Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım düzenli spor yapamıyorum ben isterdim ama hem is hem iki çocuk vakit kalmıyor... düzene sokarsam yazarım sana :)

emelinbusesi yok canim o fotograf anonim ama benim kizim bana gore daha tatli tabi,karga yavrusu misali:)
Nerdee bir giydigini bir daha giymemek sehir efsanesi onlar,insallah kilomu atip en azindan eski kiyafetleeime gireyim istiyorum.İsraf haramdir hem giydigimizde hem yedigimizde dikkatli olmaliyiz ki bereketi olsun inancindayim.Boy uzun fizigim duzgundu hamile olana kadar,insallah en kisa zamanda verebiliriz beraberce.Hem bebegim hem ben hastayiz o yuzden spora cikamiyorum malesef.

Yok canim aksine uygun fiyati B-fitin.tamamen bayana ozel oldugu icin en basta tercih sebebim.ben 8 ay icin nakit 510Tl odedim,aylik 60 kysura geliyor.

Ya bak gene kilon çok dedi moraller sıfırlandı burda havalar kapandı
Gıcıııık keptiiiiiiooooun gıcıksın yaaaaa.

Aa uygunmuş ya acaba bendemi gitsem ama oğlanı kim alacak kim bırakacak neyse başka bahara artık ya

Malesef canım ya yetiştirilme tarzı sanırım
Eşimde 101 kilo,bu gruba alsakda iyice taşlasak
Neyse artık sırf sizlere rezil olmamak için yemiycem

yok ben meyvelisini yiyorum vallah benim aldiklarim cok lezzetli hatta gecen hafta Kücük görümcem bizdeyken oda yedi bitane bayildi tadina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…