- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #243.501
Yohh valla enteresan bi sekilde düz rakamla bitirdim dün sporuanaaaam senden küsuratlı bişi bekliyodum kııız şekeeeeer 11 buçuk dakka felam olmasın ooo yanlış hesapladın bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yohh valla enteresan bi sekilde düz rakamla bitirdim dün sporuanaaaam senden küsuratlı bişi bekliyodum kııız şekeeeeer 11 buçuk dakka felam olmasın ooo yanlış hesapladın bence![]()
Ben anlamam valla benle dalga geçmeden önce düşünecektinizdalga geçme be balon gibiyim şuan kanepeden uçacam gibi sanki pöfpöfümbend ekendimi uğrattım vallah billah
yok bacım onu da almayalım o biraz toplu sankiO kadın hepimize hayal zatendaha gerçekçi birini bulmalıyız
ezgi mola olabilir mesela
![]()
Kalk desen kaldıramazsın 1 saatteCoh yoruldum giz sormagocam erken uyaninca spor yarida kaldi hatta başta kaldi
![]()
Toz zencefil le olmaz mıben zencefilden üc ince dilim kesiyorum kabuksuz ve bardagin icine atiyorum üstünede direk kaynamis su ekliyorum bes dakika icinde birakip aliyorum zencefilleri ama daha yogu bi tat icin 10 dakikaya Kadar tutulabilir icinde ama 10 dakikayi gecmemesi önemli, bi cay kasigi bal ve bir iki Damla limon katabilirsin icine
Iyı verdi kiz oyok bacım onu da almayalım o biraz toplu sanki![]()
daha fit biri olsun ağzımızı suyunu akıtsın
![]()
![]()
kilonu bilmniyorum kilon çoksa dizlerine zarar verir yorma dizlerini yapacam diye bir sürü video var onlardan sana uygun olanı yap bence1 dakika anca dayandım. Allahım çok şişkoyum![]()
e ben heç yapamıyom ya1 dakika anca dayandım. Allahım çok şişkoyum![]()
kııııız mayasıl var bende acı yiyemiyom yaaaBen anlamam valla benle dalga geçmeden önce düşünecektinizsıra sende beybiii
kiz ekmeği azalt. Yemekten önce 2 bardak su iç. Migdeni kandırYemeğini acılı ye. Metabolizmayı hızlandırıyor. bana iyi faydası oldu valla. Hee bak bu sırlarımıda herkesle paylasmam. Seni sevdigim icin paylaştım
![]()
![]()
o nası isim gigi ya gigi neIyı verdi kiz obilmemki kim var. Şu gigi hadid bela hadid kardeşlerde çok iyi. Ben telefonumda arka plan yapiyimde, gördükçe kendimden utaniyim
![]()
Kiz ne bileyimkııııız mayasıl var bende acı yiyemiyom yaaaöldürecenmi sen beni
yaş olmuş 40 şeker çıkıyo iniyo
veremiyom yaaaaaa bacılar veremedim 10 günde 200 gram vermişim ya
tüh bana tükürük![]()
Giginin (cici) boy 1.80 bacaklar benim boydaaaabooreeey gigiye baaak nerde gigi olacam ben yaaa![]()
accık boy olaydı naapak allah vergisiGiginin (cici) boy 1.80 bacaklar benim boydagerçi bizim takımda zürafa dolu
kiskaniom
![]()
Aynen bunada şükür neyse yüz göz duzgun bunlarla idare edekaccık boy olaydı naapak allah vergisi
Ben neden yokummm*** ADAYLAR LİSTESİ***
@mihracee (68///%)yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
emelinbusesi (71.8///%) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63..
P pembebalerin n(85,5 / / /%)3kasım cuma Baslangic kilo85,5 , hedef kilo 79,9
@ertugrulunhalimesi si (61 / / /%)3kasım cuma Baslangic kilo61 , hedef kilo 50
@UMEYYE (72,4 / / /%)5kasım Pazar Baslangic kilo72,4 , hedef kilo
@SaiKing ( 61/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo61, hedef kilo 58
@yesiltazenane ( 82/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo82, hedef kilo 71
@Cgkfte ( 58/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo 58, hedef kilo53
@heksi ( 69/ / /%)9kasım perşembe Baslangic kilo 69, hedef kilo57
ilk defa kilo bildirimi yapıcaklar ilk sayfada hesaplama gösteriliyor.
ordan anlamayanlar bana özelden sorabilir![]()
Sütlü tatlıda götürebilirsin. Meyve mandalina hurma felan götürebilirsin. Muz götürmede zaten kabız olmaya müsait.Kizlar acil yardim
Arkadasimin bebegi oldu onu ziyarete gidicem. Hangi meyvelerden alabilirim. Baska bi arkadaşım yazdı çikolata falan getirme çok var yazmis bende meyve goturucem. Hani emziriyorya ondan soruyorum. Cahilliğin gözü kör olsun![]()
*** ADAYLAR LİSTESİ***
@mihracee (68///%)yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
@emelinbusesi (71.8/ 73,2 /+1,4 /% + 1,91) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63..
P pembebalerin n(85,5 / / /%)3kasım cuma Baslangic kilo85,5 , hedef kilo 79,9
@ertugrulunhalimesi si (61 / / /%)3kasım cuma Baslangic kilo61 , hedef kilo 50
@UMEYYE (72,5 /71,5/1 /%1.38)5kasım Pazar Baslangic kilo72,5, hedef kilo 52
@SaiKing ( 61/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo61, hedef kilo 58
yesiltazenane ( 82/81 /-1 /%1.22)7kasım salı Baslangic kilo82, hedef -kilo 71
@Cgkfte ( 58/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo 58, hedef kilo53
@heksi ( 69/ / /%)9kasım perşembe Baslangic kilo 69, hedef kilo57