Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün gece hiç uyuyamamıştım bugün uyudum gündüz kafam bir ton,akşam yemeğim 1 kase yayla çorbası yağsız
1 porsiyon kabak yemeği
1 dilim ekmek

2 saat sonra meyve yerim 5i 1 yerde çay içerim.

bugün osaman var heyecenlı bakalım neler olcak...

Selam canlar,ilginçtir ama ben hala moral olarak kendime gelemedim.Bilmiyorum o 23 Nisan faciasından mıdır,yoksa 2 aydır özel günüm olmuyor aferdersiniz ondan mıdır bilmiyorum ama resmen barut gibiyim,içim daralıyor,beynim kafesine sığmıyor.Benim için dua eder misiniz Rabb'im ferahlık versin kızlar.Bu arada ayran çorbamı hazırladım.2.5 litre ayranın üstüne haşladığım 8 kaşık nohut,8 kaşık bulgur ve 8 kaşık mercimeğin yarısını koydum.(Diğer yarısı yarınki çorba için ayrıldı).6 diş sarımsak rendeledim.2 büyük salatalık rendeledim ve en son içine nane ve karabiber karıştırdım.Tuzu bakliyat haşlanırken koydum yine de,diğer türlü içmek mümkün olmaz diye.Hanımlar daha önce bu detoksu yapan var mıydı,AYŞEN yapmıştı sanırım.Sonuçları nasıl oluyor?Bu arada özellikle sigara içenler için çok tavsiye ediliyormuş yoğurtlu bu detoks.Hayırlısı,bana dua edin olur mu.

geçmiş olsun canım
sağoş canım:)

ya kızlar komşular bize geliyo yine
misafiri severim ama bazende istemiyorum bekarız diye hep böyle olur komşu dolma sararım dedi tamam dedik ama bizim evde sarılacak yine kalabalık
ya haklısın ben de severim m,isafir ama insan bazen kafa dinlemek istio yoruluosun sonucta sabahtan akşma kadar cocuklarla ilgileniosn akşam yayılıp yatmak istiosun anlayabiliorm seni:)

cnm reglin gecikmesi ve üstüne 23 nisan faciası etkiler tabii.ama artık yapcak bişey yok bu sebeple kendini üzdüğün ve sinirlendiğinle kalırsın

canım benim ne oldu sana,acaba diyet etkilemiş olabilir mi ?sen baya bir kilo verdin vitamin alsan belki faydası olur,inşallah biran önce regl olursunda rahatlarsın biraz benim düzenlidir öyleyken tarih yaklaştğında çok değişik alametler olur ruhumda,rabbim ferahlık versin içine senin için dua edicem canım,çorban güzel olmuş ama bence bu ara normal diyetini yapsan daha iyi olmaz mı?ben b vitamini kompleksi alıyorum hergün...

esencim senin tartın sanırım yağ ve su oranını ölçüyordu emenun musun ? markası neydi canım bende almayı düşünüyorum sonuçlar doğru mu acaba ?

Annem de öyle dedi ama bilemiyorum,kendimi açlık anlamında kötü hissetmiyorum.O 23 nisan gününden önce de moralim gayet iyiydi.Listelerim de biliyorsun çok sağlıklıdır.Genelde hem sebze,hem meyve hem de az miktarda karbonhidratımı alırım mutlaka gün içinde.Nedendir çözemedim,vitamin alırım olmazsa dediğin gibi.Ne diyim,Rabbim ferahlık versin.İçteki bu kasvet bütün sarılı yaraları da açıyor sanki,herşeyi hatırlıyor insan garip bir şekilde.Bu arada çorbamı yaptım,içinden de bir kase kadar içtim bayıldım tadına.Yağsız tuzsuz birşeyin bu kadar lezzetli olmasına şaşırdım.Sanırım nane ve sarımsak verdi bu lezzeti.
esencim senin tartın sanırım yağ ve su oranını ölçüyordu emenun musun ? markası neydi canım bende almayı düşünüyorum sonuçlar doğru mu acaba ?
Canım benimki Arzum'un.Ben memnunum ama yine de bütün bu ölçüm yapan dijitallerin,üst üste tarılmalarda yanıldığı söyleniyor.Ama ben mesela su tuttuğumu ordan görüyorum.Görünce ödem çayı yapıyorum,gerçekten tartı suyu attığımı gösteriyor o gün.Yanılma payı olsa da bence yine de genelde doğru sayılabilir.

Son düzenleme:
slm kızlar bende sebzeye devam ama 3tatlı kaşığı tahin helvası yedim..................

bende çok severimm biber dolmasınıbenim akşam yemeğim 1 kepçe kuru fasulye bol salata yağsız vee 1 çatal pilav...ben princ pilavını çok severim amaaa...yediklerime sayıyorum artık..
aferin kız sana süper bi akşam yemeği olmuş...

ah yaaa bunlardan biri değil de hepsi sebeptir senin böyle olmana.. bazen herşeyin üstüste geldiğini düşünürüz ya galiba o anlardan birindesin esen.

hadi bakalım merak ediyorum bu ayran diyetini.. sonuçlar ne olacak acaba

slm kızlar 5 kilo yaprak sardık komşuya çok yoruldum
maşallah

kızlar dünkü menüm yorumlarınızı bekliyorum

sabah
1 tane ev yapımı puf pohaça+az kaşar+1 kk beyaz peynir+haş. yumurta+3-4 zeytin

ara
1 elma

öğleyin (beni yakan öğün)
bir porsiyon tavada patates+domates+salatalık+kaşar ve beyaz peynir+2 dilim kepek ekmek+bol tereyağlı bir dilim beyaz ekmek

ara
bademli mağnum 217 kal.

akşam
3 yk müsli+süt

ara
1 avuç leblebi+1 avuç çilek

Günaydın hanımlar.Okuldayım,dersim boş.İdareciye öfkem devam etse de;Onu da bu zihniyeti de yok sayıyorum şu an ve 9 yıldır çalıştığım bu saçma sapan yerden sinir sistemim yıpranmadan çıkmayı ümit ediyorum.Bugün daha iyiyim sanırım.Öfke kontrolü çok önemli gerçekten,ben haksızlığa göz yumamıyorum ve bu da beni çok yıpratıyor yaşam yolunda.Hz.Mevlana'nın dediği gibi:''Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil...''İşte o misal.
Bu arada ayran çorbasını çok sevdim,şimdi tenefüs zili çalacak bi kahve içiyim yine yazarım.Öptüm hepinizi...

kızlar günaydın bugun çok neşeliyim niyeyseeee
Maşallah canım benim,neşen daim olsun inşallah.
Hanımlar bu mevsim geçişleri depresyon eğilimini arttırıyormuş.Özellikle diyet yapan insanlarda.Mümkün mertebe iyi düşünce ve enerjilerimizi arttırıyoruz.Açık havada yürüyüş yapmaya özen gösteriyoruz kötü enerjileri atmak için.Benim bu aralar toprakla haşır neşir olup negatif enerjimi atmam lazım.Öpüyorum hepinizi...

aynen canım yaa benimde baharda alerjim mükseder çok fena
iki gündür kendimide kötü hissediyorum depresyon eğilimi var bendede galiba
bugün sahile inip yürüyüş yapıcam kız kulesi karşısında belki iyi gelir

tünaydın kızlar,bugün kahvaltımı geç yaptım annemle ve oğlumla eşim gelecek şuanda uçaktadır,dün hava ne güzeldi bugün yine karanlık ve soğuk yaz bir gelmedi özledim güneşli havaları .....

slm kızlar 5 kilo yaprak sardık komşuya çok yoruldum

aslı hep okul yormasın seni azcık da bu tarz işlerle yorulmak iyidir bence...bunu yorgunluk olarak görme, değişiklik oldu de bence...Allah razı olsun komşularından seni yalnız bırakmıyorlar. insan bazen o günleri de arıyor. biz 5 kardeşiz o ev yoğunluğundan hep şikayet etmişimdir bi kafamı dinleyemiyorum diye şimdi ise kafamı fazla dinlemekten şikayetçiyim, Allah razı olsun bu sefer de oğlum sayesinde can sıkıntım olmuyor.
Kuran'da bir sure var, belki daha önce duymuşsunuzdur, inşirah suresi (elem neşrah...) benim çok sevdiğim (ablamını az da olsa kavrayabildiğim için ruhuma hitap eden) surelerden biri...zorlukları kolaylaştıran sure...anlamını okursanız zaten HZ. peygamberin yükünün nnasıl hafifletildiğinden bahsediyor ve diyor ki 'bir işten yorulduğun zaman kalk başka bir iş ile yorul'...biraz bu surenin etkisi biraz da yaşadıklarım bana öğretti ki en güzel dinlenme yolu başka tarzda iş yapıp yorulmaktır. kafa yorgunluğuna iyi gelen şey fiziksel yorgunluk bence...belki omuzların ağrımıştır ama o dolmaları sararken meditasyon yapmış gibi olmuşsundur

neyse öğlen ve ikindinki kaçamakları akşam yemeğini azaltarak telafi etmişsin:81:

kızlar günaydın bugun çok neşeliyim niyeyseeee

üzülme geçer yaşasın kötülük:76:

canım inşallah dediğin gibi olur da daha mutlu olacağın başka bir yerde hizmet edersin canım öğretmenim,bende asla ama asla haksızlığa tahammül edemem başkasına dahi olsa müdahele ederim ve başım çok ağrır 21 eylülde mahkemem var hatta bir haksızlığa başkaldırdım diye,çorbanı sevmişsin afiyet olsun yağlarını eritsin inşallah .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…