Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gelmem mi hicc 3 haftam kaldim doguma
Hatta açeydin kollarini gitme diyeydin...
Ay bana da dua et bacım doğum yaparken nuffiun ben nick değiştirmiştim

Denetim sen rumuz mu degistirdin seni hatirlayamadim kusura bakma ben buralardayim ama aralik annelerine takiliyorum cogunlukla 13 kilo aldim simdiye kadar bu arada bana tekrar unut oldunuz en kisa zamanda gorusmek dilegiyle opuyorum hepinizi
2.5 ay sonra dönersin yavaştan aramıza kuzum artık 13 kilodan 8 kilo kalır doğumdan sonra hemen verirsin

Bu sefer paazartesı yemıs allahtan
@Blacksee55

o değil de kaç gün yedi banı

kesinlikle

nişanlım anlatmış düğün bittikten sonra hiçbişey yokmuş gibi davranmaya başladı ama ben kırgınım
Yani kayninin dugunumu vardi yanlis anlamadimsa canim düğünde haliyle gerginlikler olur bos ver takmayin canım hic sorun etme bile kendinize..ama kg vermisin ona sevindim :)

Sen nerelerdesin öyle sesin çıkmıyor
Sorma cok yogundum cumartesi misafirleri agirladim hrm oglanin dogum gununu kutladik...
Pazar gunu kusburnu toplamaya gittik dag taş gezdik temiz havami carpti ne bugun baygin yattim zor kalktim. .
Çarşamba gunu erkek kardesimin yanina ankaraya gidecegiz 3 gunluge gezmeye yazin maglum bahcede calisiyok böyle hic bos vakit yok haa

Neden ne ilaci kullaniyorsun eger seker ilactansa canim diyet yapiyorsun az yediginde ilac cok yan etkisi gosterir sabah ve akşam doyurucu ye ilaci ic cok bulanti yapmaz ozaman
Valla sorma ben herseyim temiz saniyordum oyle degilmis sut hormonum prolaktin yuksek cikti doktor ilac verdi onu iciyorum seker ilaci kullancaksin dedi onu da iciyorum catlatma ignesi oldum omu yaoarki dedim

Valla sorma ben herseyim temiz saniyordum oyle degilmis sut hormonum prolaktin yuksek cikti doktor ilac verdi onu iciyorum seker ilaci kullancaksin dedi onu da iciyorum catlatma ignesi oldum omu yaoarki dedim
Benim bildigim catlatma kasiklara vurur agri bende ilk zamanlar vuruldgumda bi hafta ayagimi toparlaya toparlaya suruduydum.ama seker ilaci da bulanti yapiyor zati bide uc hap allah yardimcin olsun hersey bebisin için. .canim tansiyonuna baktiraydin ilaclarin etkisinden ondanda kusarsin bende ilaclardan tansiyonum ilkkez 16 ya ciktiydi yere yigildim gözüm gormediydi senin kusman iyi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…