Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canim doktor bir gun sonra iliski dedi ilac kotu ediyor heralde normaldede en ufak seyden midem bulanir bide artik iki hapa ciktik nasil olucak bilmiyorum cok zor olucak
anladım benim aşılamada çatlamada olsun demişlerdi vurulduktan hemen sonra ondan sordum..ne kadar süre kullanacaksın

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün
Yok canim seker hapinin yan etkileri vucud alisana kadar hamile gibi bulantisi olur ben bire bir aynisini yasadim bu hap yuzunden ve hala yaşıyorum bazen @Melekemal
kilo vermede işe yarıyor mu şeker hapının

Evet canim simdi 6aylik bal olmus kendimden korkuyorum dayanamam die cok tatli bi bebek bende istiyorum kendimdenn ...nef.. iradesis bir insan oldum okadar yoruldum ki. ...
halasısın canım seveceksin tabi ki kendini kontrol edersin sen güçlü bir kadınsın korkma

islami otel nasil oluo canim? yani ayri ayrimi? yada esinle özel ı alaninizmi oluo?

bay bayan havuzları falan ayrı oluyo kuzum ama karısık aile havuzu olanda var ben karısık havuzu olsun ıstıyorm tercih edenler genelde muhafazakar kesim bende öyle istiyorumki her tarafta bikinililero lmasın ben haşema giyceğim icin kötü hissederim kendimi

Ben bu sabah bir kilo fazla çıktım sen ne diyorsun hem de o kadar yemiyorum dikkat ediyorum tatlı da yok ben kendimi nerelerden atayım

Yapma yaw yazık sana kıyamam

Çok sağol gözleri açıldı şükür atlattık gibi... unutmam yazarım insallah...

Canim peki listeye giriş hedef kilom var mi benim???

Yapma yaw yazık sana kıyamam

Çok sağol gözleri açıldı şükür atlattık gibi... unutmam yazarım insallah...

Canim peki listeye giriş hedef kilom var mi benim???
son hafta yazılıyo o kuzum yani pazartesi size bildirmiş olurum gelmen gerekn kiloyu ona göre ayarlarsın kendini
ama önceki cumadan -500olarak ayarla kendini

bireysel sıralama listeleri açıklanmış bizim takımda 2 kişi oldugu için malum 2 kişinin sonucu burda
72 kişi içinden bu sıralama
22 . @Blacksee55 ► 27.07.17 ► 75,00 ► 65,00 ► 10,00 ► 13,33%
29 . @lilipit it ► 24.07.17 ► 84,90 ► 75,10 ► 9,80 ► 11,54%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…