Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben doğumdan sonra o kadar kötü olmuştumki ağlamıştım hüngür hüngür sonra gözüm döndü elime aldım suyu kaşık kaşık zeytinyağınıda içtim. Sonra öyle rahatladımki anlatamam
ayy kardeşim çok pattis yediydi ya hortum saldılar sonra öyle kabız olmuştu yani yaaa
Sagolasin canim rabbim olmayanlarada nasip etsin ev alali tam bir yil olacak 11ci ayin sonunda
Bi akrabamiz var yıllardir gelcek hayirli olsuna onunla beraber 4 tane tryzelerimde gelcek gelini kızları torunlari ooooo hem oturak die kucuk kucuk bebe cok nasil olcak bide venimkiler var ice kuduracaklar :)) obovv 11 cocukla iyi otururuk :))
Evett gecmisi okuyamadim ve cokkk yorgunum sabah temuzlik yaptim oglen sonu saat 2 den aksam 8ce avm lerr gezdim elektirik spurgeye baktım buyuk salona şark Köşesi ne baktim fiyatlar ucukkk
Bana iki saat spor yazz 120 dk hakittim ben bu rakami :))
bende alıcam süpürge ama karar veremedim eskisi çekmiyo artık ya baktım bin lira dediler :(
Yok canim yakin akrabalarim teyzelerim gelcek yemek yapıyım dedim vaz gectim; acma kete ,kekli baklava,patates salatası, tavuklu sehriye salatası, lahana sarması,bal kabak tatlısı da yaparım cok bizde :) ,yanina tursuda çıkarırım ara ara yani tabak hazirliyim diyom hep yemek oluyordy degisiklik olsun ben kendime haslan patitis bol salata yeter diğerlerini onlara yedirirdm evde kalmasin..
turşu yapım bu sene tuzu az oldu diye herif yemiyo ya çok tuzlu yiyo daha tadına bakmadan tuz basıyo ya yemeğe neyim
Günaydın hanımlar

Bir emziren anne mönüsü de benden:

Sabah

2 dilim uno denge ekmeği kızarmış

3 siyah zeytin

4 küçük parça beyaz peynir

1 çay kaşığı tereyağı

Ara

125 ml yağsız yoğurt

2 hurma

2 tam ceviz (4 kanat)

Öğle

İki kase mercimek çorbası 2 dilim denge ekmek

Ara

1 küçük muz 1 avuç çekirdek 1 avuç badem

Akşam

1 tabak kıymalı yoğurtlu pazı kavurma

1 dilim denge ekmek

Ara

2 lokum, 1 mandalina

Bolca su

Güzel günler dilerim

:KK66:
çok güzel canım devam

Kizlar bende kabizim onerebiliceginiz bisey varmi
zencefil cayi dene taze sencefilden heleki zencefili 10 dakikadan fazla bekletip icersen wc garanti

Cnm ekmek fazla gıbı geldı
Hem mercımek hem ekmek bır ogunde fazla
Salata ve yemek olabılırdı oglen
Ama genel olarak guzel
SaiKing SaiKing aynen bende katiliyorum hem iki kase mercimek hem iki dilim ekmek cok fazla

Damlaya damlaya göl olacak insAllah :KK70: canım sende baska ama belki vücudun dinlenmesi gerekiyor. Vericez InsAllah yaza kadar adriana lima olucaz :dua:

Ayy düşündüm valla kiz :KK70: utanarak yazdim :oops::oops:
ahhaah yaza kadar ben dünya olur yuvarlanırım :D :D adriana lima bana hayal gibi şuan :D

günaydın kuzular ben iyice şişmişim antibiyotiktenmi yatmaktanmı ne bilmiyorum balon oldum antibiyotikmi dokundu acaba
73,2 kiloyum başlangıçtan -200 gram
ama geçen cumadan çok fazla + 1,3 kilo:işsiz::işsiz::işsiz:
antibiyotik kilo yapar kuzum ödem oluşur vücutta bırakınca inersin

*** ADAYLAR LİSTESİ***

@mihracee (68///%)yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,

emelinbusesi emelinbusesi (71.8///%) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63..

@pembebalerin n(85,5 / / /%)3kasım cuma Baslangic kilo85,5 , hedef kilo 79,9

@ertugrulunhalimesi si (61 / / /%)3kasım cuma Baslangic kilo61 , hedef kilo 50

@UMEYYE (72,5 /71,5/1 /%1.38)5kasım Pazar Baslangic kilo72,5, hedef kilo 52

@SaiKing ( 61/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo61, hedef kilo 58

@yesiltazenane ( 82/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo82, hedef kilo 71

@Cgkfte ( 58/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo 58, hedef kilo53

@heksi ( 69/ / /%)9kasım perşembe Baslangic kilo 69, hedef kilo57

Yaa bilmemmi :KK70: haftaya en cok ben vericem gorursunuz. Madalyamı hazırlayın ahahah
sen ver bn sana b, hediye vercm söz :D

günaydın kuzular ben iyice şişmişim antibiyotiktenmi yatmaktanmı ne bilmiyorum balon oldum antibiyotikmi dokundu acaba
73,2 kiloyum başlangıçtan -200 gram
ama geçen cumadan çok fazla + 1,3 kilo:işsiz::işsiz::işsiz:
aday listesine ekle bibiğiiimmmmm

ah parantezleride sileymişin keşkelerim UMEYYE UMEYYE :KK31::KK22:

ben zencefilden üc ince dilim kesiyorum kabuksuz ve bardagin icine atiyorum üstünede direk kaynamis su ekliyorum bes dakika icinde birakip aliyorum zencefilleri ama daha yogu bi tat icin 10 dakikaya Kadar tutulabilir icinde ama 10 dakikayi gecmemesi önemli, bi cay kasigi bal ve bir iki Damla limon katabilirsin icine
bende yapiyim yaa
Yaa bilmemmi :KK70: haftaya en cok ben vericem gorursunuz. Madalyamı hazırlayın ahahah
benden çok verecein garanti :D

ahhaah yaza kadar ben dünya olur yuvarlanırım :KK70: :KK70: adriana lima bana hayal gibi şuan :KK70:
al bendende o kadarını:dondurma:
antibiyotik kilo yapar kuzum ödem oluşur vücutta bırakınca inersin
bilmiyom menüleri gördünüz işte aç yattım eşim kızdı yaa:eek:
Ama çok doğal bayılıyorum o kadına:KK70: ayy bizimde diyetisyenimiz olsa özel spor hocalarımız olsa bizde burda kalori saymazdık:KK70:
malesef kuzum o kadar param olsa keşke özel hoca tutar eve spor salonu kurardım bide diyetisyenci bütün gün dibimde otursa tımam:KK53::KK53::KK53:
sen ver bn sana b, hediye vercm söz :KK70:

aday listesine ekle bibiğiiimmmmm

ah parantezleride sileymişin keşkelerim UMEYYE UMEYYE :KK31::KK22:
ekleyecüükde artı nasıl ekleniyo ya yüzsüz yüzsüz ekleyecemmi :KK14::kızgın:

al bendende o kadarını:dondurma:

bilmiyom menüleri gördünüz işte aç yattım eşim kızdı yaa:eek:

malesef kuzum o kadar param olsa keşke özel hoca tutar eve spor salonu kurardım bide diyetisyenci bütün gün dibimde otursa tımam:KK53::KK53::KK53:

ekleyecüükde artı nasıl ekleniyo ya yüzsüz yüzsüz ekleyecemmi :KK14::kızgın:
sen artı mısın -200 yazıyo orda :tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:
aynı hesaplamayla yapıcaksın yüzdenin ve farkın basına artı koycaksın :KK11:

Back
X