- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.201
canım zaten aç ve tok arasında bu kadar olması normal değil mi? benimde 1200 filan farkediyo sabh akşam arasında. bu arada ben halaa regl olmadım. üfff şiştim ve tartıda fazla çıkıyorum çok canım sıkılıyor. bu hafta kilo verirsem her hafta veririrm.
canım sabah ve akşam arasında çok fark olur sen mümkünse sabah tuvalete gittikten sonra tartıl
evet zaten cumaları sabah tartılıyorum hep
aman canım ya kullanma böyle şeyleriii
canım yeşil çay tek başına ara olmaz ki.. meyve ya da leblebi gibi bişeyle zenginleştirmelisin
sabahla öğle arasında pek ara yapamıyorum canım zaten geç yiyorum
ama diğer araları kaçırmıyorum
belki vardır aktarda ama sende bulamazsan biz diyeti bırakalım yaneeeee
kız ne yaptın sen 10 paket.. uzmanlar 3 hafta kullanın biraz ara verin diyorlar
aman canım ya sizinki zor iş valla. allah kolaylık versin
şok şok şok.... kızlar cumartesi dayanamdım ve tartıldım cuma ile aramda yani 1 günlük arada 1 kilo az çıktım.. cuma 68.7 iken cumartesi 67.7 idim.. inşallah bozmadan bu cumaya ulaşırım
hafta sonu hep misafirim vardı gelemedim.. yalnız bugün ekstra bi öğün yapıp 2 milföy ve 1 kase patates saltası yedim onun dışında herşey normaldii...
Ve ayran detoksumuz orijinal tarif
2 lıtre ayran
2 tane rendelenmiş salatalık,
Pişmemiş kuru halde 8'er yemek kasıgı bulgur, haslanmıs nohut, yeşil mercımek.
Nohutları önceden ıslatın, hepsini birlikte haşlayın, 2'ye bölün. Bir bölümünü
2 litre ayran ve salatığın içine karıştırın, tuz yasakmış. Sarımsak ve baharatlar serbestmiş.
Sabah kahvaltılarında da 1 dilim kepekli ekmek,1 yumurta, beyaz peynır domates, salatalık, yeşıllık yenilecekmiş.
Rivayete görede 2 günde 1-2 kilo arası yağdan verdiriyormuş..
yok canım aç tok olayı değil
cuma sabah aç karnına 78 gelmiştim
tok tartılınca öyle çıkınca şaşırdım sabahda 77.5 gördüm yani cumadna beri 500 gr vermişim
geçen ay bende regl haftasında 1 kilo vermiştim ödem olayı felan yalanmı diye düşünmüştüm
inşlh verirsin sende canım
heveslendim tam kalkım yapim dedim baktım yoğurt yok. çarşamba başlıyoruz o zaman demi çarşamba -perşembe.eee başka kim katılıyor.
canım kilonu filan daha tam öğrenemedik ya . ondan birazda anlamadım. ticker yapsan ne güzel olar. öndeki sayfalarda anlattım detaylıca. hem motivasyon açısından güzel hemde biz senin ne kadar
yol katettiğini ve kaç kilo olduğunu görürüz.
başardım
ama değiştirirken yardım alırım sizden kızlar
kız çok kolay. yapmaktann daha kolay.güzel olmuş.
anam bu ne böyle kuru bulgur... kız insanın midesine zarar vermezmi bu kuru bulgurVe ayran detoksumuz orijinal tarif
2 lıtre ayran
2 tane rendelenmiş salatalık,
Pişmemiş kuru halde 8'er yemek kasıgı bulgur, haslanmıs nohut, yeşil mercımek.
Nohutları önceden ıslatın, hepsini birlikte haşlayın, 2'ye bölün. Bir bölümünü
2 litre ayran ve salatığın içine karıştırın, tuz yasakmış. Sarımsak ve baharatlar serbestmiş.
Sabah kahvaltılarında da 1 dilim kepekli ekmek,1 yumurta, beyaz peynır domates, salatalık, yeşıllık yenilecekmiş.
Rivayete görede 2 günde 1-2 kilo arası yağdan verdiriyormuş..
ben katılmam gülçinciğim.. hiç böyle kısıtlı diyetler yapabileceğime inancım yok..heveslendim tam kalkım yapim dedim baktım yoğurt yok. çarşamba başlıyoruz o zaman demi çarşamba -perşembe.eee başka kim katılıyor.
günaydın günaydın.... burda da mis gibi tertemiz bir bahar havası var.. özlemişiz bu güneşi.. kız ne güzel evdesin herhalde sporu felan yapabildiğine göre?????bu arada günaydınlar topiği ben açıyorum bu sabah :92::92::92:
çok güzel bir hava olacak herhalde bugün güneş açtı mis gibi ama hala kombi yanıyo
birazdan kahvaltımı edip sporumuda yapıcam
anam bu ne böyle kuru bulgur... kız insanın midesine zarar vermezmi bu kuru bulgur
ben katılmam gülçinciğim.. hiç böyle kısıtlı diyetler yapabileceğime inancım yok..
günaydın günaydın.... burda da mis gibi tertemiz bir bahar havası var.. özlemişiz bu güneşi.. kız ne güzel evdesin herhalde sporu felan yapabildiğine göre?????
ay kız ne güzel valla gün içinde istediğini yap... bende konyanın seydişehir ilçesindeyim... sen???evet canım evlendiğimden beri çalışmıyorum evdeyim bu yüzden ben güne değil gün bana uymak zorunda
sen hangi ildesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?