Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım aç tok olayı değil
cuma sabah aç karnına 78 gelmiştim
tok tartılınca öyle çıkınca şaşırdım sabahda 77.5 gördüm yani cumadna beri 500 gr vermişim
geçen ay bende regl haftasında 1 kilo vermiştim ödem olayı felan yalanmı diye düşünmüştüm
inşlh verirsin sende canım

heveslendim tam kalkım yapim dedim baktım yoğurt yok. çarşamba başlıyoruz o zaman demi çarşamba -perşembe.eee başka kim katılıyor.

esencim salat-ı tefriciyeye bende çok inanıyorum çektimde kuran kursunda okuyan öğrencilerede çektirdim elbet kabul olmuştur artık olaylara bunda da vardır bir hayır diyerek teselli etmeye çalışıyoru bizde kızkardeşimle tefriciyeyi konuşuyorduk...

abah
2 bardak limonlu ılık su
1 kase special k
ara
yeşil çay
5 1 yerde çay
1 lt su
öğle
1 kase ıspanak kavurma
3 kaşık yoğurt
ekmeğim bitmiş

60 dk hızlı tempo yürüyüş

devam edeyim bugünü yazmaya

ara
form çay
yarım paket çıbık kraker
yeşil çay

3 1 arada nescafe (ama yarısını kullandım )

akşam
yarım tabak türlü
1 dilim çavdar ekmeği
az bişey tavuk döner yağsız pişmiş
2 kaşık yoğurt

ara
5 1 yerde
2 avuç leblebi

2.5 litre suyuda tamamladım
bugünde kapanmıştır

canım kilonu filan daha tam öğrenemedik ya . ondan birazda anlamadım. ticker yapsan ne güzel olar. öndeki sayfalarda anlattım detaylıca. hem motivasyon açısından güzel hemde biz senin ne kadar
yol katettiğini ve kaç kilo olduğunu görürüz.

anladım kuzum.. ay ne bileyim yapmasına yapayımda değiştirme olayını felan beceremem diye yanaşmadım hiç yapmaya

bu arada günaydınlar topiği ben açıyorum bu sabah :92::92::92:
çok güzel bir hava olacak herhalde bugün güneş açtı mis gibi ama hala kombi yanıyo
birazdan kahvaltımı edip sporumuda yapıcam

anam bu ne böyle kuru bulgur... kız insanın midesine zarar vermezmi bu kuru bulgur

heveslendim tam kalkım yapim dedim baktım yoğurt yok. çarşamba başlıyoruz o zaman demi çarşamba -perşembe.eee başka kim katılıyor.
ben katılmam gülçinciğim.. hiç böyle kısıtlı diyetler yapabileceğime inancım yok..

bu arada günaydınlar topiği ben açıyorum bu sabah :92::92::92:
çok güzel bir hava olacak herhalde bugün güneş açtı mis gibi ama hala kombi yanıyo
birazdan kahvaltımı edip sporumuda yapıcam
günaydın günaydın.... burda da mis gibi tertemiz bir bahar havası var.. özlemişiz bu güneşi.. kız ne güzel evdesin herhalde sporu felan yapabildiğine göre?????

evet canım evlendiğimden beri çalışmıyorum evdeyim bu yüzden ben güne değil gün bana uymak zorunda
sen hangi ildesin

günaydın kızlar bugün sebze günü salatalık fln yedim kahvaltıda acaba kendime lahana çorbasımı yapsam bugün.......

Kızlar yeni arkadaşlar gelmiş, Ayşen hoşgeldin, hayırlı olsun, umarım güseeeeel güseel kilo verirsiniz.

benim şu sıralar pek dikkat ettiğim yok,bakıyorum da havalar yağmurlu ve soğuk diye neredeyse 1 aydır yürümüyorum fiziksel aktivitem sıfır.
pek dikkat etmiyorum dedimse araöğün falan almıyorum biraz da miktarlara dikkat etmiyorum. bir haftadır açık büfeden sebze takılıyorum canım da akşamları kurubaklagil çekiyo kurufasulye-nohut-barbunya gibi şeyleri çok sk tükettim.

-yürüyüş yapmalıyım
-araöğün yapmalıyım
- öğün miktarlarıma çeki düzen vermeliyim ve öğlen akşam yemeklerimde yoğurt tüketmeye dikkat etmeliyim.

inşallah düzelteceğim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…