- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.221
bebeğiiimmmm hoşgeliyorsun vallaaaGunaydin kizlar
Yarini iple cekiyorum uzun bir aradan spnra kilomu bildirio araniza katilacagim
Bir iki sayfayi okudum kocislere tripler atilmis bende attim bu sabah aksam gelsiginde devam edecegim
Hosbuluyorummm canisiibebeğiiimmmm hoşgeliyorsun vallaaa
sen niye attın gııızzzzerkeklerin şanssız günü bugün galiba
Canım daha şerbetli tatlıları çok yapmadım ama limon suyu kapatmaya yakın ve orta ateşte en fazla 10 dk kaynaması gerektiği edindiğim bilgiler arasındaişlerimi halledicem sonra eve gidip temizlik yapcam misafirler için ikramlıkları yapcam
geçen sekerpare yaptım annem cok begenmişti ondan yapcam tekrar bigün beklesin dolapta
kuzu sen şerbeti nasıl yapıyosun bnmki su gibi oluyo
Gunaydin kizlar
Yarini iple cekiyorum uzun bir aradan spnra kilomu bildirio araniza katilacagim
Bir iki sayfayi okudum kocislere tripler atilmis bende attim bu sabah aksam gelsiginde devam edecegim
Geldim
Kizz sen geldin mi listeyeHosbuluyorummm canisii
Yaa evi dagitma cocukla toplayamiyorum diyorum ben dedikce o dağıtıp giduyor cildiriyorum
Geldim kuzumSekerPancarii da yok :/
toplama bi kac gün kuzu anlasın zorlandıgınıHosbuluyorummm canisii
Yaa evi dagitma cocukla toplayamiyorum diyorum ben dedikce o dağıtıp giduyor cildiriyorum
bunu da denicem bebeğim ben limonu seker eriyince katıyodumCanım daha şerbetli tatlıları çok yapmadım ama limon suyu kapatmaya yakın ve orta ateşte en fazla 10 dk kaynaması gerektiği edindiğim bilgiler arasında
Geldimtelim bozuldu giremedim yaa bi gun de esim benle beraber uyandi yine giremedim simdi geldim hemen
Yarin bildirim yapip baslayacagim kuzummmmmmKizz sen geldin mi listeyekaptinn ay bende mi girsem listeye yaa 6 ay oldu mu ki ben çıkalı veremiyom kilo hep yiyom
Bal böceğimtoplama bi kac gün kuzu anlasın zorlandıgını
bunu da denicem bebeğim ben limonu seker eriyince katıyodum
kuzum nasılsın dönüyorsun hee bebiş nasıl@mutlurabia canim sende mi döndun bebis nasil bende geldim yarin bildirim yapip baslayacagimm
Ben listede degildim kiz ayrildiydim kendi isteğimlen ama kilo aldim ya bacaklarim cok kalinlasti hic hoslanmiyom veremiyom da listede olursam sanki daha cok dikkat ederemYarin bildirim yapip baslayacagim kuzummmmmm
Sen izindemisinn
Kiz denetim sen msnkuzum nasılsın dönüyorsun hee bebiş nasıl
Serbeti ben bi damla tırnağımın üstüne damlatiyorum eger ağır bi sekilde inerse o damla olmus demektirişlerimi halledicem sonra eve gidip temizlik yapcam misafirler için ikramlıkları yapcam
geçen sekerpare yaptım annem cok begenmişti ondan yapcam tekrar bigün beklesin dolapta
kuzu sen şerbeti nasıl yapıyosun bnmki su gibi oluyo
hee eskiye dönüş yaptımKiz denetim sen msnisim degistirmisin naparsin
daha 6 ay olmamıştır ki seninKizz sen geldin mi listeyekaptinn ay bende mi girsem listeye yaa 6 ay oldu mu ki ben çıkalı veremiyom kilo hep yiyom
merak ettimBal böceğimafit meni tombulum ben yumoşum
Kilodan tanidim senlen butunleşecek 70.40 70.80hee eskiye dönüş yaptım
kilo almakla meşgulumtakıldım 70,80e inemiyorum ..
yarın reglim bitiyor inerse cumartesiye kendime söz verdim devam edecem inmezsem de kilo korumaya devam veremiyorsam almayım dimi
yaa koyu olması gerekiyo dimiSerbeti ben bi damla tırnağımın üstüne damlatiyorum eger ağır bi sekilde inerse o damla olmus demektireger bi anda inerse hala cıvıktir anam da boyle yapardi
bnm salı bittihee eskiye dönüş yaptım
kilo almakla meşgulumtakıldım 70,80e inemiyorum ..
yarın reglim bitiyor inerse cumartesiye kendime söz verdim devam edecem inmezsem de kilo korumaya devam veremiyorsam almayım dimi
Ayy tuh ya veremiyom ya ben kilodaha 6 ay olmamıştır ki senin
merak ettimkac gündür yoksun yarında ben yokum listeyi bırakck kimse de yoktu düşünüyodum kara kara
kaç kilo oldun ben 57
Kaynayinca atiyom limonu ben yaklasik 10 dk da olur ama ben hep kontrol ediyom bi damla damlat tirnagindan yavasca kayınca tamamdir hep tutuyo bende bu yontemyaa koyu olması gerekiyo dimiikidir yapıyorum olmuyo senin dediğini de denicem limonu ne zamna atıyosun sen kuzu
bnm salı bitti4gün ilk defa bu kadar kısa sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?