- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.621
bn hep 8 6 sende calış bak cok güzel oluyo
PROTEİN ağırlıklı besleniyoruz et süt yumurta peynir yoğurt karbonhidrat yemiyoruzKııız küçük büyük kaç görümcen var yaaa of ki ne oooff
ya 70 yap sen 70 yap yaaaa yuvarlak yapın yaaaaa
Hihihiii ondan zaten şişmanız yaa
Masıl ne yicen 5 er 10 ar yumurta diil dimi bendemi girsem
ben edebilirim aslinda zaten Sabah bi muz öglen o yogurdumu yiyorum aksamda madem o karisimimi yaparim olur biter:)protein günü yapmayı düşünüyorum bana eşli etmek isteyen var mı ahali
evet tabi iyi gelir hem krize karsiEvet akşamda yenilebilir aslında ben krizim tutuyor akşamları
iki görümcem var ama cok iyidirler hergün konusuruz yani aramiz iyidir daha cok arkadas gibiyiz o konuda sanliyim:) fena olaydilar napardim bilmiyorummmKııız küçük büyük kaç görümcen var yaaa of ki ne oooff
O KARIŞIMI BEN KAÇIRDIM AKŞAM BAKARIM NASIL BİRŞEY DİYEben edebilirim aslinda zaten Sabah bi muz öglen o yogurdumu yiyorum aksamda madem o karisimimi yaparim olur biter:)
KARAMELLİSİDE VARDI BAYAĞI ÇEŞİT VARMIŞevet tabi iyi gelir hem krize karsi
kız maşallah hanginiz ayagını sürterek geldi arkanız kesilmiyo
51 canımYENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇ
2018 OCAK HEDEFİ
@mihracee :
@emelinbusesi :68
@bir garip :
@Melekemal :68
@pembebalerin :
@ertugrulunhalimesi :
@Favelayn :60
@elaalemi :52
@denetim :65
@Buki_89 9 :65
kaptinn :53
SekerPancarii
@lilipit :
@Blacksee55 :
kızlaarrrr yeni yıl hedefleri listesi hala dolmamışşş gözümden kacanlar vardır eklemeyı unutanlar vardır beni etiketleyip hedef kilonuzu bildirir misinizzz???
yeni gelen arkadaslar eğer katılmak isteyen varsa sizlerde beni etiketleyip bildirin
YENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇ
2018 OCAK HEDEFİ
@mihracee :
@emelinbusesi :68
@bir garip :
@Melekemal :68
@pembebalerin :
@ertugrulunhalimesi :
@Favelayn :60
@elaalemi :52
@denetim :65
@Buki_89 9 :65
kaptinn :53
SekerPancarii
@lilipit :
@Blacksee55 :
kızlaarrrr yeni yıl hedefleri listesi hala dolmamışşş gözümden kacanlar vardır eklemeyı unutanlar vardır beni etiketleyip hedef kilonuzu bildirir misinizzz???
yeni gelen arkadaslar eğer katılmak isteyen varsa sizlerde beni etiketleyip bildirin
Tutturamayanı takımdan atıyorlarmış canım ben ona göre ağırdan aldım tutturamam falanBen zaten beş kiloyu iki aya verirsem süper olacak o halde yeni yil hedefim 58
bak o karisma cok lezzetli sana cevap olarak yazmistimO KARIŞIMI BEN KAÇIRDIM AKŞAM BAKARIM NASIL BİRŞEY DİYE
KARAMELLİSİDE VARDI BAYAĞI ÇEŞİT VARMIŞ
İlk kez diyet yapacağım ondan çok pis gaza geldim canımTutturamayanı takımdan atıyorlarmış canım ben ona göre ağırdan aldım tutturamam falan
Ya protein işte aaaa neeyabboooww kusturacaaan milleti 10 yumurta nedir
Gel gel merhaba bize yaz artık madem gelmişsinBu cuma yarislari nasil yapiliyor
aaboov para dayanmaz ben vazgeçemkış boyu sana uyarım ama sende cumartesileri çalışcaksın
PROTEİN ağırlıklı besleniyoruz et süt yumurta peynir yoğurt karbonhidrat yemiyoruz
mesela benim üşüncem
sabah
dana jambon
1 omlet
20 grm kaşar
ara
1 bardak protein süt
öğlen
quark 1 kase
ara
1 bardak protein süt
akşam
dana antrikot tost mak. yağsız
belki kahvaltıda 1 dilim ekmek yerim midem almazsa eğer öğlen quark yanına jambon getiririm bir ihtimal
akşamda 3 ceviz yerim 9 gibi
2 yemek kaşığı pilav demek istedin canım ben anladım evetİlk kez diyet yapacağım ondan çok pis gaza geldim canım
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyeceğim ama diyet topigine gitmeyecek
iyi olmana sevindim tatlimmm özletme cok kendini gerci bende buara asiri bi aktif degilim ama Burda olmaya calisiyorummm
iyi olmana sevindim tatlimmm özletme cok kendini gerci bende buara asiri bi aktif degilim ama Burda olmaya calisiyorummm
Nicin kullandin bebekmi istiyordunSenelerce kullandım canım bende de polikist var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?