Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben aksama sıteye gıremedm ya hata verdı sinir oldum
Cok hastayım ben kızlar
Bır toparlanamıyrz
Luluuu94 aksam oglusa butun havuc soyup verdm
Bır dıs kasıdı onla bır dıs kasıdı sorma
Havucu parmak gıda boyutunda vermedm
Koparmasından korktum
O dısını kasıdıktan sonra ben yedım
Salyalı salyalı cok tatlıydı annesı yesın salyaları
Dömi salya sos

Ben aksama sıteye gıremedm ya hata verdı sinir oldum
Cok hastayım ben kızlar
Bır toparlanamıyrz
Luluuu94 aksam oglusa butun havuc soyup verdm
Bır dıs kasıdı onla bır dıs kasıdı sorma
Havucu parmak gıda boyutunda vermedm
Koparmasından korktum
O dısını kasıdıktan sonra ben yedım
Salyalı salyalı cok tatlıydı annesı yesın salyaları
Dömi salya sos

Cnm guzelde
Yemekle meyve yemek ıyı degıl
Araya vakıt koy :)
Biliyorum ama karpuza dayanamıyorum :)

Etıketle cnm
Ben oyle yapmadım en basta
Cunku kurallar oyledıydı
mavimli 8 takıma gıttı
Etkıletleseydım oda burda olurdu
Tüh ya keşke buraya gelseydi oda

Oyy kıyamam ya bende verdim bir iki kere kaşıdı baya bizimki zaten emerken de arada bi durup ısırıyor eline geçen herşey de hopp ağzına

Teşekkürler canim simdi burada günlük menümü ve cuma günleri kilomu mu paylaşıyorum? Bir de mevcut kilo-hedef vs nasıl ekliyorum nickin altına?

Bir ilk sayfayı okuyayım da bilgi sahibi olayım:)

Topicin kullanıcıları diğer tatlı hanımlara da merhabalar:)

Nasıl yapıyorsun ıspanağı
daha ilk defa yapcam kuzum bi fikrim yok

Kavur yanına bir çorba yap yada gözleme gibi yap yufkadan çorba salata gözleme bak oldu bir menü
Kuru fasulye yine kaldı desene
dün akşamdan corba var bu akşam mantarları yapcam yanına pilavla ıspanaklarıda hazırlarm anneme haber veririm ona börek yemeye giderz belki cok güüzel yapar ıspanaklı böreği
kuru fasulye yine iptal

Bu arada kızlar üyeye ihtiyacımız var diye direkt buraya etiketliyorum sorun olmaz demi
kuzum eger katılmak isteyenler topiğinden cagırıyosan oraya önce yaz 14.takıma beklerz diye sonra etiketle ama dogum topiklerinden falan cagırıyosan etiketlemen yeterli

Allah kabul etsin canım bnmde cok borclarm var bu kış tutcam inşallah
Kızlar internet bitti benim 10 unda yenileniyor arada bi yer buldukça giriyorum
bnmde bugün yenilendi valla cok kötü bieşy beybi allah kurtarsın

hoşgeldiniz kızlaarrrr kendinizi tanıtın bize ve ilk sayfadaki mesajları okuyun sonra takıma girmeyi kabul ettik zayıflıcaz ! diye haber verin bana heksi

Merhaba hanımlar

Bendeniz, 34 yaşındayım 3,5 yaşında bir oğlan 5 aylık da bir kız annesiyim.

İlk hamilelikten önce 59, ikinci hamilelikten önce 61 kiloydum. Şimdi hedefim 58 olmak. Boyum 1.68 çünkü:) bu kiloyla 36 beden oluyorum o da bana yetiyor.

Şimdilik yarım gün çalışıyorum. Bebeğimi emzirmenin dışında günde iki kez de süt sagiyorum. Karbonhidratı çok kisamiyorum sanırım problemim bu:)

Takımınıza girdiğim icin çok memnunum çünkü en büyük problemim motivasyon, insallah 3 aya kalmadan zayıflayacağım çünkü hiç bu kadar kilolu olmamıştım:)

kaptinn

tekrar hoşgeldin canııım :) cok bi kilon yokmuş aday listesindeykn bile verirsin o kiloyu 3 kilocuk dediğin nedir 2 haftamızı almak onu vermek takım kurallarını anlataym birazcık. takımda aktif olman gerekli menüleri günlük yazıyorum istersen akşam istersen ertesi gün sabah yazabilirsin menü yazanlara yorum yapıyoruz pazartesi ve cuma günleri kilo bildirimleri yapıyoruz şimdilik bunları bilmen yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…