- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.761
Cnm dugunden uc ay once folık asıte basla o zamanYa kızlar 80 kilo olan kadına zayıfla çocuğun olsun diyorlar doktorlar. Bizim işyerinde 150 kilo kız cocuk yapti. 6 aylıktı bana geldi sarıldı ben izine ayrılıyorum dedi bende ne izni dedim bebegim olacakya dedi bende caktirmadim. Yani okadar sismandiki yinede hamile kaldı. Birçok aşırı kilolu insanlar tanıyorum hamile kalan. Allah'ım InsAllah isteyen herkese nasip eder
Bende bu yaştan sonra yapamicam kesin hemen evlenir evlenmez calismalara baslamaliyim
Pes etme hemen ben iradesizim biliyon az çok dün arkadaşla konuştum klomen tedavisi görmüştü yumurta hiç büyümemişti 70ten 65 düştüğünde klomen le büyümüştü aşılama ile hamile kaldı gerçi o da ama kilo önemli kaç oldun sen şimdi.Ben bittim yaa off size imrenimm haa en azindan evden ise gidip gelisiniz tartilmaya korkuyorum kiz ne ka cok cesit menu yaptimm ohaa oldum bugunku misafir bitti.. sen kesin beni geçersin kiz.
Testere başlı aslan pençesi alacam bende çakşır otunu da araştırıyorum birde arı sütü polen ama hasını bulmak zor .tedavi süren belli mi ?Bu ay bisey yapmadim canim sadece 7zeytin bir incir yedim bu kur beni ogleyece tok tuttu hep..
Onun dışında aslan pençesi kuru uyguluyacam onu iki ay uygulamam lazımmış sabah kahvaltidan 2 saat sonra bir fincan bide ogle ac karnina bi fincan icilecek baska yoktu heral bunla beraber sabah ari polenli su icecegim.. baska kur uygulamiyacagim
Canım kiminin oluyo kiminin olmuyor bünye ile alakalı birde doktordan fark ediyor burda üniversite hastaneleri kilo ver diyo özeller önemsemiyor ama anne ve bebek için burda tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ideal kiloda hamile kalmak daha sağlıklı... sizin orda clavella marka folik asit asit var içinde inositol var o da düzenli yumurtlamayı destekliyor sizin orda tüp tedavisine başlıcak birine vermiş doktor içeriğine baktım dün akşam madem hemen istiyorsun lilinin dediği gibi 3 ay öncesi başlarsın .....Ya kızlar 80 kilo olan kadına zayıfla çocuğun olsun diyorlar doktorlar. Bizim işyerinde 150 kilo kız cocuk yapti. 6 aylıktı bana geldi sarıldı ben izine ayrılıyorum dedi bende ne izni dedim bebegim olacakya dedi bende caktirmadim. Yani okadar sismandiki yinede hamile kaldı. Birçok aşırı kilolu insanlar tanıyorum hamile kalan. Allah'ım InsAllah isteyen herkese nasip eder
Bende bu yaştan sonra yapamicam kesin hemen evlenir evlenmez calismalara baslamaliyim
Kuzum 7 saat gezmişsin yediklerin erimiş gitmiştirBugünkü menuyu yazmaya utanıyorum. Yazmasam olmazmi?
@emelinbusesi sporu da pas gececegiz. 5 kat merdiven çıkmanın dışında hic bişey yapamadım. Nisan için mekan bakicaz diye 7 saat gezdik ardından da kuzenin goruculeri geldi teyzeme, ona gittik . Ne diyet kaldı ne spor
Günaydın canımGünaydın kızlar
Merhaba kızlar
Kılom hala 75.1
Nasılda dırenc gosterıyor
Hele kı 1 e kopuyrm 1 ne ya 1
Klomen standart sanırım takipte kullanılıyor... benim karın bölgemde çok yağlanma vardı burda verdim çoğunu 5 ile 8 kilo daha versem daha iyi olacak tedavi için ama iradem zayıf işte...Kızlar bendede pko vardı 6 ay tedavi oldum. Doktor artık hamile kalman için sebep kalmadı dedi 4. ayımda 6 ay geçtikten sonra doktoruda bıraktım. 3-4 ay sonra hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasib etsin. Doktor banada kilo ver diyordu. Yumurtaların iyi çalışması için karın bölgende yağlanma olmaması önemli. Hamile kaldığımda benimde fazla kilom vardı. 64 le hamile kaldım. Klomen bende kullandım. Sonra yeni bir ilaç çıktığını söylemişti doktor. Son aylarda serophen miydi neydi onu kullanmıştım. Klomenin kist yaptığını söylemişti onun için o ilaca devam etmiştim.
Kalori miktarını arttır 2 gün biraz fazla ye 6yk yiyorsan 8 yap 1 dilim daha arttır ekmeği sonra eskiye dön canım kırılır sabitliginMerhaba kızlar
Kılom hala 75.1
6 ay başka doktora bikaç ay ara verdim sonra 6 ayda başka doktora gittim. Ama doktorumu iyiki değiştirmişim önceki doktorun doğru düzgün tedavi etmediğini söyledi son doktorum.Klomen standart sanırım takipte kullanılıyor... benim karın bölgemde çok yağlanma vardı burda verdim çoğunu 5 ile 8 kilo daha versem daha iyi olacak tedavi için ama iradem zayıf işte...
Ne kadar süre uğraştın sen...
Kalori miktarını arttır 2 gün biraz fazla ye 6yk yiyorsan 8 yap 1 dilim daha arttır ekmeği sonra eskiye dön canım kırılır sabitligin
Canım ben keciboynuzuyla yaptım şekerpancarı öyle demiştiAmin inşallah
Aynen dene bakalım yalnız çok şekerli seviyorsan üzüm pekmeziyle yap
Sağol lilimmm zaten hamile kalırsam danışmanım sen olacaksın. Cok sey ogrendim senden okuyarak. Güzel düşünceli anne ♡Cnm dugunden uc ay once folık asıte basla o zaman
Aklının köşedınde dursun
Canim zayif olmak tabi guzel hamilelikte. Zayif insan daha dinc daha hateketli oluyor. Hamilelikte zaten kilo aliyorsun. Zayif hamile kalmak her acıdan daha iyi ♡♡♡Canım kiminin oluyo kiminin olmuyor bünye ile alakalı birde doktordan fark ediyor burda üniversite hastaneleri kilo ver diyo özeller önemsemiyor ama anne ve bebek için burda tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ideal kiloda hamile kalmak daha sağlıklı... sizin orda clavella marka folik asit asit var içinde inositol var o da düzenli yumurtlamayı destekliyor sizin orda tüp tedavisine başlıcak birine vermiş doktor içeriğine baktım dün akşam madem hemen istiyorsun lilinin dediği gibi 3 ay öncesi başlarsın .....
Ya lilim benle dalga geçersin 10p gram verdim diye. Bak onu veremeyenlerde varMerhaba kızlar
Kılom hala 75.1
Canım inan hicbir fikrim yok bunu bilse bilseKızlar kızıma devam sütü sevmem gerekiyor sütüm yetmiyor önerisi olan var mı
Nasıl oldu pekiCanım ben keciboynuzuyla yaptım şekerpancarı öyle demişti
Sağol lilimmm zaten hamile kalırsam danışmanım sen olacaksın. Cok sey ogrendim senden okuyarak. Güzel düşünceli anne ♡
Canım ben o çikolatalı pudingi yaptım. Ben keciboynuzunun tadını ağır buldum hani çok geldi gibi bana kokusunu aldim. Şekerpancarı içine bir yumurta ekliyormuş. Belki ben eklemedigim icin öyle olduNasıl oldu peki
Bilmiyorum ki canım üzüm pekmeziyle dene bide olmazsaCanım ben o çikolatalı pudingi yaptım. Ben keciboynuzunun tadını ağır buldum hani çok geldi gibi bana kokusunu aldim. Şekerpancarı içine bir yumurta ekliyormuş. Belki ben eklemedigim icin öyle oldu
Aynen acı bi tad verdi anlamadim bende denicem canimBilmiyorum ki canım üzüm pekmeziyle dene bide olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?