- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.581
bnde zaten varda yapmıyorm o işleribende boş işler müdürü
olsa da bende yapsambnde zaten varda yapmıyorm o işleriama yapmam lazım
şunu bi dinleseneolsa da bende yapsam
Canım düzenli spor yapamıyorum ben isterdim ama hem is hem iki çocuk vakit kalmıyor... düzene sokarsam yazarım sana :)03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ
DOMATESLER
@denetim 0 + 40 + 0 +30
Favelayn 0 + 0 + 20 + 66
SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45
emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0
P pembebalerin 65 + 46 +0 + 0
E elaalemi 0 + 20 + 0 + 75
PATATESLER
M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0
kaptinn 30 + 60 + 60 +0
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 30
Buki_89 0 + 65 + 25 + 25
@mihracee
@ertugrulunhalimesi
@UMEYYE
@munter
@Vanillav
yesiltazenane
SaiKing
kızlar bu spor listemiz
spor takımlarına eklenmek istiyorsanız spor yapıyorsanız beni etiketleyin ekleyim olmazsa haftaya ekliyim
Listedeki kızlar eksik yoktur diye düşünüyom siz de kendinizi kontrol edin ben tüm mesajları okuyup deftere not ediyom ama olabilir yani benim oğlan ve buse başımda dikiliyo şu an dışarı çıkalım deyüüüü havada soğuk ama çıkacaz heralde
öne çekiyom listeyi ha
şunu bi dinlesene
ama sadece dinle izleme sonra bana söylenme yani
https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiQhanrv6zXAhVQ6KQKHftvBbEQyCkIJzAA&url=https://www.youtube.com/watch?v=JQwVQoC3mxE&usg=AOvVaw0j-SiCwH2p651hDvWxsDLG
Ya bak gene kilon çok dedi moraller sıfırlandı burda havalar kapandıbak hele yaaa
ahahah buna gülmeden geçemedim@Blacksee55
o önemli değil canııımmmm vermiş olman yeterli ama tabikide diyetin başındasn ve kilon cok o yüzden biraz gayter etsen her hafta en az 1 kg vermen lazım normaldee
şaarşı caakk giziiillllortam müsait dğeil dinleyemiyomizledim o neeeedi gıs
oooo bizim Haziran kızları komple dökülmüşüzgazamız mübarek olsun annisler
Aa uygunmuş ya acaba bendemi gitsem ama oğlanı kim alacak kim bırakacak neyse başka bahara artık yaemelinbusesi yok canim o fotograf anonim ama benim kizim bana gore daha tatli tabi,karga yavrusu misali:)
Nerdee bir giydigini bir daha giymemek sehir efsanesi onlar,insallah kilomu atip en azindan eski kiyafetleeime gireyim istiyorum.İsraf haramdir hem giydigimizde hem yedigimizde dikkatli olmaliyiz ki bereketi olsun inancindayim.Boy uzun fizigim duzgundu hamile olana kadar,insallah en kisa zamanda verebiliriz beraberce.Hem bebegim hem ben hastayiz o yuzden spora cikamiyorum malesef.
Yok canim aksine uygun fiyati B-fitin.tamamen bayana ozel oldugu icin en basta tercih sebebim.ben 8 ay icin nakit 510Tl odedim,aylik 60 kysura geliyor.
gerçekler acıtır çiçeeeemmYa bak gene kilon çok dedi moraller sıfırlandı burda havalar kapandı
Gıcıııık keptiiiiiiooooun gıcıksın yaaaaa.
bncede yalnızken dinle başlangıc biraz tuhafdinlicem unutmazsam yanlızkene
şuan canlandırdım kulaklarımda ajahhahahabncede yalnızken dinle başlangıc biraz tuhaf
bir patates kolay yetişmiyor sonuctaTikkat tikkat
Kızlaaaar bu saat itibariyle patatesler takımı sporda önde gidiyo haberiniz olsun
@denetimFavelayn SekerPancarii P pembebalerin E elaalemi ve ben tabisi
Tembeliz ha
şuan canlandırdım kulaklarımda ajahhahaha
Malesef canım ya yetiştirilme tarzı sanırımallah bağışlasın kızını profildeki kızınmı nazar değmesin
b fiti duydum burdada var ama çok pahalıymış dedilerdi buyun uzun maşallah ben o boyda olsam yir içerdimama bankacı bayanlar bakımlı oluyo faturaya felam gidince görüyoruz vitrinden fırlamış gibisiniz kız bi giydiğinizi bi daha giymiyosunuz vallahi maşallah verirsin sende bize takılınca hadi hayırlı olsun başlangıcın
bende diyecektim paket al diyede neyse karışmıyım dedimdi
ooooovv black yürüyüş yaparak spor listesine hıphızlıııı bir giriş yaptı beeeeee tebrikkkkk bebişim
hiç yemedim ya tatsız tuzsuzmu ben yoğurt gibi sanmıştım bi kasede kalori kaçmış acaba bende mi alsam
tekrar merhaba canım hoşgeldin börek dökülseydi keşke ama midene gitmeseydi ama öyle yetiştirilmedik malesefki hep atılır ye dökülür ye ddiler bugüne şişko geldik yağlı olduk kalça basen şişti ama yemekler çöpe gitmedi
bence yeme bi daha çöpe gitsin eşin yesin felam ama sen yeme bende yapıyom bu hataları bakma dört dörtlük diilim tabi akıl vermek kolayda yeme yemeyelim hiçbirmiz
yok ben meyvelisini yiyorum vallah benim aldiklarim cok lezzetli hatta gecen hafta Kücük görümcem bizdeyken oda yedi bitane bayildi tadinao da haklı ama
sek quark aldım yaban mersinli sen bunu nasıl yiyor buki bukiçok tatsız sen sade mi yiyorsun
emelinbusesi yoğurdu denedim migrosta 2,80 e aldım ucuzmuşta kesin yarın protein günü yapıyorum
1 saat yürüyüs yapcam akşama ben kuzu ayy yada 66 dk mi yapsam bilemedmTikkat tikkat
Kızlaaaar bu saat itibariyle patatesler takımı sporda önde gidiyo haberiniz olsun
@denetimFavelayn SekerPancarii P pembebalerin E elaalemi ve ben tabisi
Tembeliz ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?