- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.241
Sen ve kilo almak inanailir sey degilllBen listede degildim kiz ayrildiydim kendi isteğimlen ama kilo aldim ya bacaklarim cok kalinlasti hic hoslanmiyom veremiyom da listede olursam sanki daha cok dikkat ederem
Sevindim balim senin geldigine
Canim evet geliyorumm cok heyecanliyim vallakuzum nasılsın dönüyorsun hee bebiş nasıl
Ben saysamda frenleyemiyorum ya eşim bir gece var bir gece yok sıkılıyorum çookkkKilodan tanidim senlen butunleşecek 70.40 70.80ayy sorma bende kilo almakla mesguldum ama tartilmadim korkuyom kesin 58 kusurlerdeyim daha fazla degilsem kalori saycam ben ya
cidden mi norml 4 5 gün benimde kesildi ama şişlik var halen yarına inerim umarım ... evlenince düzene girdi demekkiyaa koyu olması gerekiyo dimiikidir yapıyorum olmuyo senin dediğini de denicem limonu ne zamna atıyosun sen kuzu
bnm salı bitti4gün ilk defa bu kadar kısa sürdü
Hee giz 57 benim en zor indigim kiloydu yine 57 ye geldimSen ve kilo almak inanailir sey degilll
Gel sende birlikte baslayalimmm
Sag ol cnmm bende seni gordugume sevindimm
iyiyim güzelim fen değil işte ...Canim evet geliyorumm cok heyecanliyim valla
Sen nasilsin nasil giditir bakimmm
Bebis iyi cok sukur kendisi pertimi cikarmakla mesgil
Niye koptuk bu kadar yaaBen saysamda frenleyemiyorum ya eşim bir gece var bir gece yok sıkılıyorum çookkk
cidden mi norml 4 5 gün benimde kesildi ama şişlik var halen yarına inerim umarım ... evlenince düzene girdi demekki
Benimde esim gececi bu hafta ben severim yalnızlığı video falan izliyom ama tek uyumayi sevmiyomBen saysamda frenleyemiyorum ya eşim bir gece var bir gece yok sıkılıyorum çookkk
cidden mi norml 4 5 gün benimde kesildi ama şişlik var halen yarına inerim umarım ... evlenince düzene girdi demekki
sagol canimGeçmiş olsun canım
Hoşgeldin canımGeldimtelim bozuldu giremedim yaa bi gun de esim benle beraber uyandi yine giremedim simdi geldim hemen
Gel bence deKizz sen geldin mi listeyekaptinn ay bende mi girsem listeye yaa 6 ay oldu mu ki ben çıkalı veremiyom kilo hep yiyom
İyi ki geldinGeldim kuzum
Canım zaten şekerpare gibi tatlılarda biraz sulu olması iyi değil mitoplama bi kac gün kuzu anlasın zorlandıgını
bunu da denicem bebeğim ben limonu seker eriyince katıyodum
ya ben gece çok yiyorum gündüz normal gidiyorda gece problem bende ..Niye koptuk bu kadar yaayazin bile o kadar dondurma yemeye almadiydim kilo cunku dengeliyodum simdiki gibi okuz gibim yemiyodum
bende dizi bakıyorum evde kuş var onla oynuyorum ama sıkılıyorum yemeye veriyorum kendimi yine deBenimde esim gececi bu hafta ben severim yalnızlığı video falan izliyom ama tek uyumayi sevmiyom
Ayy tuh ya veremiyom ya ben kilotemem yarin ben giremem gunduz ama sabah gelerem sonra yardim isterim tamam mi nerdesin sen yarin ayy ben korktum tartilmaya tartilmiyom kesin 58 veya ustu bile olabilirim kalori saycam bacaklarim kalinlasti kiz naptim ben yaa
temem yarın ypcam tatlıyı dediğin gibi yapayım bideKaynayinca atiyom limonu ben yaklasik 10 dk da olur ama ben hep kontrol ediyom bi damla damlat tirnagindan yavasca kayınca tamamdir hep tutuyo bende bu yontem
bakalım bi daha ki ay nasıl olcak bu ay günü de not alcam unutmayımBen saysamda frenleyemiyorum ya eşim bir gece var bir gece yok sıkılıyorum çookkk
kuzu sanki sekerli suyu döktm gibi olmş bi tuhaf geldi bana gerci begendi herkes ama sanki biraz kıvamlı olsa daha güzel olcaktıHoşgeldin canım
Gel bence de
İyi ki geldin
Canım zaten şekerpare gibi tatlılarda biraz sulu olması iyi değil mi
Ne serbeti tatlimi yaptiniz
diyete başlıcam son 5 yemek kaldı gidilcek
temem yarın ypcam tatlıyı dediğin gibi yapayım bide
bakalım bi daha ki ay nasıl olcak bu ay günü de not alcam unutmayım
kuzu sanki sekerli suyu döktm gibi olmş bi tuhaf geldi bana gerci begendi herkes ama sanki biraz kıvamlı olsa daha güzel olcaktı
lady diye bir program var ordan takip etmek kolay oluyor notta alıyorsun tavsiye ederim
kuzu sanki sekerli suyu döktm gibi olmş bi tuhaf geldi bana gerci begendi herkes ama sanki biraz kıvamlı olsa daha güzel olcaktı
Hosbuldum canimHoşgeldin canım
Gel bence de
İyi ki geldin
Canım zaten şekerpare gibi tatlılarda biraz sulu olması iyi değil mi
Hee iki gecedir bende yiyomya ben gece çok yiyorum gündüz normal gidiyorda gece problem bende ..
bende dizi bakıyorum evde kuş var onla oynuyorum ama sıkılıyorum yemeye veriyorum kendimi yine de
Cok takila takila da akmicak o da koyu olur yavas bi hizla akacak temem mi
Sen 52 ye inmemismiydin kuzuuKilodan tanidim senlen butunleşecek 70.40 70.80ayy sorma bende kilo almakla mesguldum ama tartilmadim korkuyom kesin 58 kusurlerdeyim daha fazla degilsem kalori saycam ben ya
57 58 tombalak olmussunya den cabuk hirslanip yaron geliyorsun basliyoruzHee giz 57 benim en zor indigim kiloydu yine 57 ye geldimaslinda dogru düzgün yapsam iniyo ama ben 2 3 gune bozuyom hemen basliyak valla
Aynen cnm uykusuz her gece ve gunduziyiyim güzelim fen değil işte ...
uykusuz her gece diyorsun
günaydınnn
Gunaydin canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?