Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

*** ADAYLAR LİSTESİ***

@mihracee (68///%)yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,

@emelinbusesi (71.8/ 73,2 /+1,4 /% + 1,91) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63..

P pembebalerin n(85,5 / / /%)3kasım cuma Baslangic kilo85,5 , hedef kilo 79,9

@ertugrulunhalimesi si (61 / / /%)3kasım cuma Baslangic kilo61 , hedef kilo 50

@UMEYYE (72,5 /71,5/1 /%1.38)5kasım Pazar Baslangic kilo72,5, hedef kilo 52

SaiKing SaiKing ( 61/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo61, hedef kilo 58

yesiltazenane yesiltazenane ( 82/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo82, hedef kilo 71

Cgkfte Cgkfte ( 58/ / /%)7kasım salı Baslangic kilo 58, hedef kilo53

heksi heksi ( 69/ / /%)9kasım perşembe Baslangic kilo 69, hedef kilo57

he yaa ilk güne göre -200
haftaya sabit yada eksi gelirsen listeye girme işin erteleniyo biliyosn dimi:kahve:

Hediyemi hazırla:KK70:
ben degil kendin hazırlıcan :D:D saa bi gün serbest gün vercem:KK53:

kızlar geçen haftanın birincisi 1 saat ip atladım diyo yaa şaka gibi :110:
1 saat mi :silah: ay kocama diyim bana ip alsın ama bn cok atlayınca her yanım kaşınıyo banyoya zor atıyorm kendimi:bicak:

haftaya sabit yada eksi gelirsen listeye girme işin erteleniyo biliyosn dimi:kahve:

ben degil kendin hazırlıcan :KK70::KK70: saa bi gün serbest gün vercem:KK53:

1 saat mi :silah: ay kocama diyim bana ip alsın ama bn cok atlayınca her yanım kaşınıyo banyoya zor atıyorm kendimi:bicak:
Bitleniyonmu gi ip atlarkene :D o nasıl bir cümle öyle ahahahha tamam ama o gün bugün olsun yada yarin sabah olsun cunki hazırlık yapicam biliyorsun :D

bende birazdan deneyeceğim. Bakalım kaç dakika dayanabiliyorum. :spor:

kızlar geçen haftanın birincisi 1 saat ip atladım diyo yaa şaka gibi :110:
ara ara atlayıp toplamını yazıyodur yaa atlanırmı ölür insan:KK23:
Beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattın emoşum :KK70:
dalga geçme be balon gibiyim şuan kanepeden uçacam gibi sanki pöfpöfüm:KK70:bend ekendimi uğrattım vallah billah :KK31:

anaam kız kilo versemde sabit kalsamdamı giremiyom niyeki
ölem ben :ruh::ruh::ruh::ruh:

ara ara atlayıp toplamını yazıyodur yaa atlanırmı ölür insan:KK23:

dalga geçme be balon gibiyim şuan kanepeden uçacam gibi sanki pöfpöfüm:KK70:bend ekendimi uğrattım vallah billah :KK31:

anaam kız kilo versemde sabit kalsamdamı giremiyom niyeki
ölem ben :ruh::ruh::ruh::ruh:
eksi değil kız artı olcaktı o sorry ::D:D

çünkülüm sen gelmiyon :deli::deli:
gocama didim tm artık diyete baslıyoz didim o da 84 oldu çünkülüm ailecek alıyok :KK70::KK70::KK70:

hadi bakalım :KK8::KK8::KK8: siz listeye girseniz de artıkın aday listesiylen ugrasmasam kız güzel olmaz mı :KK70::KK70:
Gelecem bende sös:sus: hahh iyi olmus oyle o da alacak ki empatik olsun:KK70:benim gocam da tatli istiyi her gün:KK51:

Back
X