Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

6lara düşeydn bi tekrardan

kuzuuu niye geçmiyo senin ayağın nasıl oldu o öyle
Düşerim bu hafta regli bitince ödemleri atarım 800 gram var 6 yı görmem için birazda dikkat ediyorum pazar yada cumartesi protein yaparım yine eskiyi sabitlerim artık veremezsem de
sen kaç oldun

Düşerim bu hafta regli bitince ödemleri atarım 800 gram var 6 yı görmem için birazda dikkat ediyorum pazar yada cumartesi protein yaparım yine eskiyi sabitlerim artık veremezsem de
sen kaç oldun
beni sorma
beni bırakın siz kendini kurtarın

Günaydin kizlar
Napiyosunuz baklim?
günaydın kuzuuu iyiyiz sen napıyosun yoksun

Evet canım gidiyodum yine 3 aylik yazilcam komşumla bilerek aksam gitcez baksın babaları stres de atmak lazim di mi ama..
Oh yemegi yer cıkarsınız 3 güne isyan eder babalarda

Bilmiyorum kızlar nasıl olduğunu eşim burkmuşsundur diyo iyide bu kadar ağrırda farketmemmi hiç bişey mi soktu onuda bilmiyorum
bi git doktora canım belki damar sıkışması falandır yada üstüne cok yüklendiysen o da agrıtır ip falan atladın mı bu ara yada agır bi spor yaptın mı

Çok gecmiş olsun..bocek sokması olsa ufak bir yara izi olurdu.cok ayakta kaldığın gün olabilir mi acaba
Ama bir haftadır geçmiyor canım

Canım hep yaptığım sporlar Jillian ve leslie bide kendi çapımda mekik falan beş gündür yapmama rağmen geçmedi

beni sorma

o kadar diyorsun benden de mi vahim durum
Selam kızlar nasılsınız..
Bugün spor salonuna gidicem ama akşam 7 gibi çocuklar babaya emanet
valla en iyisini yapıyorsun ben 2 kere gittim ama bilinçsiz gittim işe yaramadı pek

Bilmiyorum kızlar nasıl olduğunu eşim burkmuşsundur diyo iyide bu kadar ağrırda farketmemmi hiç bişey mi soktu onuda bilmiyorum
doktora gitsen keşke

o kadar diyorsun benden de mi vahim durum

valla en iyisini yapıyorsun ben 2 kere gittim ama bilinçsiz gittim işe yaramadı pek

doktora gitsen keşke
Gitcem ama oğlum nasıl olacak onu düşünüyorum sadece emiyor biberon emzik almıyor ağlamaya başladımı kimse susturamıyor
Neyse bakalım bulunur inşallah bi çaresi

beni sorma

iyi bende cok yogun calisiyorum dünde sabahdan aksama Kadar seminerdeydim hic giremedim orda

günaydın gelen giden ne oturdum ne iş yaptım boş boş geçti sen nasılsın
anladim canim iyi ya ne olsun bendede ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…