Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay kız ne güzel valla gün içinde istediğini yap... bende konyanın seydişehir ilçesindeyim... sen???
evet ilk başlarda çok sıkıcıydı alışmıştım okul iş derken evde durmamaya ama artık alıştım rahata öyle alıştım rahatladımki onca kiloyu yükledim bedenime
ben istbldayım canım
benim en yakın arkadaşımda seydişehirde yurtta müdüre

hoşbulduk canım inşlh kurtuluruz şu kilolardan
sen hamilesin herhalde ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikizmi birde
ne kadar az kilo alınırsa o kadar iyi hamilelikte değilmi

selam kızlar nasılsınız?ben baya hastayım boğazım ağrıyo.öksürük falan da var.dersim 1 30 da.5 e 10 kala bitiyo.5te kursum var 8e kadar.kızlar az önce bi video izledim tylerim diken diken oldu mutlaka izlemenizi istiyorum mükemmel bişey ya..linkini atıyım izleyin süper.
YouTube - inanilmaz evlenme teklifi

ay inanmıyorum tesadüfe bakkk...

geçmiş olsun canım hemen kış çayına sarıl ve doktora gitmeyi ihmal etme

geçmiş olsun canım

ya kızlar komşular bize geliyo yine
misafiri severim ama bazende istemiyorum bekarız diye hep böyle olur komşu dolma sararım dedi tamam dedik ama bizim evde sarılacak yine kalabalık

selam kızlar ben geldim ama bugün servis dışıyım. yarın okuldan sonra öğretmen arkadaşlarla bana geleceğiz bu yüzden herrr şeyi şimdiden hazırlamam gerekiyor temizlik ,ikramlar alışveriş derken uğrayamam.öle işte.

bugün yediklerime gelince
sabah 1 bardak muzlu süt

öğle 6 çiğköfte, 1 marul, biraz erişte

ara 1 albeniden azçık kopardım
biraz yoğurt yarım kase kadar
2 salatalık

akşamda kapuska vaarr.yoğurt var. hımmm birde ayran çorbam için hazırlık yapmam lazım. çok işim var çoookk. bu arada kabızlığıma bir çare bulamadım 2 gündür. kayısıyı denedim yeşilçay içtim nafile.neyse canlarım biraz toparlarsam gelirim. börekler pastalar üffff neler yapacam neler.bu hafta nedir benim çektiğim. gülçinin yemekle imtihanı dır bu

misafiri severim ama bazende istemiyorum bekarız diye hep böyle olur komşu dolma sararım dedi tamam dedik ama bizim evde sarılacak yine kalabalık

geçen yıl benimde öyleydi nişanlıydık o zman her aradığında biri olurdu. yalnız korkuyorum sanırlardı. yumuşak yüzlüde olunca...şimdi şehirdeyim kapımı sadece yanlışlıkla çalıyolar..memnun muyum eveeett. o kadar içli dışlı sevmiyorum bende. bir dostun olur teklifsiz geleb,lecek. tamam yeter.

canım form çay içsene beni acayip cırcır ediyo
o yüzden günde bir bardağa düşürdüm..
birde sabahları aç karnına kuru incir veya kayısı ye aralardada bir tane ye sorunun kalmaz inşlh

selam kızlar ....

bugün annemin kulağında ki problem için hastaneye gittik diyetisyenimede gittim 1 kilo vermişim çok ama çok sevinim adam tebrik etti azmim için ameliyat sonrası hareketsiz olmana rağmen süper dedi,şok diyet sordum biraz metabolizmamı şaşırtalım dedi asla dedi buraya geldiğin müddetçe böyle diyetler yok dedi ve diyetimi değiştirmedi gittiğimden beri aynı liste 3 hafta sonraya randevu aldım........

aldığım dexx leri söyleyemedim kızar diye dün sipariş vermştim bugün gelecekti gelen giden yok....

kızlar moralim çok bozuk oğlan bronşit olmuş 10 gün iğne olacak çok kötü oldum ya bu kadar bakıma niye böyle oluyor yaaaaaaa
sakınan göze çöp batıo canımm ya benimkide hasta antibiyotik verdi bugün doktorr aslıunda biraz bizden kaynaklanıo çok koruyup kolluyoruz galiba...
gülçin test yap bacımm bu böle olmaz bende diyetteyken hamile kalmıştım nolur nolmaz ben bugün regl oldum sen benden 10 gün falan önce oluyodun normal diil bu durumm
bugunde yaptım kaçamak
of yaaaaa ben zayıflıyamayacam
biz duymadık böle bişiii sen söylemedin tamam mı şekerrr
müsliyi nerden bulacam ya. ankaradayım ama nerde bulurum bilmiyorum bizim burdaki markette yok. migroslarda filan olur mu acaba . aktar tarzı yerlerde olmaz demi.
migroslarda var canımm
hadi yaaa... hayırlısı de kendi kendine vesvese verip canını sıkma canımm herşey olucağına gidioo...

kızlar dün giremedimm napıyosunuz nasılsınız sayfalarımız akmış gitmiş genee maşallahhh....1 saattir okuyorum ancak bittiii...kaçamakçılar naptınız bakimm sizzz...şımaarmayınn yavruşlar kendinize gelinnn...biz diyetteyiz yaa hava açmıo bi türlü montlarımız hala saklıyo yağlarımızı

aman abi kimse evine milleti doldurup kirletmez ki... sizde sıraya bindirin be kaptan madem

oh oh oh kolay gelsin canım... keten tohumunu dene istersen kabızlık için

tebrikler canım

akşam
bir kepçe mercimek çorbası
2 küçük biber dolması
salata

aslında keşke bi tane yeseydim dedim ama taza tazede enfes olmuştu

akşam
bir kepçe mercimek çorbası
2 küçük biber dolması
salata

aslında keşke bi tane yeseydim dedim ama taza tazede enfes olmuştu

bende çok severimm biber dolmasınıbenim akşam yemeğim 1 kepçe kuru fasulye bol salata yağsız vee 1 çatal pilav...ben princ pilavını çok severim amaaa...yediklerime sayıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…