Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Igneyi vurulduğun gün olmadı mı? n çatladı ise ya da kullandığın ilaçlar fena ediyor seni
Yok canim doktor bir gun sonra iliski dedi ilac kotu ediyor heralde normaldede en ufak seyden midem bulanir bide artik iki hapa ciktik nasil olucak bilmiyorum cok zor olucak

Merhaba kızlar ben hamilelik nedeniyle aranızdan ayrılmış tm doğum yaptım ve 40 mız çıktı şükürler olsun yarından itibaren tekrar zayıflamak için çalışmaya başlıyorum emzirdigim için hızlı kilo veremem sanırım emzirirken şöyle yapsan saha iyi olur dediginiz tavsiyeniz varsa beklerim hayırlı geceler kızlar

Bebeği olmuştu dimi onların değişiklik olur size de ...

Keşke bende tiksinsem birazcık

gitti 1 günü şafak 2 gün
Evet canim simdi 6aylik bal olmus kendimden korkuyorum dayanamam die cok tatli bi bebek bende istiyorum kendimdenn ...nef.. iradesis bir insan oldum okadar yoruldum ki. ...

Ben kırkım cıkınca buraya geldım
9.5 kılo verdım burada
Emzıren anne olarak daha duzenlı beslenıp zayıflanabılıyor
Mesela yemeklerın yanında dereotlu salata yemek
Aa pgunlerde badem kuru ıncır yemek gıbı
Her ogune sut yapıcı saglıklı besınler eklenıp
Tatlı cıkınca
Kılo gıdıyor

Günaydın kızlar

Üç gündür ugrayamadim bebeler grip oldu eşim de is seyahatinde... ben de uykusuz gecelerde terelelli oldum şutlanmadigimi umuyorum liste paylaşayım mi? Hoş haftasonu coştum verdiğim 400 gramın yarısı geri gelmiş sabah tartıda 63,3 gördüm... what a shame

Elim değmişken yazayım

Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
4 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta

Ara
Süt cayı
Şekersiz Türk kahvesi
1 avuç fıstık

Öğle
Yeşil salata
Patates oturtma ( kızartmadan fırında)

Ara
200 ml süt

Akşam
Bir bebek muz, bir elma, yulaf ezmesi, bal

Ohooo ben görene kadar sen halletmişsin nasıl gidiyor diyet?

İteklersem gidiyor geçen hafta 400 gr vermiştim haftasonu 200 gr geri aldım artık önümdeki haftaya bakıyorum

Cumaya 62,9 hedefim psikolojik olarak 63un altını görmek istiyorum

Sen nasılsın, diyet nasıl gidiyor?

Ben bu sabah bir kilo fazla çıktım sen ne diyorsun hem de o kadar yemiyorum dikkat ediyorum tatlı da yok ben kendimi nerelerden atayım

dereotlu pogaca şekerpare yeşil mercimekli erişte bide bi tatlı daha yapsam yeter gibi sanki dimi 4 çeşit

kuzuuum hoşgeldiiinnn hayırlı ugurlu olsun rabbim saglıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallhhh biran önce dönmelisin aramıza

Günaydın kızlar
günaydın cınıııımmmm

cok geçmiş olsun kuzum nasıl oldu bebişler böyle durumlarda haber verme imkanın olursa daha iyi olur tabiki çünkü eger önemli şeylerse gelmediğiniz günleri görmezden gelebiliyoruz

*** ADAYLAR LİSTESİ listeye giriş tarihleri***
@Favelayn 66,5 olursa listeye giriş 17kasım cuma

M Melekemal 70,2 olursa listeye giriş 17kasım cuma

@emelinbusesi 72,8 olursa listeye giriş tarihi 17kasım cuma

P pembebalerin 84,8 olursa listeye giriş tarihi 17kasım cuma

@UMEYYE 71 olursa listeye giriş tarihi 24kasım cuma

@SaiKing listeye giriş tarihi 24kasım cuma

yesiltazenane listeye giriş tarihi 24kasım cuma

heksi listeye giriş tarihi 24kasım cuma

kızlar menü paylaşımlarını günlük 5 mesaj sınırını unutmuyoruz kurallara uyup belirtilen tarihlerdeki kilolara geldiğinizde asıl lsteye girebiliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…