- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.941
tartışmş galiba biriyle bana sabah haber verdi
aahahahahahah DD spor olarak yiyo galiba emele diyelimde 24saatlık spor eklesin black e
minnak bir tartışmasonuc bilmem kac gün ban
bana da dyo dayanamadım k.bakma
Bebeği olmuştu dimi onların değişiklik olur size de ...Sorma cok yogundum cumartesi misafirleri agirladim hrm oglanin dogum gununu kutladik...
Pazar gunu kusburnu toplamaya gittik dag taş gezdik temiz havami carpti ne bugun baygin yattim zor kalktim. .
Çarşamba gunu erkek kardesimin yanina ankaraya gidecegiz 3 gunluge gezmeye yazin maglum bahcede calisiyok böyle hic bos vakit yok haa
Keşke bende tiksinsem birazcıkYiyemiyorumki diyet yapim zorla zorla hele abur cubuk gorunce midem bulaniyor ben oyle seylere bayilirdim simdi tiksiniyorum oaketli seylerden ben bile inanamiyom kendime
Nerden baksan en az uc gun
everttt ama
Gelmem mi hicc 3 haftam kaldim doguma
Hatta açeydin kollarini gitme diyeydin...
darısı başımıza inşallahYiyemiyorumki diyet yapim zorla zorla hele abur cubuk gorunce midem bulaniyor ben oyle seylere bayilirdim simdi tiksiniyorum oaketli seylerden ben bile inanamiyom kendime
galibası 3 gün kuzuKaç gun yedi kiz :)) Allah Allah duramiylar
tm bebeim bu cuma ayıralım zaten cok bile bekledin kac hafta öncesinden söylemiştin sen izin diyeSekerPancarii kızlar benı ızne ayırır mısınız bu hafta
O.mezun olmudu gitti unuttu bizieverttt amahtc71 de hamile değildi
yinede unuttu bizi evet
neyse ki bişey kalmamışşş bebiş 2 aylık olunca gelirsin cok bi kilo da alamamışsn zaten
aynen kuzuş mezun olduydu acık ögretim okuyodu belki bu sene dersleri agırdırO.mezun olmudu gitti unuttu bizi
valla buki de yok o da yok buki yoğundur da emelin nesi var acaba
Bilmiyorum ki gelmemezlik yapmazdı ovalla buki de yok o da yok buki yoğundur da emelin nesi var acaba
yaprak dökümü mü desem acabaBilmiyorum ki gelmemezlik yapmazdı o
günaydın canııım iyiyiz sen nasılsınnKızçeler günaydınnasılsınız
dönebilirsemlistelere mi dönüyorsun kuzum
aynı yastayızz hatta kucuksun benden96 li aralik ta 21 me giricem
evet cnm vardı takmıyorum yaa aman geçtiYani kayninin dugunumu vardi yanlis anlamadimsa canim düğünde haliyle gerginlikler olur bos ver takmayin canım hic sorun etme bile kendinize..ama kg vermisin ona sevindim :)
bencedeeehe kimselere yar etmeyiz
günaydın iyidir sen nasılsınKızçeler günaydınnasılsınız
dön kız keşke bende ayrılıyor yerine hamilelik belirtseydik benimde dönme imkanım olurdu 2 aylığına teşvik oluyor listedönebilirsem
aynı yastayızz hatta kucuksun benden
evet cnm vardı takmıyorum yaa aman geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?