- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.001
Sen bebek yelegı orersın yaIgne oyası yapabiliyormusun o çok zor teyzemde yapıyor bana da öğretmesini istiycem zor ama harika oluyor . O ne demek anlamadım
Eşine ver cabuh paketi yime gayriEvet bundan sonra oyle yaparım
Bıda tatlı yok
Ama bu paket bıtsın
Sen bebek yelegı orersın yaIgne oyası yapabiliyormusun o çok zor teyzemde yapıyor bana da öğretmesini istiycem zor ama harika oluyor . O ne demek anlamadım
Ayy kiyamam yaa inşallah cabucak iyilesirÇocuk bır haftada zayıfladı ya agzına hıcbışey koydurmuyor babası neden mama yemıyorsun kızım dıyor acı dıyor:)) eşyalrı evı buraktık geldık canım bır sure burdayız ev tuttuk alışmaya çalışıyorz
Senden de etkılenıyordur emınım sende huzursuzsundurÇocuk bır haftada zayıfladı ya agzına hıcbışey koydurmuyor babası neden mama yemıyorsun kızım dıyor acı dıyor:)) eşyalrı evı buraktık geldık canım bır sure burdayız ev tuttuk alışmaya çalışıyorz
Senın kocan nerde :)Hurmali yulaf yi o da tatlitahinli denemedim bek merak ediyom tahine bayilirim
Aa sorma bnm bebıslerde grıpGunaydin kizlar ayy hic gelemiyorum napiyonuzkizim yine hastalandi ayyy bu ne yaaaa yeni gecmisti 5 gun okula gitti yine grip
UyyoSenın kocan nerde :)
Sagol canim yıldım valla bende kizimda burnu bi duzeli diyoz geri ayniAa sorma bnm bebıslerde grıp
Noluyor yaa
Gecmıs olsun
İnş canımAyy kiyamam yaa inşallah cabucak iyilesirsizde cabuk donersiniz inşallah
Ohh kilo olmasın da süt olsun inşallah yarasın :)Ben hıc bılmıyrdm onu ılk kez yedım
Sanırım hepsını bıtırmek uzereyım
Sabah on tane daha yedım kahvaltıdan sonra
Günaydın çok geçmiş olsunGunaydin kizlar ayy hic gelemiyorum napiyonuzkizim yine hastalandi ayyy bu ne yaaaa yeni gecmisti 5 gun okula gitti yine grip
Bugün kurabiye yapmak şart oldu deseneBuna katiliyorum tatli yedigimde sütüm dolar taşardıhep kandirmaca yiyin emzirenler ozellikle kabak tatlisi acayip süt yapiyi
Evet cnm bıde tahın dokcen ona
Yok yok kızlar kulaklarınızı kapatın
Yulaf ezmesi yin, çok sahane
Aynı benim kafaGorumcem bize her sene getiriyi onlardan ve daha fazlasınıyiyom he bitene kadar gozume uyhu girmiyo
Ayy kızlar alemsinizEşine ver cabuh paketi yime gayrigobeklenecen
Evet ya çok mızmız hasta dıye bukadar değildr herhalde bnm gergınlığımı hıssedıyorSenden de etkılenıyordur emınım sende huzursuzsundur
Duzenınız bozuldu
Toparlarsınız ınsallah çabuk
Zor yanı
Sagol canimOhh kilo olmasın da süt olsun inşallah yarasın :)
Günaydın çok geçmiş olsun
Bugün kurabiye yapmak şart oldu desene
Aynı benim kafa
Ayy kızlar alemsiniz
Sen blackk ve selcan olmasa beni hatirlayan yok zatenGunaydın @ParteMoralll
Napıyorsun beybisi
Arada gel unutma bizi ıkı cıft lafın belını kıral, agzını gozunu dagıtak
Bende aynı moddayım oglana dokunacak dıye korkuyrm yoksa bııtırmeden duramamGorumcem bize her sene getiriyi onlardan ve daha fazlasınıyiyom he bitene kadar gozume uyhu girmiyo
Bende burda olunca sen, şaşırdıydımUyyoahahahhaha kalkar birazdan evde bu hafta hep izinli
Bende burda olunca sen, şaşırdıydımUyyoahahahhaha kalkar birazdan evde bu hafta hep izinli
Üşeniyom zatiSagol canim
Hayir kurabik yohhhhurma var kuru incir var kuru kayisi üzüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?