hurma
Su 2 lt
Spor sabah 20 dk kendimce evde pilates topu aktiviteleri
Not tezimle uğraşmak için bugün okula gittim yanıma bir şeyler hazırlamadığım içinde kahveyi abartmış olabilirim
Okulunu bitir inşallah Allah sanada nasip etain çoluk çocuk önemli olan hayırlı zamanda istediğin zamanda olmasıYok @lilipit in menüsüne yorum yazıktan sonra üat üste gelince öyle yazdım.
Ben 26 yaşındayım bekarım . Çalışıyorum bir yandan yüksek lisans yapıyorum ailemle yaşıyorum. O nedenle bebek aile işlerine biraz uzağım açıkcası
Allah Allaaaah yeme kız niye yiyosun bak apor işe yaramaz yoksa yimeeeeeVeririz kuzum moralim iyi şükür önüme bakmak zorundayım zaten ..yürüyüş yapıyorum bol bol en azından almıyorum bu ara felaket boğazım açık sürekli yiyorum frenleyemiyorum
Eveeeet inşallah bu son kötü menün bugün soooon yarınki menünü merak ediyorum bence çok iyi olacak gibi bu işi biliyosun gibi gülüm yalanmıSon kotu menum
Sabah yok
Oglen yarim tost
Ara
Çikolatali sut
Aksam bi porsiyon dalak
1 dilim t.b. ekmegi
1 bardak ayran
Bugün iyiyim dün felaketti...Allah Allaaaah yeme kız niye yiyosun bak apor işe yaramaz yoksa yimeeeee
Sağlıklı beslenmeyi ogredim burdan da kuzum . Sadece annemin yaptığıni yerim baska yiyemem :)))Eveeeet inşallah bu son kötü menün bugün soooon yarınki menünü merak ediyorum bence çok iyi olacak gibi bu işi biliyosun gibi gülüm yalanmı
Yalnız dalak nasıl ya ben ciğer yedim ama dalak yemedim bak ilginç ya kan yapıyodur demi
Bende yapiyorum canim ayni yurumek ben mesala evde bisikletle 50 kaloriyi 14 dakkada yakiyorum disarda telefonda uygulama var en az yarim saatte gidiyor 50 kalori bende 15 20 dakika falan yapiyorum yurumeyi seviyorum ama eliptik bacaklari cok yoruyor fazla yapamiyorumKendi fena menümü yazayım dövün
Kahvaltı: 1 domates, yarım kk kaşar 1 kk beyaz peynir, 2 dilim tambuğday ekmeği, 2 mandalina, çay, 1 haşlanmış yumurt
Öğlen: 2 kuru kayısı, 1 avuç beyaz leblebi, çay
Ara: Yarım yk pilav
Akşam: 1 porsiyon kuzu şiş, yağsız salata, 2 yk bulgur, 1 dilim ekmek, 2 bardak ayran, kuru soğan
Misafir vardı tatlı getirmiş yimedim iyi ettimama akşam gene abanmışım demi yaa
Akşamları beceremiyom
1.5 litre su içtim
15 dakka eliptik 30 dakka yürüyüş yaptım
Kızlar eliptiğe binen varmı ya işe yarıyomu hergün 15 dakka yapıyom ama faydası vardır inş terletiyo ama
Teşekkür ederimHayyatta ilk dafe spora bayılırım diyen birini tanımış oldum yaadaha neler görecem acaba
Kız herkes spor yapamam der sen ilk örneksin maşallah sana yaaaaa
Üniversitede yüksek lisans tezi yazıyorum.Afiyet bal şeker olsun elalemcim 1 avuç nane ne ola ki acep
Ney tezi yapiyosun
Yok @lilipit in menüsüne yorum yazıktan sonra üat üste gelince öyle yazdım.
Ben 26 yaşındayım bekarım . Çalışıyorum bir yandan yüksek lisans yapıyorum ailemle yaşıyorum. O nedenle bebek aile işlerine biraz uzağım açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?