Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm dugunden uc ay once folık asıte basla o zaman
Aklının köşedınde dursun

Ben bittim yaa off size imrenimm haa en azindan evden ise gidip gelisiniz tartilmaya korkuyorum kiz ne ka cok cesit menu yaptimm ohaa oldum bugunku misafir bitti.. sen kesin beni geçersin kiz.
Pes etme hemen ben iradesizim biliyon az çok dün arkadaşla konuştum klomen tedavisi görmüştü yumurta hiç büyümemişti 70ten 65 düştüğünde klomen le büyümüştü aşılama ile hamile kaldı gerçi o da ama kilo önemli kaç oldun sen şimdi.

Testere başlı aslan pençesi alacam bende çakşır otunu da araştırıyorum birde arı sütü polen ama hasını bulmak zor .tedavi süren belli mi ?
...
Ne hazırladın misafirine

Canım kiminin oluyo kiminin olmuyor bünye ile alakalı birde doktordan fark ediyor burda üniversite hastaneleri kilo ver diyo özeller önemsemiyor ama anne ve bebek için burda tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ideal kiloda hamile kalmak daha sağlıklı... sizin orda clavella marka folik asit asit var içinde inositol var o da düzenli yumurtlamayı destekliyor sizin orda tüp tedavisine başlıcak birine vermiş doktor içeriğine baktım dün akşam madem hemen istiyorsun lilinin dediği gibi 3 ay öncesi başlarsın .....

Kuzum 7 saat gezmişsin yediklerin erimiş gitmiştir

Kızlar bendede pko vardı 6 ay tedavi oldum. Doktor artık hamile kalman için sebep kalmadı dedi 4. ayımda 6 ay geçtikten sonra doktoruda bıraktım. 3-4 ay sonra hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasib etsin. Doktor banada kilo ver diyordu. Yumurtaların iyi çalışması için karın bölgende yağlanma olmaması önemli. Hamile kaldığımda benimde fazla kilom vardı. 64 le hamile kaldım. Klomen bende kullandım. Sonra yeni bir ilaç çıktığını söylemişti doktor. Son aylarda serophen miydi neydi onu kullanmıştım. Klomenin kist yaptığını söylemişti onun için o ilaca devam etmiştim.

Klomen standart sanırım takipte kullanılıyor... benim karın bölgemde çok yağlanma vardı burda verdim çoğunu 5 ile 8 kilo daha versem daha iyi olacak tedavi için ama iradem zayıf işte...
Ne kadar süre uğraştın sen...

Merhaba kızlar
Kılom hala 75.1
Nasılda dırenc gosterıyor
Hele kı 1 e kopuyrm 1 ne ya 1
Kalori miktarını arttır 2 gün biraz fazla ye 6yk yiyorsan 8 yap 1 dilim daha arttır ekmeği sonra eskiye dön canım kırılır sabitligin

6 ay başka doktora bikaç ay ara verdim sonra 6 ayda başka doktora gittim. Ama doktorumu iyiki değiştirmişim önceki doktorun doğru düzgün tedavi etmediğini söyledi son doktorum.

Amin inşallah

Aynen dene bakalım yalnız çok şekerli seviyorsan üzüm pekmeziyle yap
Canım ben keciboynuzuyla yaptım şekerpancarı öyle demişti

Cnm dugunden uc ay once folık asıte basla o zaman
Aklının köşedınde dursun
Sağol lilimmm zaten hamile kalırsam danışmanım sen olacaksın. Cok sey ogrendim senden okuyarak. Güzel düşünceli anne ♡

Canim zayif olmak tabi guzel hamilelikte. Zayif insan daha dinc daha hateketli oluyor. Hamilelikte zaten kilo aliyorsun. Zayif hamile kalmak her acıdan daha iyi ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…