- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.401
Tmm simdi degisen bisey olmicak dimi ayni devam
Canım evet ismine sabit yazdim. Kilo vermemissinya hani çıktığın kilodasın ondan acaba giremiyormu dedim ama girmişsin cnm@Blacksee55Luluuu94 kizlar ben hamilelikten dolayi ayrilmistim geri geldim listeye girebiliyorum kaptinn ile konusmustum onaylamisti
Tamam canım biliyorum@Blacksee55Luluuu94 kizlar ben hamilelikten dolayi ayrilmistim geri geldim listeye girebiliyorum kaptinn ile konusmustum onaylamisti
Evet canımTmm simdi degisen bisey olmicak dimi ayni devam
Listeyi paylastim kizlar öpüyorum hepinizi
Anladm cnmCanım evet ismine sabit yazdim. Kilo vermemissinya hani çıktığın kilodasın ondan acaba giremiyormu dedim ama girmişsin cnm
Otlu peynir Vana has bir peynir ve herkes sevmez..Yoo neden kii
Ne zor iş bunlar ya. Bnm velet de keyfine göre emiyor. Ama gündüz hep yatarak emmek istiyor nedenseSagol cnm
Oglusum emmıyor ya
Istemıyor cok zorlanıyrm
Iyi kuzum eve geldim simdi temizlik bitti sayilir mutfaga gircemm cokta aciktim once biseyler yiyeyim pogacalara saldirmamnasıl gidiyor işlerin
Evet en azindan almamissin bn olsam bende boyle sevinirdim*** ADAYLAR LİSTESİ***
@UMEYYE (71,5// /%1)5kasım Pazar Baslangic kilo72,5, hedef kilo 52
@SaiKing (63,1 /62,8/0,3/%0,48) 7kasım salı Baslangic kilo63,5 hedef kilo 58
@yesiltazenane ( 81 // /%)7kasım salı Baslangic kilo82, hedef -kilo 71
@heksi ( 69/ / /%)sabit 9kasım perşembe Baslangic kilo 69,
emelinbusesi ( 73,2 ///%) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63
P pembebalerin (85.2 /85.2/fark 0/% 0 sbt) 3 kasım cuma Baslangic kilo 85,5 , hedef kilo 79,9
kilo verememisim regl donemimdeyim onunlami alakali acaba uzuldum ya ama en azindan almamisim deyip fukara tesellisine baglayayim
Hayirli ugurlu olsun bebegiiimmm dogumdan onceki kilonla devam ediyosun buyuk basariAnladm cnm
Bim den alıyorum ben cok seviyorummOtlu peynir Vana has bir peynir ve herkes sevmez..
Ne zor iş bunlar ya. Bnm velet de keyfine göre emiyor. Ama gündüz hep yatarak emmek istiyor nedense
Allah sabır versin cnm
İnşallahIyi kuzum eve geldim simdi temizlik bitti sayilir mutfaga gircemm cokta aciktim once biseyler yiyeyim pogacalara saldirmam
Evet en azindan almamissin bn olsam bende boyle sevinirdim
Bi an kimse fark edip beni ovmeyecek ssandiydim kii canimHayirli ugurlu olsun bebegiiimmm dogumdan onceki kilonla devam ediyosun buyuk basari
kuzum bende fark ettim bebişim ama çok yoğunum yazamadım zaten ben listeye girdiğimde sen hmiştin 72 73 gidiyordun maşallah sana çabucak verirsin kilolarıBi an kimse fark edip beni ovmeyecek ssandiydim kii canimkaptinn kmmmnn gozunden kacmadii beni onure etiiiii
75 dim aslinda ama dikkat ettim buraya baslayacam diye 2 haftadir dadli aburcuburu azalttim hemen fark etti tartida bugune de tam 73 denk geldiben 73.5 ile ayrildim diye hatirliyordum ama 73 mus
Ayy cnmmmsin islerine kolayliklar diliyorummmmkuzum bende fark ettim bebişim ama çok yoğunum yazamadım zaten ben listeye girdiğimde sen hmiştin 72 73 gidiyordun maşallah sana çabucak verirsin kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?