- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.181
Çok sağol canımMasallah sana kuzuyu güzel besliyorsun annesi
Evet canım ilk hafta 1.1 verdim sporla destekledim sonraki hafta sabittim bu hafta da aynı olur aksine kilo alırım diye korkuyordum çünkü spor yapamadım ama yine 500 gram gitmiş gibi duruyor bakalım cuma günü tartı ne gösterecekMenun dolu dolu nasil kilo verdinmi o menuyle cok degilmi yediklerin emziriyorsun dimi
Emziriyorsan gider merak etmeÇok sağol canım
Evet canım ilk hafta 1.1 verdim sporla destekledim sonraki hafta sabittim bu hafta da aynı olur aksine kilo alırım diye korkuyordum çünkü spor yapamadım ama yine 500 gram gitmiş gibi duruyor bakalım cuma günü tartı ne gösterecek
Emziriyorum canım
İnşallah canımEmziriyorsan gider merak etme
Valla biraz cok mesala ben diyetisyene gittim doktor ilk iki ay corba bile vermedi susuz yemeklerin suyu icilmicek tussuz 1 kilo sebze 1 yemek kasigi yagla pisicek cayda azaltilck dedi ne kadar cay icersen o kafar vucut su ihtiyaci duyar dedi ogunlerde salata yogurt etli yemekse 4 yemek kasigi etsizse 6 yemek kasigi iylen et tavuk yada balikmi yedin oda 40 gram olucak aksama et olmicak gunde sadce 1 ogun et oluyirdu bence baliklar cok olmus ama emziriyorsun da bilmiyorumki nasil yapicaksin sonucta bebeginde ii beslenmesi lazimÇok sağol canım
Evet canım ilk hafta 1.1 verdim sporla destekledim sonraki hafta sabittim bu hafta da aynı olur aksine kilo alırım diye korkuyordum çünkü spor yapamadım ama yine 500 gram gitmiş gibi duruyor bakalım cuma günü tartı ne gösterecek
Emziriyorum canım
Yediklerim bilmiyorum çok mu sadece kötü karbonhidratlardan sakınmaya hayat tarzı edinmeye çalışıyorum başka türlü az yersem bi yerde mutlaka patlıyor ve hooop başa
Anlıyorum ama protein ve vitaminler açısından ihmal etme haftada 4-5 yumurta, 4-5 öğün et ve günlük bir porsiyon meyve ve sağlıklı karbonhidratlardan tüketmeye çalış, direncin düşmeden çok güzel verirsin insallah iştahın azalması avantaj aslında ama kendini de ihmal etme ilaç niyetine ye :)Evet normalde daha cok yerim acikirim doymazdim bile ama simdi zorla yiyiyorum.midemde cok bulaniyor normalde surekli canim biseyler ceker simdi acikmiyorum bile
Bizimkilere diyirum inanmiyorlar ravuk aklima gelse midem bulaniyor gecen gun oldum pisirene kadar kokusu midemi bulandiriyorAnlıyorum ama protein ve vitaminler açısından ihmal etme haftada 4-5 yumurta, 4-5 öğün et ve günlük bir porsiyon meyve ve sağlıklı karbonhidratlardan tüketmeye çalış, direncin düşmeden çok güzel verirsin insallah iştahın azalması avantaj aslında ama kendini de ihmal etme ilaç niyetine ye :)
Ohooo canım diyetisyenlere kalırsakValla biraz cok mesala ben diyetisyene gittim doktor ilk iki ay corba bile vermedi susuz yemeklerin suyu icilmicek tussuz 1 kilo sebze 1 yemek kasigi yagla pisicek cayda azaltilck dedi ne kadar cay icersen o kafar vucut su ihtiyaci duyar dedi ogunlerde salata yogurt etli yemekse 4 yemek kasigi etsizse 6 yemek kasigi iylen et tavuk yada balikmi yedin oda 40 gram olucak aksama et olmicak gunde sadce 1 ogun et oluyirdu bence baliklar cok olmus ama emziriyorsun da bilmiyorumki nasil yapicaksin sonucta bebeginde ii beslenmesi lazim
Merhaba canım nasılsınMerhaba
Bence sayarak daha ii oluyir ne kadar tedini biliyorsunOhooo canım diyetisyenlere kalırsak
bazen sayarak yemeyi bende severim ama bazen de biraz koyveriyorum işte
Merhaba canım nasılsın
Evet canım bende sayıyorum ama biraz fazlaBence sayarak daha ii oluyir ne kadar tedini biliyorsun
Caniniz sagolsun arada olur kacamak suc bizim degil ki midemizin sucu pis ne bulsa yiyor azcik secici olsaEvet canım bende sayıyorum ama biraz fazla
AynenCaniniz sagolsun arada olur kacamak suc bizim degil ki midemizin sucu pis ne bulsa yiyor azcik secici olsa
Valla cok haklisin bende yerimden kalkicak halim yoktu sirf spor yaptimi yazim diye yuruyuse ciktimAynenbura sayesinde baya kendimi frenlemeyi öğrendim madem azla yetinemiyorsun bari sağlıklı ye diyorum
Uzun yapma kuzum artık dinlenme.modunda olValla cok haklisin bende yerimden kalkicak halim yoktu sirf spor yaptimi yazim diye yuruyuse ciktim
Geçmiş olsun canımBen cok kotuyum mide bulantisindan duramiyirum cikartamiyomda bisey yemedim duzgun ayran ictim o biraz i geldi rahatladim cikartinca normalmi bukadar cok bulanti kusma olmasi enisi bu ilaci kullananlarin oldugu bi yere daha yazmak
Tavsiyelerin için çok.tesekkur ederim canım senin bebeğin ne kadar lık oldu bugün sabahtan akşam a kadar misafirim vardı zhafta sonu da şehir dışına cikicam pazartesi başlıyacam bende inşallah suan 86 kiloyumBen kırkım cıkınca buraya geldım
9.5 kılo verdım burada
Emzıren anne olarak daha duzenlı beslenıp zayıflanabılıyor
Mesela yemeklerın yanında dereotlu salata yemek
Aa pgunlerde badem kuru ıncır yemek gıbı
Her ogune sut yapıcı saglıklı besınler eklenıp
Tatlı cıkınca
Kılo gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?