- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.081
anladım benim aşılamada çatlamada olsun demişlerdi vurulduktan hemen sonra ondan sordum..ne kadar süre kullanacaksınYok canim doktor bir gun sonra iliski dedi ilac kotu ediyor heralde normaldede en ufak seyden midem bulanir bide artik iki hapa ciktik nasil olucak bilmiyorum cok zor olucak
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar ben hamilelik nedeniyle aranızdan ayrılmış tm doğum yaptım ve 40 mız çıktı şükürler olsun yarından itibaren tekrar zayıflamak için çalışmaya başlıyorum emzirdigim için hızlı kilo veremem sanırım emzirirken şöyle yapsan saha iyi olur dediginiz tavsiyeniz varsa beklerim hayırlı geceler kızlar
kilo vermede işe yarıyor mu şeker hapınınYok canim seker hapinin yan etkileri vucud alisana kadar hamile gibi bulantisi olur ben bire bir aynisini yasadim bu hap yuzunden ve hala yaşıyorum bazen @Melekemal
halasısın canım seveceksin tabi ki kendini kontrol edersin sen güçlü bir kadınsın korkmaEvet canim simdi 6aylik bal olmus kendimden korkuyorum dayanamam die cok tatli bi bebek bende istiyorum kendimdenn ...nef.. iradesis bir insan oldum okadar yoruldum ki. ...
islami otel nasil oluo canim? yani ayri ayrimi? yada esinle özel ı alaninizmi oluo?
ahahaah Dgünaydın kızlar sonunda 70,80den kurtuldum artı olarak kurtuldum ama olsun yine de kurtuldum
günaydınnnnngünaydın güzeller
bende maydonozlu su içiyorum hem ödem hem idrar söktürücü reglide bitiyor bugün artık içemicem kendisi ile vedalaşıyorumkahve zamanısende iç tansiyon düzenler
kocam diiy kiisen kilo almaya başladınGülme gülme seninde başında
bende maydonozlu su içiyorum hem ödem hem idrar söktürücü reglide bitiyor bugün artık içemicem kendisi ile vedalaşıyorum
Zirveye tırmanma derim pişman olursun orda göreceğin manzara hoşuna gitmeyebilirkocam diiy kiisen kilo almaya başladındedim evet zirvede bırakıcam sonra diyet forever
kahve candır
kocam diiy kiisen kilo almaya başladındedim evet zirvede bırakıcam sonra diyet forever
kahve candır
içelim güzelim
Manzarayı bilmem de çıkış şahaneZirveye tırmanma derim pişman olursun orda göreceğin manzara hoşuna gitmeyebilir
kahve midemi ağrıtıyor benim ya
ahahahabence de zirveye çıkmaya çalışma olduğun yerde soluklan ve yavaşça uzaklaş arkana bakma sakın
çişini mi
Manzarayı bilmem de çıkış şahane
bnmde çişimi getirtiyo
ahahahakaç kaç kaç
zirveye cıkmahhhh kolaayyy bayır aşşaaa inmek zorçişini miay bende hep bir olumsuz etkisi var içmicem bugün midem çok kötü zaten ...ayy evet çıkışı şahanede keşke inişide kolay olsa
Ben bu sabah bir kilo fazla çıktım sen ne diyorsun hem de o kadar yemiyorum dikkat ediyorum tatlı da yokben kendimi nerelerden atayım
dereotlu pogaca şekerpare yeşil mercimekli erişte bide bi tatlı daha yapsam yeter gibi sanki dimi 4 çeşit
kuzuuum hoşgeldiiinnn hayırlı ugurlu olsun rabbim saglıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallhhhbiran önce dönmelisin aramıza
günaydın cınıııımmmm
cok geçmiş olsun kuzum nasıl oldu bebişlerböyle durumlarda haber verme imkanın olursa daha iyi olur tabiki çünkü eger önemli şeylerse gelmediğiniz günleri görmezden gelebiliyoruz
*** ADAYLAR LİSTESİ listeye giriş tarihleri***
@Favelayn 66,5 olursa listeye giriş 17kasım cuma
@Melekemal 70,2 olursa listeye giriş 17kasım cuma
@emelinbusesi 72,8 olursa listeye giriş tarihi 17kasım cuma
@pembebalerin 84,8 olursa listeye giriş tarihi 17kasım cuma
@UMEYYE 71 olursa listeye giriş tarihi 24kasım cuma
@SaiKing listeye giriş tarihi 24kasım cuma
@yesiltazenane listeye giriş tarihi 24kasım cuma
@heksi listeye giriş tarihi 24kasım cuma
kızlar menü paylaşımlarını günlük 5 mesaj sınırını unutmuyoruz kurallara uyup belirtilen tarihlerdeki kilolara geldiğinizde asıl lsteye girebiliyosunuz
son hafta yazılıyo o kuzum yani pazartesi size bildirmiş olurum gelmen gerekn kiloyu ona göre ayarlarsın kendiniYapma yaw yazık sana kıyamam
Çok sağol gözleri açıldı şükür atlattık gibi... unutmam yazarım insallah...
Canim peki listeye giriş hedef kilom var mi benim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?