- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.221
evet ilk başlarda çok sıkıcıydı alışmıştım okul iş derken evde durmamaya ama artık alıştım rahata öyle alıştım rahatladımki onca kiloyu yükledim bedenimeay kız ne güzel valla gün içinde istediğini yap... bende konyanın seydişehir ilçesindeyim... sen???
Kızlar yeni arkadaşlar gelmiş, Ayşen hoşgeldin, hayırlı olsun, umarım güseeeeel güseel kilo verirsiniz.
benim şu sıralar pek dikkat ettiğim yok,bakıyorum da havalar yağmurlu ve soğuk diye neredeyse 1 aydır yürümüyorum fiziksel aktivitem sıfır.
pek dikkat etmiyorum dedimse araöğün falan almıyorum biraz da miktarlara dikkat etmiyorum. bir haftadır açık büfeden sebze takılıyorum canım da akşamları kurubaklagil çekiyo kurufasulye-nohut-barbunya gibi şeyleri çok sk tükettim.
-yürüyüş yapmalıyım
-araöğün yapmalıyım
- öğün miktarlarıma çeki düzen vermeliyim ve öğlen akşam yemeklerimde yoğurt tüketmeye dikkat etmeliyim.
inşallah düzelteceğim kendimi.
evet ilk başlarda çok sıkıcıydı alışmıştım okul iş derken evde durmamaya ama artık alıştım rahata öyle alıştım rahatladımki onca kiloyu yükledim bedenime
ben istbldayım canım
benim en yakın arkadaşımda seydişehirde yurtta müdüre
hoşbulduk canım inşlh kurtuluruz şu kilolardan
sen hamilesin herhalde ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikizmi birde
ne kadar az kilo alınırsa o kadar iyi hamilelikte değilmi
geçmiş olsun canım hemen kış çayına sarıl ve doktora gitmeyi ihmal etmeselam kızlar nasılsınız?ben baya hastayım boğazım ağrıyo.öksürük falan da var.dersim 1 30 da.5 e 10 kala bitiyo.5te kursum var 8e kadar.kızlar az önce bi video izledim tylerim diken diken oldu mutlaka izlemenizi istiyorum mükemmel bişey ya..linkini atıyım izleyin süper.
YouTube - inanilmaz evlenme teklifi
geçmiş olsun canım hemen kış çayına sarıl ve doktora gitmeyi ihmal etme
Haşlanıyor sanırım canım ya.Benim aslında detoks kafama yattı,bu hafta performansım kötüydü.anam bu ne böyle kuru bulgur... kız insanın midesine zarar vermezmi bu kuru bulgur
selam kızlar nasılsınız?ben baya hastayım boğazım ağrıyo.öksürük falan da var.dersim 1 30 da.5 e 10 kala bitiyo.5te kursum var 8e kadar.kızlar az önce bi video izledim tylerim diken diken oldu mutlaka izlemenizi istiyorum mükemmel bişey ya..linkini atıyım izleyin süper.
YouTube - inanilmaz evlenme teklifi
ya kızlar komşular bize geliyo yine
misafiri severim ama bazende istemiyorum bekarız diye hep böyle olur komşu dolma sararım dedi tamam dedik ama bizim evde sarılacak yine kalabalık
selam kızlar ben geldim ama bugün servis dışıyım. yarın okuldan sonra öğretmen arkadaşlarla bana geleceğiz bu yüzden herrr şeyi şimdiden hazırlamam gerekiyor temizlik ,ikramlar alışveriş derken uğrayamam.öle işte.
bugün yediklerime gelince
sabah 1 bardak muzlu süt
öğle 6 çiğköfte, 1 marul, biraz erişte
ara 1 albeniden azçık kopardım
biraz yoğurt yarım kase kadar
2 salatalık
akşamda kapuska vaarr.yoğurt var. hımmm birde ayran çorbam için hazırlık yapmam lazım. çok işim var çoookk. bu arada kabızlığıma bir çare bulamadım 2 gündür. kayısıyı denedim yeşilçay içtim nafile.neyse canlarım biraz toparlarsam gelirim. börekler pastalar üffff neler yapacam neler.bu hafta nedir benim çektiğim. gülçinin yemekle imtihanı dır bu
sakınan göze çöp batıo canımm ya benimkide hasta antibiyotik verdi bugün doktorr aslıunda biraz bizden kaynaklanıo çok koruyup kolluyoruz galiba...kızlar moralim çok bozuk oğlan bronşit olmuş 10 gün iğne olacak çok kötü oldum ya bu kadar bakıma niye böyle oluyor yaaaaaaa
gülçin test yap bacımm bu böle olmaz bende diyetteyken hamile kalmıştım nolur nolmaz ben bugün regl oldum sen benden 10 gün falan önce oluyodun normal diil bu durummcanım zaten aç ve tok arasında bu kadar olması normal değil mi? benimde 1200 filan farkediyo sabh akşam arasında. bu arada ben halaa regl olmadım. üfff şiştim ve tartıda fazla çıkıyorum çok canım sıkılıyor. bu hafta kilo verirsem her hafta veririrm.
biz duymadık böle bişiii sen söylemedin tamam mı şekerrrbugunde yaptım kaçamak
of yaaaaa ben zayıflıyamayacam
migroslarda var canımmmüsliyi nerden bulacam ya. ankaradayım ama nerde bulurum bilmiyorum bizim burdaki markette yok. migroslarda filan olur mu acaba . aktar tarzı yerlerde olmaz demi.
hadi yaaa... hayırlısı de kendi kendine vesvese verip canını sıkma canımm herşey olucağına gidioo...kızlar allah yardımcım olsun kafayı yemek üzereyim eşim aradı karamanda ki adamlar eşimden 2 ay çalıştırıp 1 aylık maaşını zorla verdikten sonra geri istiyorlarmış hastaneyi batmanlı bir adam almış ya verirsin yada biz zorla alırız diyorlarmış bu nedir yarabbim malatyaya falan gitmiyorum her zaman ki gibi hayal kur suya düşsün vallahi billahi yaşamak istemiyorum bu nasıl bir sınav yarabbim ........
aman abi kimse evine milleti doldurup kirletmez ki... sizde sıraya bindirin be kaptan mademya kızlar komşular bize geliyo yine
misafiri severim ama bazende istemiyorum bekarız diye hep böyle olur komşu dolma sararım dedi tamam dedik ama bizim evde sarılacak yine kalabalık
oh oh oh kolay gelsin canım... keten tohumunu dene istersen kabızlık içinselam kızlar ben geldim ama bugün servis dışıyım. yarın okuldan sonra öğretmen arkadaşlarla bana geleceğiz bu yüzden herrr şeyi şimdiden hazırlamam gerekiyor temizlik ,ikramlar alışveriş derken uğrayamam.öle işte.
bugün yediklerime gelince
sabah 1 bardak muzlu süt
öğle 6 çiğköfte, 1 marul, biraz erişte
ara 1 albeniden azçık kopardım
biraz yoğurt yarım kase kadar
2 salatalık
akşamda kapuska vaarr.yoğurt var. hımmm birde ayran çorbam için hazırlık yapmam lazım. çok işim var çoookk. bu arada kabızlığıma bir çare bulamadım 2 gündür. kayısıyı denedim yeşilçay içtim nafile.neyse canlarım biraz toparlarsam gelirim. börekler pastalar üffff neler yapacam neler.bu hafta nedir benim çektiğim. gülçinin yemekle imtihanı dır bu
tebrikler canımselam kızlar ....
bugün annemin kulağında ki problem için hastaneye gittik diyetisyenimede gittim 1 kilo vermişim çok ama çok sevinim adam tebrik etti azmim için ameliyat sonrası hareketsiz olmana rağmen süper dedi,şok diyet sordum biraz metabolizmamı şaşırtalım dedi asla dedi buraya geldiğin müddetçe böyle diyetler yok dedi ve diyetimi değiştirmedi gittiğimden beri aynı liste 3 hafta sonraya randevu aldım........
aldığım dexx leri söyleyemedim kızar diye dün sipariş vermştim bugün gelecekti gelen giden yok....
akşam
bir kepçe mercimek çorbası
2 küçük biber dolması
salata
aslında keşke bi tane yeseydim dedim ama taza tazede enfes olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?