- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #244.421
Gyzel menu plmis az az heraeyden yenmis afiyet olsun.Bugnku menum
Sabah
1haslanmis yumurta
1dilim ekmek
Az kizarmis patates
Sekersiz cay
Ara
Yok
Oylen
Cok az ekmekte doner
Yesillik cay
Ara
Yok
Aksam
1 yk pilav
5kofte
Salata
Ara
1avuc cekirdek
Sekersiz cay
1yemek kasigi keskul
Cnm haftasonu böyle oluyo :/Niye kimse yoook
Canım ne diyim adam hastaymışGünaydın kızlar,
Başım ağrıyor
Kp kanser idi, almanyada tedavi görmüştü. Değerleri toparlamıştı. Kemiğe sıçradığı için anca bu kadar tedavı yapabılıyoruz dedi dr. Turkıyeye geldı. 1 ay gıbı bır surede degerlerı yıne yukselmeye başladı. Ankarada oturuyorlar. 77 yasında.
Gorumcemın ıkızlerı var ve calısıyor. Esım babası ve tedavı sureci ıle ılgılenmem ıstıyor. Kesınlıkle hak verıyorum. Dolayısıyla ankaraya tayın ısteyecegım dıyor....
Bnm cocuklarım bılıyorsunuz bakıcıya bırakılmayacak kadar kucukler, annem bnmle beraber ankaraya gelse gecınemezler. Esımın babasının verdıgı evı var. 1350 tl kıracı var ıcınde. Yanı sunu demek ıstıyrm. O cıvarda kıralar oyle. Bız o eve gececegız. Annem tasınsa babamın emeklı maası sadece o kadar. Anneme konuyu acamıyorum. Uzulur cok hastalanır, bılıyorum.
Esım sızınkılerın kırasını verırız gıbı bırsey soyledı. Annemler onu nasıl kabul edecek bılmıyorum
Dıger bır hususta ankaradakı ev senelerdır kıracıda oldugu ıcın bakımsız. Yaptırdak 40-50 tutar. Ben yaptırmadan oturmak istemem cunku ıcınde esya varken cok zor tadılat.
E evımızın, arabamızın kredısı, buyuk oglumun kresı varken bu borca esım asla gırmek ıstemez. Onu nasıl ıkna ederım bılmıyrm, bırde hastalık basımızdayken tayın yenı duzne kurma tasınma gıbı seylerı dusunmek cok sacma oluyor, ugrasılacak konı degıl.
Ne yapacaz bılmıyrm
Dısarıdan nasılgorunuyor? Ne dersıniz?
Omcelikle Allah sifalar versin.Günaydın kızlar,
Başım ağrıyor
Kp kanser idi, almanyada tedavi görmüştü. Değerleri toparlamıştı. Kemiğe sıçradığı için anca bu kadar tedavı yapabılıyoruz dedi dr. Turkıyeye geldı. 1 ay gıbı bır surede degerlerı yıne yukselmeye başladı. Ankarada oturuyorlar. 77 yasında.
Gorumcemın ıkızlerı var ve calısıyor. Esım babası ve tedavı sureci ıle ılgılenmem ıstıyor. Kesınlıkle hak verıyorum. Dolayısıyla ankaraya tayın ısteyecegım dıyor....
Bnm cocuklarım bılıyorsunuz bakıcıya bırakılmayacak kadar kucukler, annem bnmle beraber ankaraya gelse gecınemezler. Esımın babasının verdıgı evı var. 1350 tl kıracı var ıcınde. Yanı sunu demek ıstıyrm. O cıvarda kıralar oyle. Bız o eve gececegız. Annem tasınsa babamın emeklı maası sadece o kadar. Anneme konuyu acamıyorum. Uzulur cok hastalanır, bılıyorum.
Esım sızınkılerın kırasını verırız gıbı bırsey soyledı. Annemler onu nasıl kabul edecek bılmıyorum
Dıger bır hususta ankaradakı ev senelerdır kıracıda oldugu ıcın bakımsız. Yaptırdak 40-50 tutar. Ben yaptırmadan oturmak istemem cunku ıcınde esya varken cok zor tadılat.
E evımızın, arabamızın kredısı, buyuk oglumun kresı varken bu borca esım asla gırmek ıstemez. Onu nasıl ıkna ederım bılmıyrm, bırde hastalık basımızdayken tayın yenı duzne kurma tasınma gıbı seylerı dusunmek cok sacma oluyor, ugrasılacak konı degıl.
Ne yapacaz bılmıyrm
Annenler konusu karışık ama onu bilemiyorum kiCanım ne diyim adam hastaymışsonra keşke dememek için gidin bence
Ben mesela bu gece yine rüyamda sanki babam ölüyor gibiydi ve babamlara çok uzağız etkisindeyim hala rüyanın ara ara görüyorum nedense
Siz guzel bir eve kiraya ciksanz 1350 tl yi alip kirayi oderdiniz ttadilat vds ile ugrasmazsnz olmaz miGünaydın kızlar,
Başım ağrıyor
Ne yapacaz bılmıyrm
Sen calisiyorsun anladigim kadariyla annen seninle ankaraya gelse tasinma surecini falan atlatsaniz 1 ay kalsa sonra sen izin alip yavrularina baksan annrn geri donse duruma gore sonra hareket ederdiniz. Kimin ne kadar yasayacagini rabbim bilir tabi ama bu kanser has. Kemige falanda sicradiysa cok uzun seneler yasayamaz kp cevremizde o kadar durumu kitu olmayanlar bile kisa surede vefat ediyir maalesef cok beter bir hastalik Rabbim aci cektirmeden alsin emanetini.Günaydın kızlar,
Başım ağrıyor
Ne yapacaz bılmıyrm
Bankacıyım cnmSen calisiyorsun anladigim kadariyla annen seninle ankaraya gelse tasinma surecini falan atlatsaniz 1 ay kalsa sonra sen izin alip yavrularina baksan annrn geri donse duruma gore sonra hareket ederdiniz. Kimin ne kadar yasayacagini rabbim bilir tabi ama bu kanser has. Kemige falanda sicradiysa cok uzun seneler yasayamaz kp cevremizde o kadar durumu kitu olmayanlar bile kisa surede vefat ediyir maalesef cok beter bir hastalik Rabbim aci cektirmeden alsin emanetini.
Hmm o zmn ankaraya temelli yerlesme durumu olusacak. Zor bir durum ne diyeyim cnm Rabbim hakkinizda hayirlisiji vetsin sonucta kurulu bir duzenijiz vr ve tamamen degistirmek zorundasiniz.Bankacıyım cnm
Sımdı kpye bısey olsa esım ankarada annesını yalnız bırakmak ıstemıyor onu dusunuyor
Basında bır erkek olmalı dıyor
Kv gorumcemle alt ust oturuyorlar
Kv gorumcemler ısten gelesıye yemek falan yapıyor ona yardımcı oluyor
Cnm orada guzel evler cok pahalıSiz guzel bir eve kiraya ciksanz 1350 tl yi alip kirayi oderdiniz ttadilat vds ile ugrasmazsnz olmaz mi
Evet cnm ya tamamen bas agrısıHmm o zmn ankaraya temelli yerlesme durumu olusacak. Zor bir durum ne diyeyim cnm Rabbim hakkinizda hayirlisiji vetsin sonucta kurulu bir duzenijiz vr ve tamamen degistirmek zorundasiniz.
Amınn cnm ya ınsallah sagolOmcelikle Allah sifalar versin.
Bana cok karisik geldi Rabbim kolaylikla atlatmayi nasip etsin
Evet cnm kesınlıkle yanında olmak lazım ama cok karısık nasıl yapıcaz bılmıyrmkıCanım ne diyim adam hastaymışsonra keşke dememek için gidin bence
Ben mesela bu gece yine rüyamda sanki babam ölüyor gibiydi ve babamlara çok uzağız etkisindeyim hala rüyanın ara ara görüyorum nedense
Aynen canım çok zorEvet cnm kesınlıkle yanında olmak lazım ama cok karısık nasıl yapıcaz bılmıyrmkı
Esım bı sey dıyor sen bı sene daha dur sonra tayın iste dıyor
Dursam ne, 1.5 yasında oglumu ben bırakamam kı bakıcıya hele kı ankarada
Kafam allak bullak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?