- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.741
Hormonları yeni yaptırdım sorun yok hormonlarda bende kalite düşük birde olmayacağına inandığımdan olmuyordu olumlu birşey duymayınca tabi eskide kaldıValla soganda yaptim incir edime keci boynuzu testere disli aslan pencesi hayit tohumu ise yaramadi bence hormon tahlillerini yaptir benim sut hormonu prolaktin 32 5 cikti onun icnde ilac iciyirum
10-16 KASIM SPOR YARIŞMASI LİSTESİ
ADRİANA LİMA' LAR
emelinbusesi 0 + 15
@keptinn
@Favelayn
M Melekemal 80 + 60 +
@SekerPancarii 33 +
@Bir garip
@sarraf
@yesiltazenane
GİGİ HADİD' LER
heksi 60 +
@Buki_89
@pembebalerin
@Blacksee55 20 +
SchonerDuft 60 +
@selcanmehmetcan
@elaalemi 40 +
UMEYYE 45 +
Olur canım inşallahValka ne yalan soylim hic acikmiyorum desem yerudir ilactan heralde ama yine ogun atlamiyorum azda olsa yemeye calidiyorum zayiflamam lazim biran once
Insallah sizde dualarinuzda benide eksik etmeyin lutfenOlur canım inşallah
Benim de yüksekti sut hormonum..bende kist hiç oluşmadi genelde adet oluyodum ya catlar döllenme olur ya da adet olursun simdiden çok kafana takma onlari rahat ol akışına birakSagol abla onceden cok yaptim bi umut simdi anladimki kurluk bisey degilmis durumum sut hormonumda yuksek cikti onun icnde ilac kullancam kutunun icnde iki tane kuck mercimek kadar hap var biri pazartesi ictim birinide bu patesi icicem bide yarin catlatma ignedi vululcak abla ultrasyonda 3 yumurta olctu foktor igneyle ucude catlarmi yoksa kistmi olur
Dietti kiloydu derkn aklima bile gelmiyor bazen hamile kalmistim dedimya ozamanda boyle kilo diet spor derkn hic kafama takmadim ondanmi olduki diye dusunnuyor degilim yani insalkah yine olur kafam rahatBenim de yüksekti sut hormonum..bende kist hiç oluşmadi genelde adet oluyodum ya catlar döllenme olur ya da adet olursun simdiden çok kafana takma onlari rahat ol akışına birak
Sen diyetine odaklan kilon gidince bak nasıl geliyo bebişDietti kiloydu derkn aklima bile gelmiyor bazen hamile kalmistim dedimya ozamanda boyle kilo diet spor derkn hic kafama takmadim ondanmi olduki diye dusunnuyor degilim yani insalkah yine olur kafam rahat
Ben bittim yaa off size imrenimm haa en azindan evden ise gidip gelisiniz tartilmaya korkuyorum kiz ne ka cok cesit menu yaptimm ohaa oldum bugunku misafir bitti.. sen kesin beni geçersin kiz.Günaydın kızlar bende regli oldum bir hafta sahalardayım bol kocaman spor yapacam @Blacksee55 i gececemBitmeyenUmidim bu hafta kaç kilo veriyoruz bebişim var mı arttıran üstüne katan
Bu ay bisey yapmadim canim sadece 7zeytin bir incir yedim bu kur beni ogleyece tok tuttu hep..BitmeyenUmidim yaptığın kürleri bana bir yazar mısın adet olmuşken yapayım birşeyler diyorum
Geçmiş olsun canimKızlar kızım alerji olmuş hastane ile uğraştım hep
Menüm
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği arasında peynirli tost
Domates
4 zeytin
1 kaşık tahin pekmez
1 bardak sıkma portakal suyu
Oglen
1 bardak ayran
1 dilim pacanga böreği
Ara
1 avuç badem
Akşam
Pilav üstü et döner
1 bardak ayran
Buz tut canım nolduki. Geçmiş olsunBugün buralar pek sakin
Kızlar bi insan ayağını burktuğunu nasıl anlamaz üç gündür ayak bileğim ağrıyor şişti o kadar acıyor sa anlamammı hiç hiçte azalmadı üç gün içindeacaba böcek falan mı soktu
Spor da yapamıyorum haliyle
Burda bacıların ot yerken sen utanmiomusun browni yemeyeKızlar iki saati geçti browniyi yiyeli hala tıka basa doluyum yeni yemiş gibi Allahtan eşim geç gelecek yemeği yemedik daha
Tavsiye ederim
İşin ilginci bilmiyorum ne olduğunu ya burktum ya birşey soktu...Geçmiş olsun canim
Buz tut canım nolduki. Geçmiş olsun
Burda bacıların ot yerken sen utanmiomusun browni yemeyeyarasin canım aa sagliklisindanmis pardooon
Haftasonu buralar böyle oluyor canım idare edin yarından sonra yine herkes burda
Tok tuttu demekİşin ilginci bilmiyorum ne olduğunu ya burktum ya birşey soktu...
Çok sağol canım
Kız sağlıklısı tabi
İnşallah dinlenin bakalım
Amin inşallahYa kızlar 80 kilo olan kadına zayıfla çocuğun olsun diyorlar doktorlar. Bizim işyerinde 150 kilo kız cocuk yapti. 6 aylıktı bana geldi sarıldı ben izine ayrılıyorum dedi bende ne izni dedim bebegim olacakya dedi bende caktirmadim. Yani okadar sismandiki yinede hamile kaldı. Birçok aşırı kilolu insanlar tanıyorum hamile kalan. Allah'ım InsAllah isteyen herkese nasip eder
Bende bu yaştan sonra yapamicam kesin hemen evlenir evlenmez calismalara baslamaliyim
Aynen dene bakalım yalnız çok şekerli seviyorsan üzüm pekmeziyle yapTok tuttu demekyarin bende yapmaliyim hemencik.
Canım ayak bu ayak olmayınca hicbirsey olmuyor ben sakatlandigimda anladimdoktora git göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?