- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.161
he öyle kalsın sana noldu gene değiştinyrinde kalsın diyorsun
eskiyi özledimhe öyle kalsın sana noldu gene değiştin
keke bende sarmıştm ilk zamanlar yapıp duruyodm ama bıraktm artık cok yiyozya bende keklere doyamıyorum yaa dün ıspnaklı yaptım esfasene oldu
corba veriyolar galiba da diger yemeklerdn vermiyolar be gülümfazla alabiliyok mu
bende
hayırlı olsuneskiyi özledim
tüüüühkeke bende sarmıştm ilk zamanlar yapıp duruyodm ama bıraktm artık cok yiyoz
corba veriyolar galiba da diger yemeklerdn vermiyolar be gülüm
Canim ben tihum olarak aliyodum havanda dovp 1 bardak kaynamis suya 1 tatli kadigi koyup avzini kapatip demliyordum ovu testide kullaniyordum yumurtlamadan 2 gun once birakiyordum gerci ben bir faydasini girmedim aksine adettim dahada gec oluyordu o donem
ben ovülsyon kullanmıyrum ama yumurta olduğunu sağ kasığımın ağırmasından anlıyorum bir iki ay içeyim dedim bende yumurta oluşumu oluyordu ama dimi çatlaması için ne yapıyordun var mı onun içinde birşeyCanim ben tihum olarak aliyodum havanda dovp 1 bardak kaynamis suya 1 tatli kadigi koyup avzini kapatip demliyordum ovu testide kullaniyordum yumurtlamadan 2 gun once birakiyordum gerci ben bir faydasini girmedim aksine adettim dahada gec oluyordu o donem
Canim bana sorarsan hormon tahlillerin varsa ona gore gir netten ibrahim sarac oglunun videolarini izle ona gore ic catlamasi icn bisey yapmadim hep kendi catliyordu ama incir kuru yapiyorlar yumurta buyutmek icn onun icinede havuc da koyuluyor oda catlatiyormus onuda denedim hamile kalmadim ama yumurtami iki gun daha erken buyutup catlatmisti yumurta tembelligi varsa onuda deniye bilirsinben ovülsyon kullanmıyrum ama yumurta olduğunu sağ kasığımın ağırmasından anlıyorum bir iki ay içeyim dedim bende yumurta oluşumu oluyordu ama dimi çatlaması için ne yapıyordun var mı onun içinde birşey
Masallah baligi cok seviyorsun heraldeEmziren anne menüsü
Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm
2fındık
9:15 kahvaltı
1,5 yumurta (tavada)
2dilim ekmek
Domates
Peynir, 7zeytin
Labne peyniri (1tatlı kaşığı)
Ayva marmelatı ( kendim yaptım şekersiz) (1ç.k)
Tahin pekmez (2 tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı
11:45
Elma
13:30
Sebzeli karnabahar yemeği (1 tabak)
Lahana sarması 2tane
Salata
Yoğurt
16:00
Çeyrek Trabzon hurması
Muz
18:45
Et suyuna şehriye çorbası çorbası (yarım tabak)
2çinekop
5hamsi
Yarım alabalık
Salata
Kavun
Tarçınlı süt
Daha az yemiş halim bu canım balıklar küçük tü zaten :)Masallah baligi cok seviyorsun heralde
Biraz cok olmus balik sanki ama guzel menun
Bende yazim menumu
Sabah uyandimda midem bulandigi icn 1salatalik
Kahvalti
Yarim haslanmis patates
Yarim dilim ekmek
3zeytin buyuklunde peynir
Seketsiz cay
Ara
1muz
Oylen
2yemek kasigi menemen
1tatli kadigi pekmez
Yarim dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara
2 kucuk elma
Aksam
Salata
1kepce corba
Ara
Cay icicem
Masallah sana kuzuyu güzel besliyorsun annesiDaha az yemiş halim bu canım balıklar küçük tü zaten :)
Menun dolu dolu nasil kilo verdinmi o menuyle cok degilmi yediklerin emziriyorsun dimiDaha az yemiş halim bu canım balıklar küçük tü zaten :)
Evet normalde daha cok yerim acikirim doymazdim bile ama simdi zorla yiyiyorum.midemde cok bulaniyor normalde surekli canim biseyler ceker simdi acikmiyorum bileCanım ilaç kullanımından ötürü mü böyle az yiyorsun? Çok hızlı kilo kaybedersin sonra bağışıklığına dikkat et, mide bulantısı varsa ayva ye çok iyi tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?