- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #243.461
ayy kardeşim çok pattis yediydi ya hortum saldılar sonra öyle kabız olmuştu yani yaaaben doğumdan sonra o kadar kötü olmuştumki ağlamıştım hüngür hüngür sonra gözüm döndü elime aldım suyu kaşık kaşık zeytinyağınıda içtim. Sonra öyle rahatladımki anlatamam
bende alıcam süpürge ama karar veremedim eskisi çekmiyo artık ya baktım bin lira dedilerSagolasin canim rabbim olmayanlarada nasip etsin ev alali tam bir yil olacak 11ci ayin sonunda
Bi akrabamiz var yıllardir gelcek hayirli olsuna onunla beraber 4 tane tryzelerimde gelcek gelini kızları torunlari ooooo hem oturak die kucuk kucuk bebe cok nasil olcak bide venimkiler var ice kuduracaklar :)) obovv 11 cocukla iyi otururuk :))
Evett gecmisi okuyamadim ve cokkk yorgunum sabah temuzlik yaptim oglen sonu saat 2 den aksam 8ce avm lerr gezdim elektirik spurgeye baktım buyuk salona şark Köşesi ne baktim fiyatlar ucukkk
Bana iki saat spor yazz 120 dk hakittim ben bu rakami :))

turşu yapım bu sene tuzu az oldu diye herif yemiyo ya çok tuzlu yiyo daha tadına bakmadan tuz basıyo ya yemeğe neyimYok canim yakin akrabalarim teyzelerim gelcek yemek yapıyım dedim vaz gectim; acma kete ,kekli baklava,patates salatası, tavuklu sehriye salatası, lahana sarması,bal kabak tatlısı da yaparım cok bizde :) ,yanina tursuda çıkarırım ara ara yani tabak hazirliyim diyom hep yemek oluyordy degisiklik olsun ben kendime haslan patitis bol salata yeter diğerlerini onlara yedirirdm evde kalmasin..
çok güzel canım devamGünaydın hanımlar
Bir emziren anne mönüsü de benden:
Sabah
2 dilim uno denge ekmeği kızarmış
3 siyah zeytin
4 küçük parça beyaz peynir
1 çay kaşığı tereyağı
Ara
125 ml yağsız yoğurt
2 hurma
2 tam ceviz (4 kanat)
Öğle