- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.921
Ay bana da dua et bacım doğum yaparken nuffiun ben nick değiştirmiştimGelmem mi hicc 3 haftam kaldim doguma
Hatta açeydin kollarini gitme diyeydin...
2.5 ay sonra dönersin yavaştan aramıza kuzum artık 13 kilodan 8 kilo kalır doğumdan sonra hemen verirsinDenetim sen rumuz mu degistirdin seni hatirlayamadim kusura bakma ben buralardayim ama aralik annelerine takiliyorum cogunlukla 13 kilo aldim simdiye kadar bu arada bana tekrar unut oldunuz en kisa zamanda gorusmek dilegiyle opuyorum hepinizi
Nasil bir dua edeyim canm ne istiyorsunAy bana da dua et bacım doğum yaparken nuffiun ben nick değiştirmiştim
2.5 ay sonra dönersin yavaştan aramıza kuzum artık 13 kilodan 8 kilo kalır doğumdan sonra hemen verirsin
o değil de kaç gün yedi banı
Sağlıkla bebeğim olsun ekimde düşük yaptım sorunsuz bir hamileliğim olsun içinden nasıl geçiyor ise o anNasil bir dua edeyim canm ne istiyorsun
Bilmemki biraz zor oldu ama allaha sukur yerine oturdu hersey bi yandada iyki erken evlendim diyorum cocuk olmuyor ozamanda yasta geciyor diye uzulurfumNasıl o kadar kucuk evlenmek? Nasıl gectı
Çatlama mı vuruldun olivitrelleBen cok kotuyum kusa kusa oldum ilacmi yapiyor
Yani kayninin dugunumu vardi yanlis anlamadimsa canim düğünde haliyle gerginlikler olur bos ver takmayin canım hic sorun etme bile kendinize..ama kg vermisin ona sevindim :)kesinlikle
nişanlım anlatmış düğün bittikten sonra hiçbişey yokmuş gibi davranmaya başladı ama ben kırgınım
Sen nerelerdesin öyle sesin çıkmıyorYani kayninin dugunumu vardi yanlis anlamadimsa canim düğünde haliyle gerginlikler olur bos ver takmayin canım hic sorun etme bile kendinize..ama kg vermisin ona sevindim :)
Neden ne ilaci kullaniyorsun eger seker ilactansa canim diyet yapiyorsun az yediginde ilac cok yan etkisi gosterir sabah ve akşam doyurucu ye ilaci ic cok bulanti yapmaz ozamanBen cok kotuyum kusa kusa oldum ilacmi yapiyor
Yapar ben acillik olmuştum 30 dk boyunca alttan da üstten de gitmişti hafiflerEvet dun bugn sut hormonu icn ilac vardi onuda artim seker ilacida ictim esimmon ilaci yapar diyor bakmis internetten sizce catlatma ignesi yaparmi
Sorma cok yogundum cumartesi misafirleri agirladim hrm oglanin dogum gununu kutladik...Sen nerelerdesin öyle sesin çıkmıyor
Valla sorma ben herseyim temiz saniyordum oyle degilmis sut hormonum prolaktin yuksek cikti doktor ilac verdi onu iciyorum seker ilaci kullancaksin dedi onu da iciyorum catlatma ignesi oldum omu yaoarki dedimNeden ne ilaci kullaniyorsun eger seker ilactansa canim diyet yapiyorsun az yediginde ilac cok yan etkisi gosterir sabah ve akşam doyurucu ye ilaci ic cok bulanti yapmaz ozaman
Yiyemiyorumki diyet yapim zorla zorla hele abur cubuk gorunce midem bulaniyor ben oyle seylere bayilirdim simdi tiksiniyorum oaketli seylerden ben bile inanamiyom kendimeYapar ben acillik olmuştum 30 dk boyunca alttan da üstten de gitmişti hafifler
Benim bildigim catlatma kasiklara vurur agri bende ilk zamanlar vuruldgumda bi hafta ayagimi toparlaya toparlaya suruduydum.ama seker ilaci da bulanti yapiyor zati bide uc hap allah yardimcin olsun hersey bebisin için. .canim tansiyonuna baktiraydin ilaclarin etkisinden ondanda kusarsin bende ilaclardan tansiyonum ilkkez 16 ya ciktiydi yere yigildim gözüm gormediydi senin kusman iyi yaniValla sorma ben herseyim temiz saniyordum oyle degilmis sut hormonum prolaktin yuksek cikti doktor ilac verdi onu iciyorum seker ilaci kullancaksin dedi onu da iciyorum catlatma ignesi oldum omu yaoarki dedim
Kaç gun yedi kiz :)) Allah Allah duramiylarheeee cok güzel ban yimiş yine
Nerden baksan en az uc gunAy bana da dua et bacım doğum yaparken nuffiun ben nick değiştirmiştim
2.5 ay sonra dönersin yavaştan aramıza kuzum artık 13 kilodan 8 kilo kalır doğumdan sonra hemen verirsin
o değil de kaç gün yedi banı
Olur cnm Allahın ıznıyleBilmemki biraz zor oldu ama allaha sukur yerine oturdu hersey bi yandada iyki erken evlendim diyorum cocuk olmuyor ozamanda yasta geciyor diye uzulurfum
Galıba çatlatma ıgnesı yapıyordurEvet dun bugn sut hormonu icn ilac vardi onuda artim seker ilacida ictim esimmon ilaci yapar diyor bakmis internetten sizce catlatma ignesi yaparmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?