- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.041
Ben 76,5 olunca gircem 3 kg verinxe yaniCnm sen lısteye ne zaman kac kılo olunca gırebıleceksın
Noldu adet oldunmuBen geldimafiyet olsun 10 tane hmmmmm hii hiii
Umeyye ismi cok begendim hoş geldin canimSelam kızlar yaş 32 boy 154 kilo 72.5
Bir buçuk yaşında kızım var. Aslında 64.5 e düştüm bi ara ama sonra stresten yemeye verdim kendimi.Çalışmıyorum hafta içi kursa gidiyorum öğlene kadar. Eşim vardiyalı çalışıyor. İskenderunda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Niye kiBen 76,5 olunca gircem 3 kg verinxe yani
Hee iyi ermisin bizim burda hava yağışlı hic elimi kaldirasim yok iyiki bura var bi ara şuurumu kaybedip kahvaltida pekmeze saldirdim off koyden kp den pekmez geldi taze taze kizim pekmez istedi dayanamadim iki dilim ekmekle yedim cok Üzgünüm yaaa sinir oldumm yememem kazimmm no noemelinbusesi 20 dk yürüyüş yaptim devami aksama gelicek kuzum
Nasil yapiyorsn tatli kirizi geldinde bende yaparimmÜşeniyom zatisağlıklı puding yaptım soğusun yarım porsiyon yiycem
Cabuk ver :)Ben 76,5 olunca gircem 3 kg verinxe yani
Benim dunku 25 dakikam yok
Listedeydim bir zamann izne ayrildigim.kg 76,5 du kg aldim kg verip girmem lazim ayruldigim kg ya dusmem lazimmNiye ki
Hatlar karisti :))Hee iyi ermisin bizim burda hava yağışlı hic elimi kaldirasim yok iyiki bura var bi ara şuurumu kaybedip kahvaltida pekmeze saldirdim off koyden kp den pekmez geldi taze taze kizim pekmez istedi dayanamadim iki dilim ekmekle yedim cok Üzgünüm yaaa sinir oldumm yememem kazimmm no no(
Böyle canım fındık ve kuru üzüm serptim üzerine içine bir tane de hurma doğradımNasil yapiyorsn tatli kirizi geldinde bende yaparimm
HoşbuldukUmeyye ismi cok begendim hoş geldin canim
Evet ya kursa başlayalı bir ayı geçiyor daha yeniyim.Zorlanıyor musun
Ben bu hafta ısınayım haftaya katılırım inşallah
Sagol canimBöyle canım fındık ve kuru üzüm serptim üzerine içine bir tane de hurma doğradım
Ay bugün kv sabetej yaptı yaaa bu kadın benim güzel zayıf olmamı istemiyo koskanoyomu ney ama bende var tabi iradesizlik yeme dimi yedim amaGunaydin canim napiyosun diyet nasıl gidiyo
Tabe tabeEvet cnm bıde tahın dokcen ona
Yok yok kızlar kulaklarınızı kapatın
Yulaf ezmesi yin, çok sahane
Kız neden tehlıkelı bılgı paylasımı yapıyorsun
Bunu ogrenmem hıc eyi olmadı
Aa niyeki canım hastamı geçmiş olsun ıhlamur yapsan içermi nerdesinizÇocuk bır haftada zayıfladı ya agzına hıcbışey koydurmuyor babası neden mama yemıyorsun kızım dıyor acı dıyor:)) eşyalrı evı buraktık geldık canım bır sure burdayız ev tuttuk alışmaya çalışıyorz
Igne oyası yapabiliyormusun o çok zor teyzemde yapıyor bana da öğretmesini istiycem zor ama harika oluyor . O ne demek anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?