- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.961
İyiyim çok şükürgünaydın canııım iyiyiz sen nasılsınn
İyiyim canım ayağımın ağrısı geçmiyor galiba doktorlukbencedeee
günaydın iyidir sen nasılsın
dön kız keşke bende ayrılıyor yerine hamilelik belirtseydik benimde dönme imkanım olurdu 2 aylığına teşvik oluyor liste
ayağına ne olmuştu incittinmi ?İyiyim çok şükür
İyiyim canım ayağımın ağrısı geçmiyor galiba doktorluk
6lara düşeydn bi tekrardanbu arada kızlar 70,80e acayip gıcık oldum ben niye inemiyorum 70,80 den umarım regli bitince inerim yoksa
kuzuuu niye geçmiyo senin ayağınİyiyim çok şükür
İyiyim canım ayağımın ağrısı geçmiyor galiba doktorluk
Düşerim bu hafta regli bitince ödemleri atarım 800 gram var 6 yı görmem için birazda dikkat ediyorum pazar yada cumartesi protein yaparım yine eskiyi sabitlerim artık veremezsem de6lara düşeydn bi tekrardan
kuzuuu niye geçmiyo senin ayağınnasıl oldu o öyle
beni sormaDüşerim bu hafta regli bitince ödemleri atarım 800 gram var 6 yı görmem için birazda dikkat ediyorum pazar yada cumartesi protein yaparım yine eskiyi sabitlerim artık veremezsem de
sen kaç oldun
günaydın kuzuuu iyiyiz sen napıyosun yoksunGünaydin kizlar
Napiyosunuz baklim?
enerjine hayranıııımmm sen önceden de gidiyodun salona hafta da bi kac günSelam kızlar nasılsınız..
Bugün spor salonuna gidicem ama akşam 7 gibi çocuklar babaya emanet
Evet canım gidiyodum yine 3 aylik yazilcam komşumla bilerek aksam gitcez baksın babalarıenerjine hayranıııımmm sen önceden de gidiyodun salona hafta da bi kac gün
ayağına ne olmuştu incittinmi ?
Bilmiyorum kızlar nasıl olduğunu eşim burkmuşsundur diyo iyide bu kadar ağrırda farketmemmi hiç bişey mi soktu onuda bilmiyorum6lara düşeydn bi tekrardan
kuzuuu niye geçmiyo senin ayağınnasıl oldu o öyle
En güzeli hem stres atarsın hem iyi gelir sanaEvet canım gidiyodum yine 3 aylik yazilcam komşumla bilerek aksam gitcez baksın babalarıstres de atmak lazim di mi ama..
Çok gecmiş olsun..bocek sokması olsa ufak bir yara izi olurdu.cok ayakta kaldığın gün olabilir mi acabaBilmiyorum kızlar nasıl olduğunu eşim burkmuşsundur diyo iyide bu kadar ağrırda farketmemmi hiç bişey mi soktu onuda bilmiyorum
Oh yemegi yer cıkarsınız 3 güne isyan eder babalardaEvet canım gidiyodum yine 3 aylik yazilcam komşumla bilerek aksam gitcez baksın babalarıstres de atmak lazim di mi ama..
bi git doktora canım belki damar sıkışması falandır yada üstüne cok yüklendiysen o da agrıtır ip falan atladın mı bu ara yada agır bi spor yaptın mıBilmiyorum kızlar nasıl olduğunu eşim burkmuşsundur diyo iyide bu kadar ağrırda farketmemmi hiç bişey mi soktu onuda bilmiyorum
İsyan çıkacağı belli ama yoookk direnmem lazımOh yemegi yer cıkarsınız 3 güne isyan eder babalarda
bi git doktora canım belki damar sıkışması falandır yada üstüne cok yüklendiysen o da agrıtır ip falan atladın mı bu ara yada agır bi spor yaptın mı
günaydın gelen giden ne oturdum ne iş yaptım boş boş geçti sen nasılsınGünaydin kizlar
Napiyosunuz baklim?
Ama bir haftadır geçmiyor canımÇok gecmiş olsun..bocek sokması olsa ufak bir yara izi olurdu.cok ayakta kaldığın gün olabilir mi acaba
Canım hep yaptığım sporlar Jillian ve leslie bide kendi çapımda mekik falan beş gündür yapmama rağmen geçmediOh yemegi yer cıkarsınız 3 güne isyan eder babalarda
bi git doktora canım belki damar sıkışması falandır yada üstüne cok yüklendiysen o da agrıtır ip falan atladın mı bu ara yada agır bi spor yaptın mı
o kadar diyorsun benden de mi vahim durumbeni sorma
beni bırakın siz kendini kurtarın
günaydın kuzuuu iyiyiz sen napıyosun yoksun
valla en iyisini yapıyorsun ben 2 kere gittim ama bilinçsiz gittim işe yaramadı pekSelam kızlar nasılsınız..
Bugün spor salonuna gidicem ama akşam 7 gibi çocuklar babaya emanet
doktora gitsen keşkeBilmiyorum kızlar nasıl olduğunu eşim burkmuşsundur diyo iyide bu kadar ağrırda farketmemmi hiç bişey mi soktu onuda bilmiyorum
Gitcem ama oğlum nasıl olacak onu düşünüyorum sadece emiyor biberon emzik almıyor ağlamaya başladımı kimse susturamıyoro kadar diyorsun benden de mi vahim durum
valla en iyisini yapıyorsun ben 2 kere gittim ama bilinçsiz gittim işe yaramadı pek
doktora gitsen keşke
iyi bende cok yogun calisiyorum dünde sabahdan aksama Kadar seminerdeydim hic giremedim ordabeni sorma
beni bırakın siz kendini kurtarın
günaydın kuzuuu iyiyiz sen napıyosun yoksun
anladim canim iyi ya ne olsun bendede aynigünaydın gelen giden ne oturdum ne iş yaptım boş boş geçti sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?